Ελένη Τσολάκη: Απαντά (ξανά) στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Το δημοσίευμα που προκάλεσε αίσθηση και σχολίασε ξανά η παρουσιάστρια στο Πρωινό!

Ελένη Τσολάκη: Απαντά (ξανά) στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη, απάντησε ξανά στο Vanda's blog του Youweekly.gr και στο σχετικό μας δημοσίευμα για τον γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη!

«Το να διαβάσουμε διάφορα για τη ζωή μας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά το να χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος κάτι τόσο προσωπικό και ευαίσθητο σε έναν τίτλο, ανάμεσα σε άλλες ανυπόστατες πληροφορίες, απλά και μόνο για μερικά κλικς με θύμωσε πάρα πολύ. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Στο τέλος της ημέρας η απόδειξη είναι η αλήθεια. Το όριο μου είναι έξω από την πόρτα του σπιτιού μου. Δεν θέλω να μου το αγγίξεις αυτό.

Είναι πολύ ιερό και υπέρβαση να διαβάσω αυτή τη λέξη σε έναν τίτλο ενός άρθρου που δεν ξέρω ποιος το γράφει. Το δικό μου όριο ήταν εκείνο. Η μανούλα μου το είδε από το προηγούμενο βράδυ και δεν μου το είπε για να μη στενοχωρηθώ. Ήθελα αν το δει ποτέ κάποιος να ξέρει πως υπάρχει μια δική μου απάντηση», είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Τσολάκη: Η οργισμένη απάντηση της παρουσιάστριας στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr!

Χτες το πρωί, το Vanda's blog του Youweekly.gr έγραψε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Ελένη Τσολάκη, που έκανε αίσθηση, αλλά δυσαρέστησε την παρουσιάστρια.

Η Ελένη Τσολάκη απάντησε στο εν λόγω δημοσίευμα με μια ανάρτησή της στο Ιnstagram, την οποία για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας (πράγμα που δεν κάνει κανείς) δημοσιεύουμε αυτούσια....

Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη

Ντρεπομαι πραγματικα γι αυτη τη «δημοσιογραφια» κ γι αυτο το «αποκλειστικο ρεπορταζ».Λυπαμαι που καποιοι ανθρωποι θεωρουν πως εχουν το δικαιωμα να γραφουν οτι κακοηθεια κ βλακεια τους ερθει στο μυαλο!
Τοσα χρονια που βρισκομαι σ αυτο το χωρο εμαθα να σεβομαι καθε ανθρωπο,να προσεχω τι λεω κ τι κανω για τους αλλους κ το πιο βασικο...να διατηρω τις αξιες μου!!Να σεβομαι τις ζωες των ανθρωπων κ τις οικογενειες τους!Για μενα αυτο ειναι ηθικη!
Δεν θα απαντουσα,οπως σε τοσες κ τοσες βλακειες που διαβαζω!Θα το αντιμετωπιζα ακομα μια φορα με χιουμορ οπως οσοι με ξερουν γνωριζουν πολυ καλα πως κανω!Αλλα δεν εχετε οριο!!Δεν υπαρχει σταματημος!
Χρησιμοποιειτε ακομα κ μια εγκυμοσυνη που ειναι το πιο ιερο θεμα στο κοσμο για να μη μπορεσει κανενας να αντισταθει στο τιτλο!!!
ΕΛΕΟΣ!!