"Είναι αγόρι!" - Αγαπημένη Ελληνίδα εγκυμονούσα αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Χαμόγελα ευτυχίας στην οικογένειά της!

Για πρώτη φορά αγαπημένη Ελληνίδα εγκυμονούσα αποκαλύπτει: "Είναι αγόρι!"

Ποια είναι;

Χαμόγελα ευτυχίας στην οικογένειά της αφού διανύει ήδη τα μισά της εγκυμοσύνης της και σε λιγότερα από 4 μήνες θα κρατάει στα χέρια της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της που... ακόμα δεν έχουν παντρευτεί!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε με μια ζωγραφιά το φύλο του μωρού!

Δείτε την ανάρτηση:

'Είναι αγόρι!' - Αγαπημένη Ελληνίδα εγκυμονούσα αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Ο λόγος φυσικά για την Φωτεινή Αθερίδου!

'Είναι αγόρι!' - Αγαπημένη Ελληνίδα εγκυμονούσα αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Θοδωρής Αθεριδής: "Μαύρο" καλοκαίρι για τον ηθοποιό! Στο πλευρό του η Σμαραγδα Καρύδη!

"Μαύρο" καλοκαίρι θα περάσει ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, σύμφωνα με όσες αποκλειστικές πληροφορίες ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr! Στο πλευρό του, όπως πάντα, θα βρίσκεται η Σμαράγδα Καρύδη!

Τι συμβαίνει, όμως; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, φυσικά!

Σύμφωνα με την έγκυρη πηγή μου ο ηθοποιός έχει "αποκλειστική" στην Αττική για το καλοκαίρι που μας έρχεται κι αυτό επειδή η κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, η οποία θα βρίσκεται πολύ κοντά στον μήνα της για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και προφανώς ο πατέρας και μελλοντικός παππούς θα μείνει στο πλευρό της για ότι χρειαστεί, όπως και η Σμαράγδα!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...

Όπως μου αποκαλύφθηκε και σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, τον Θοδωρή τον κρατάνε εδώ και τα γυρίσματα της σειράς "Μην ψαρώνεις" που θα γίνονται το καλοκαίρι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν του ΑΝΤ1!

Άρα, με λίγα λόγια, ο Θοδωρής θα περάσει όλο του το καλοκαίρι στην Αττική. Άντε να πάει καμία μονοήμερη αλλά... χαλάλι! Όλα γίνονται για ιερούς σκοπούς!