Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη! Η φωτογραφία με το μίνι φόρεμα!

Δεν κρύφτηκε!

Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη! Η φωτογραφία με το μίνι φόρεμα!

Η Ελένη Χατζίδου πόσταρε μία φωτογραφία φορώντας ένα μίνι φόρεμα και αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

Η τραγουδίστρια τα αποκάλυψε όλα!

Συγκεκριμένα η Χατζίδου πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία και έγραψε: «Έφτασα στα 9 κιλά συν! Εύχομαι όλες οι εγκυούλες να ευχαριστιέστε την εγκυμοσύνη σας κ ο άντρας σας κάθε μέρα να σας λέει πόσο όμορφες είστε (και ενώ διστάζετε να σας προτρέπει μάλιστα να βάλετε σούπερ μίνι!»

Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη! Η φωτογραφία με το μίνι φόρεμα!

Ελένη Χατζίδου: Μας έδειξε τα πρώτα ρουχαλάκια του μωρού και λιώσαμε!

Τα πρώτα ρουχαλάκια του μωρού μας έδειξε η Ελένη Χατζίδου και λιώσαμε από την γλύκα!

Η τραγουδίστρια και ο Ετεοκλής Παύλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους.

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ήδη έχει αρχίσει να δέχεται δώρα για την κόρη της από συγγενείς και φίλους.

Μάλιστα, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα πρώτα ρουχαλάκια για την μικρή της!

undefined

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα τρυφερά λόγια!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Χατζίδου, αφού σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε τρυφερά λόγια.

Ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει;

Η Ελένη Χατζίδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε στη λεζάντα της:

«Καλή Πρωτομαγιά. Αυτή ήταν η δεύτερη φωτογραφία υποψήφια για το εξώφυλλο του νέου single #imikrieleni. Η ταλαιπωρία μου από τις αναγούλες τη συγκεκριμένη μέρα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου αλλά η χαρά που έχω ξεπερνάει τα πάντα»

Ελένη Χατζίδου έγκυος