Σμαράγδα Καρύδη: Ράγισε καρδιές η ηθοποιός! Η ανάρτηση που συγκίνησε!

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram!

Σμαράγδα Καρύδη: Ράγισε καρδιές η ηθοποιός! Η ανάρτηση που συγκίνησε!

Η Σμαράγδα Καρύδη ράγισε καρδιές με μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο instagram!

Η ηθοποιός είναι συναισθηματικά φορτισμένη.

Συγκεκριμένα με αφορμή την ημέρα της οικογένειας η Καρύδη ανέβασε μια παλιά φωτογραφία, όπου ήταν παιδάκι στην αγκαλιά του παππού της στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

«Είναι κρίμα που δεν υπάρχει η γιορτή του παππού αλλά δεν πειράζει θα τον γιορτάσω μόνη μου. Και μ αρέσω εδώ που είμαι χαρούμενη και ξεδοντιάρα #παππουςΓιαννάκης Όχι δε βγήκε απ αυτόν ο @yiannisofficial Γιάννης. Μην ακούω χαζά», έγραψε στη λεζάντα. Είχατε μάθει τα ευχάριστα νέα για την Σμαράγδα και τον Θοδωρή Αθερίδη;

Σμαράγδα Καρύδη: Ράγισε καρδιές η ηθοποιός! Η ανάρτηση που συγκίνησε!

Σμαράγδα Καρύδη: Ξέσπασε η ηθοποιός! Πασίγνωστος Έλληνας την είπε σκουπίδι!

Ξέσπασε με ένα μακροσκελές κείμενο η Σμαράγδα Καρύδη σε πασίγνωστο Έλληνα που την αποκάλεσε σκουπίδι στα social media.

Η ηθοποιός που σπάνια απαντάει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε θέματα που αφορούν ή την προσωπική της ζωή ή τα επαγγελματικά της, ωστόσο, ο λόγος που το έκανε για πρώτη φορά είναι σημαντικός.

Η Σμαράγδα Καρύδη, για πρώτη φορά "έσπασε" την σιωπή της και απάντησε δημόσια στον Γρηγόρη Ψαριανό, ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία, ο οποίος χαρακτήρισε εκείνη και πολλούς άλλους καλλιτέχνες, όπως την Χαρούλα Αλεξίου, την Νατάσσα Μποφίλιου, τον Παύλο Χαϊκάλη, την Άννα Βαγενά, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Γιάννη Ζουγανέλη, την Άννα Παναγιωτοπούλου, ως «σκουπίδια».

Η ανάρτηση του βουλευτή.

undefined

Η απάντηση της Σμαράγδας Καρύδη

undefined