Χρήστος Μπάρκας: Η επική του ατάκα για την Σπυριδούλα που άφησε άφωνη την Καραβάτου!

Τι ήθελε να πει... ο ποιητής;

Χρήστος Μπάρκας: Η επική του ατάκα για την Σπυριδούλα που άφησε άφωνη την Καραβάτου!

Ο Χρήστος Μπάρκας, μετά την αποχώρηση του από το Master Chef χτες, βρέθηκε στους Κουκου και είπε μια επική ατάκα για την Σπυριδούλα! Μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου, έμεινε άφωνη με τα όσα άκουσε!

Ο ίδιος, έκανε χτες μια ανάρτηση στο Ιnstagram, η οποία σχολιάστηκε αρκετά, και σήμερα επανήλθε δριμύτερος!


«Αυτά έχει η ζωή. Υπάρχουν τα συν και τα πλην, πιάσαμε μια θέση στο βάθρο. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε με ό,τι κερδίσαμε από αυτό. Σε όλη την πορεία του διαγωνισμού είχαμε δίπλα μας τρεις εξαιρετικούς μέντορες. Δεν έπρεπε να έχουμε μια άποψη για τους άλλους. Να μην κρίνει ο ένας το πιάτο του άλλου. Με ενόχλησε που η Σπυριδούλα είχε άποψη για όλους. Δεν έδωσα καθόλου σημασία. Δεν ήμασταν τόσο κοντά με τη Σπυριδούλα. Είπα πως θέλω να κερδίσει η Σπυριδούλα γιατί υποστήριξα τον δυναμισμό του γυναικείου φύλου και όχι την ίδια τη Σπυριδούλα» τόνισε ο Χρήστος! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»

Πολλά ήταν τα tweet για τον Χρήστο που αποχώρησε από το Master Chef και οι περισσότεροι σύγκριναν τον χαρακτήρα του με εκείνον της Σπυριδούλας!

Ο αγαπημένος σε όλους «Κρατς» κέρδισε τις καρδιές μας!

Ο χαρακτήρας του Χρήστου ήταν κάτι ξεχωριστό στο Master Chef και το κοινό του το αναγνώρισε.

Αυτό φάνηκε και στα σχόλια του twitter, μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι μαγειρικής του STAR!

Δείτε μερικά από αυτά

Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»

Master Chef: Ο Πάνος αποχώρησε από το παιχνίδι και έκανε την πιο απίστευτη δήλωση!

Ο Πάνος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Master Chef χτες, και βρέθηκε στους Κουκου, όπου προέβη σε μια απίστευτη δήλωση!

Ο 23χρονος μάγειρας ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Έχω δει την αποχώρησή μου 15 φορές από χθες. Είμαι λίγο πιο ψύχραιμος τώρα. Ήταν δύσκολη μέρα. Είχε βγει η κούραση τις τελευταίες μέρες από τον εγκλεισμό και το άγχος. Όταν είδα πως χάνω ήταν μαχαιριά στην καρδιά, αλλά συμβιβάστηκα. Διαγωνισμός είναι. Μετά την εξάδα είμαστε όλοι νικητές.

Δεν μπήκα για τα λεφτά. Ήθελα να κερδίσω την εκτίμηση των κριτών και νομίζω το κατάφερα.

Ο διαγωνισμός έχει την ανατροπή, αλλά είπα για νικήτρια τη Σπυριδούλα γιατί έχει περισσότερη αντοχή. Είναι σταθερή. Εγώ στο σπίτι έκανα παρέα με όλα τα παιδιά, απλά έτυχε να είμαι στο δωμάτιο με τον Σταμάτη, τον Τάσο και τον Χάμπο. Παρέα έκανα με όλους.

Δεν θα παντρευτώ με την Ασημίνα, είμαστε απλά πολύ καλοί φίλοι. Αυτό». Πάντως οι θαυμαστές του ριάλιτι, έγιναν έξαλλοι! Δείτε το σχετικό βίντεο: