Δύσκολες ώρες για την Μέγκαν Μαρκλ! Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος που έφυγαν από το παλάτι!

Τα πράγματα φαίνεται πως είναι σοβαρά!

Δύσκολες ώρες για την Μέγκαν Μαρκλ! Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος που έφυγαν από το παλάτι!

Δύσκολες ώρες περνάει η Μέγκαν Μαρκλ, αφού μάθαμε τον πραγματικό ρόλο που έφυγε με τον Πρίγκιπα Χάρι από το παλάτι.

Τα πράγματα φαίνεται πως είναι σοβαρά!

Όπως έγινε γνωστό, ο διαχωρισμός των Κέιμπριτζ από τους Σάσεξ, δεν έγινε απλά λόγω του καυγά μεταξύ του Χάρι και της Μέγκαν με τον Ουίλιαμ και την Κειτ, αλλά την ίδια την Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail αξιωματούχοι του παλατιού έχουν προειδοποιήσει την δούκισσα του Σάσεξ ότι θα πρέπει να σεβαστεί την ιεραρχεία της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, βασιλικός βιογράφος υποστηρίζει ότι το παλάτι έχει βάλει άνθρωπό του στο πλευρό τους για να έχει το ζευγάρι κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του 24 ώρες το 24ωρο και ειδικά την Μέγκαν Μαρκλ που δεν τηρεί κανέναν κανόνα του βασιλικού πρωτοκόλλου και επιπλέον δημιουργεί και προβλήματα μιλώντας έντονα και απότομα στους υπαλλήλους του παλατιού.

Η Βασίλισσα μπορεί να την άφησε για λίγο ελεύθερη λόγω της εγκυμοσύνης, ωστόσο πλέον την έχει υπό επιτήρηση της.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τα τρυφερά λόγια που της είπε την ώρα που μας σύστησαν τον Άρτσι θα έκαναν και τη Νταϊάνα να δακρύσει!

O Πρίγκιπας Χάρι είπε τόσο τρυφερά λόγια στην Μέγκαν Μαρκλ, την ώρα που μας σύστησαν τον Άρτσι, που σίγουρα θα έκαναν και τη Νταϊάνα να δακρύσει!

Να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι πριν από μία εβδομάδα ακριβώς γεννήθηκε το μωράκι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ο οποίος είναι πια έβδομος στη διαδοχή του θρόνου.

Την περασμένη Τετάρτη, η ίδια εμφανίστηκε μαζί με τον Harry, ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά τον γιο τους και μας χάρισαν τις πιο όμορφες δηλώσεις και φωτογραφίες! Την ώρα λοιπόν που εμφανίστηκαν στα ανάκτορα του Windsor, ο Harry φάνηκε να ψιθυρίζει κάτι στην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Όπως αναφέρει σε δηλώσεις της στη Sun η Tina Lannin, ειδικός στη χειλιανάγνωση, ο δούκας του Sussex είπε στη Meghan Markle «Ξεκινάμε!», ενώ της χαμογέλασε..... Μιλάμε για έρωτα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Το τραγικό λάθος που έγινε με το μωρό τους!

Ένα τραγικό λάθος έγινε με το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπας Χάρι την ώρα που έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την γέννα.

Βέβαια, λίγοι το παρατήρησαν, παρόλο που ήταν επικό...

Όταν ο Χάρι και η Μέγκαν βγήκαν στο Windsor κρατώντας στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους, το website της βασιλικής οικογένειας, καταλάθος και από κεκτημένη ταχύτητα σύστησε τον μικρό Αrchie ως το πρώτο παιδί του δούκα και της δούκισσας του Cambridge.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τα δώρα που δέχθηκα