Χρήστος Μπάρκας: Αποκαλύφθηκε τι τον συνδέει με πασίγνωστο παρουσιαστή! (Βίντεο)

Που ήταν μαζί;

Χρήστος Μπάρκας: Αποκαλύφθηκε τι τον συνδέει με πασίγνωστο παρουσιαστή! (Βίντεο)

Τι κοινό έχει ο Χρήστος Μπάρκας του Master Chef με πασίγνωστο παρουσιαστή της τηλεόρασης και τον συνδέει μαζί του εδώ και 15 χρόνια;

Ο «Κρατς» βρήκε τον παλιό του γνωστό, μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι μαγειρικής του STAR!

Ο λόγος για τον παρουσιαστή Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος αποκάλυψε πως οι δυο τους έκαναν μαζί τη θητεία τους στο Πολεμικό Ναυτικό!

«Όταν τον πρωτοείδα στην τηλεόραση, λέω κάπου τον ξέρω. Και μου θύμισε σήμερα πού έχουμε γνωριστεί», είπε ο παρουσιαστής και ο Χρήστος συμπλήρωσε «Μάρτιος 2004 Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκας, Πολεμικό Ναυτικό μαζί με τον Στέφανο».

Χρήστος Μπάρκας: Η επική του ατάκα για την Σπυριδούλα που άφησε άφωνη την Καραβάτου!

Ο Χρήστος Μπάρκας, μετά την αποχώρηση του από το Master Chef χτες, βρέθηκε στους Κουκου και είπε μια επική ατάκα για την Σπυριδούλα! Μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου, έμεινε άφωνη με τα όσα άκουσε!

Ο ίδιος, έκανε χτες μια ανάρτηση στο Ιnstagram, η οποία σχολιάστηκε αρκετά, και σήμερα επανήλθε δριμύτερος.

«Αυτά έχει η ζωή. Υπάρχουν τα συν και τα πλην, πιάσαμε μια θέση στο βάθρο. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε με ό,τι κερδίσαμε από αυτό. Σε όλη την πορεία του διαγωνισμού είχαμε δίπλα μας τρεις εξαιρετικούς μέντορες. Δεν έπρεπε να έχουμε μια άποψη για τους άλλους. Να μην κρίνει ο ένας το πιάτο του άλλου. Με ενόχλησε που η Σπυριδούλα είχε άποψη για όλους. Δεν έδωσα καθόλου σημασία. Δεν ήμασταν τόσο κοντά με τη Σπυριδούλα. Είπα πως θέλω να κερδίσει η Σπυριδούλα γιατί υποστήριξα τον δυναμισμό του γυναικείου φύλου και όχι την ίδια τη Σπυριδούλα» τόνισε ο Χρήστος! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»

Πολλά ήταν τα tweet για τον Χρήστο που αποχώρησε από το Master Chef και οι περισσότεροι σύγκριναν τον χαρακτήρα του με εκείνον της Σπυριδούλας!

Ο αγαπημένος σε όλους «Κρατς» κέρδισε τις καρδιές μας!

Ο χαρακτήρας του Χρήστου ήταν κάτι ξεχωριστό στο Master Chef και το κοινό του το αναγνώρισε.

Αυτό φάνηκε και στα σχόλια του twitter, μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι μαγειρικής του STAR!

Δείτε μερικά από αυτά

Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»Master Chef: Το twitter αποθέωσε τον Χρήστο! «Από τη μία το τσόκαρο και από την άλλη ο Χρηστάρας...»