Πασίγνωστος celebrity αποκαλύπτει: «Ήμουν εθισμένος σε σ3ξ! Ήμουν άρρωστος»!

Η εξομολόγηση για τις στρίπερ και την ντροπή που ένιωθε!

Πασίγνωστος celebrity αποκαλύπτει: «Ήμουν εθισμένος σε σ3ξ! Ήμουν άρρωστος»!

Σε αποκαλύψεις προχώρησε πασίγνωστος celebrity για τον εθισμό που είχε στο σεξ, λέγοντας πως ήταν άρρωστος.

Μίλησε για τις γυναίκες που έχει πάει επί πληρωμή και όχι μόνο.

Ο παίκτης του NBA Lamar Odom, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την σχέση του με την Khloe Kardashian, ωστόσο τελείωσε άδοξα, αφού την κεράτωσε.

Μιλώντας στο People μίλησε στις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του. «Ήμουν εθισμένος στο σεξ όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου», με αφορμή το βιβλίο που έγραψε, με τίτλο, «Darkness to Light».

«Ήμουν εθισμένος στο σεξ όσο καιρό θυμάμαι τον εαυτό μου». λέει μέσ στο βιβλίο του, ενώ συνεχίζει «Οι strippers είναι αναρίθμητες.Δεν ήταν κάτι σπουδαίο όμως πάντα τις πλήρωνα».

Στα δικαστήρια πασίγνωστος celebrity! Οδηγούσε την ώρα που...

Για 6 μήνες του πήραν οι Αρχές το δίπλωμα, μετά την απόφαση και του δικαστηρίου που είχε.

Την Πέμπτη έγινε η δίκη όπου και πάρθηκε η απόφαση.

Ο λόγος για τον David Beckham, ο οποίος όχι μόνο δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγε στα δικαστήρια, αλλά και στο παρελθόν είχε "πιαστεί" να οδηγάει με υπερβολική ταχύτητα.

Αυτή την φορά ο άσσος του ποδοσφαίρου, οδηγούσε την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί την παράβασή του τον περασμένο Νοέμβριο, την οποία κατήγγειλε αυτόπτης μάρτυρας, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του ενώπιον του δικαστηρίου τον Μάρτιο.

undefined

David Beckham: Ο γιος του, Romeo έχει γενέθλια! Δείτε πως γιόρτασε μπαμπάς και γιος!

Μια πολύ όμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει ο David Beckham και η Victoria! To ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερα παιδάκια που μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους!

Μάλιστα, ο γιος τους Romeo, έχει τα γενέθλια του και έσβησε 16 κεράκια! Ο David Beckham μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που έλιωσε το Instagram!

Ο David Beckham, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media τον γιο του Romeo που τον ξυρίζει! Οι διαδικτυακοί του φίλοι ξετρελάθηκαν και του έστειλαν τις πιο γλυκές ευχές τους!

Δείτε την ανάρτηση: