Baby boom! Γνωστή τραγουδίστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά!

Χαρμόσυνα τα νέα για την...

Baby boom! Γνωστή τραγουδίστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά!

Για δεύτερη φορά μαμά έγινε γνωστή τραγουδίστρια πριν από περίπου πέντε μήνες, ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, η ευτυχισμένη μαμά η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί τα Σκόπια στη φετινή Eurovision.

Γνωστή τραγουδίστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά

H Tamara Todevska είναι παντρεμένη με τον πρώην παίκτη του μπάσκετ Aleksandar Dimitrovski και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την τριών ετών Hana και έναν γιο, τον Daren, που έφερε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2018.

Μάλιστα, η κόρη της . συμμετέχει και στο επίσημο clip του τραγουδιού της.

Baby boom! Γέννησε γνωστή Ελληνίδα! Η πρώτη φωτογραφία του μωρού!

Baby boom είχαμε στην ελληνική showbiz, αφού γέννησε γνωστή Ελληνίδα και μάλιστα ο ευτυχισμένος πατέρας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού!

Ο λόγος για την η ελληνικής καταγωγής γυμνάστρια Κάιλα Ιτσινες που, όπως άλλωστε είχε κάνει και με την εγκυμοσύνη της, ανακοίνωσε μέσω Instagram το ευτυχές γεγονός.

«Καλωσόρισες στον κόσμο Αρνα Λέια Πιρς», έγραψε μεταξύ άλλων η γυμνάστρια σε φωτογραφία που δείχνει τον σύζυγό της Τόμπι να κρατά στην αγκαλιά του την κόρη τους.

Η Κάιλα Ιτσινες, που γέννησε με καισαρική, στην ανάρτησή της περιγράφει την αγωνία της κατά τη διάρκεια της γέννας αλλά και το πόσο ευλογημένη νιώθει για τον ερχομό του μωρού της.

«Κοιτούσα στα μάτια τον Τόμπι καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού και νευρικά ψιθύριζα “σε παρακαλώ να είναι υγιής, να είναι εντάξει, σε παρακαλώ να είναι εντάξει» και ο Τόμπι συνέχισε να λέει “Σ’ αγαπώ τόσο πολύ θα είναι υγιής, θα είναι εντάξει απλά ανάπνευσε”. Και οι δύο κλαίγαμε», σημειώνει.


«Εκείνη τη στιγμή, ακούσαμε το κλάμα της για πρώτη φορά, οι γιατροί και οι νοσηλευτές την εξέτασαν και μας την έφεραν. Μας είπαν: “Είναι απολύτως τέλεια”. Ο γιατρός μου είπε: “Κοίτα τα μαλλιά και τα μάγουλα! Καταπληκτικά!», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Κάιλα Ιτσινες.

Η Κάιλα Ιτσινες, πέρυσι, ήταν η πλουσιότερη πλουσιότερη επιχειρηματίας της Αυστραλίας στην κατηγορία κάτω των 40 και μάλιστα βρέθηκε σε ατή τη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις της:Γέννησε η η ελληνικής καταγωγής γυμνάστρια Κάιλα Ιτσινες, στην φωτογραφία ο πατέρας του μωρούΓέννησε η η ελληνικής καταγωγής γυμνάστρια Κάιλα Ιτσινες, στην φωτογραφία ο πατέρας του μωρού

Η Κάιλα Ιτσινες