Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια!

Συγχαρητήρια!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια!

Ευχάριστα είναι τα νέα για την παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Μια χαρμόσυνη είδηση έφτασε στα αυτιά μας και δεν μπορούμε να μην την μοιραστούμε μαζί σας!

Σύμφωνα με τα μηχανάκια τηλεθέασης της AGB η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η παρουσιάστρια του ALPHA που μάχεται καθημερινά με σκληρή δουλειά για την καλύτερη ενημέρωση μέσα από την εκπομπή της Happy Day, κατάφερε και τερμάτισε πρώτη στην πρωινή ζώνη!

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 17,7
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ 19,3
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 9,2
ALPHA: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 21,3

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 17/5 η παρουσιάστρια κέρδισε το κοινό και χτύπησε 21,3 αφήνοντας πίσω τους ΚουΚου που έκαναν 19,3%!

Μπορεί οι δυο αυτές εκπομπές να μην είναι απέναντι με βάση τις ώρες που βγαίνουν στον αέρα όμως στη ζώνη βρίσκονται "αντίπαλοι" και η Σταματίνα κατάφερε να περάσει την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατέρο Κατσούλη, που σχεδόν πάντα τερματίζουν πρώτοι στην ζώνη τους!

Συγχαρητήρια!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επέμβαση που έκανε και της άλλαξε την ζωή!

Μια επέμβαση έκανε η παρουσιάστρια του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή, και της άλλαξε την ζωή! Μάλιστα η ίδια, έκανε την αποκάλυψη στο Happy Day της Δευτέρας!

Η Σταματίνα, εμφανίστηκε άβαφη και ο λόγος ήταν μια επέμβαση που έκανε στα μάτια της και εξαιτίας της οποίας δεν μπορεί ακόμη να χρησιμοποιήσει μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

«Είπα να λανσάρω λίγο ένα look επιμελώς ατημέλητο. Έκανα μια επέμβαση στα μάτια μου. Όπως σας έχω πει, έχω πάρα πολύ μυωπία. Είχα πάρα πολύ μυωπία μάλλον, γιατί την αποχαιρέτησα την Παρασκευή. Για αυτό και φορούσα τα γυαλιά μου. Είδα το σοκ το αληθινό. Δεν κάνει μέχρι την Τετάρτη να βαφτώ. Νιώθω ακόμη πως φοράω τους φακούς μου. Λίγες μέρες θα είμαι άβαφη, είναι και λίγο κόκκινο το ένα μάτι», είπε, μεταξύ άλλων, στην έναρξη του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε το σχετικό βίντεο: