Αδιανόητη επανασύνδεση! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια γύρισε στην αγκαλιά του πρώην!

Μετά από 1 χρόνο, είπαν να το προσπαθήσουν ξανά!

Αδιανόητη επανασύνδεση! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια γύρισε στην αγκαλιά του πρώην!

Ελληνίδα πασίγνωστη τραγουδίστρια γύρισε ξανά στην αγκαλιά του πρώην της! Αδιανόητη επανασύνδεση στην ελληνική showbiz!

Οι δύο τους είχαν χωρίσει τον Απρίλιο του 2018 και από τα Χριστούγεννα άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

Μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης.

Αδιανόητη επανασύνδεση! Ελληνίδα πασίγνωστη τραγουδίστρια γύρισε στην αγκαλιά του πρώην!

Έτσι λοιπόν, η γνωστή τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας είναι ξανά μαζί εδώ και λίγο καιρό και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στην εφημερίδα RealNews, ο Κώστας Πηλαδάκηςξεκίνησε να κάνει έντονο φλερτ με αποκορύφωμα το ότι γέμισε με τριαντάφυλλα το καμαρίνι της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, κάτι το οποίο την συγκίνησε και είπε το μεγάλο "ναι" για την νέα αρχή στη σχέσης τους.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διανύει μία από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της καθώς τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η επαγγελματική της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Το τρίτο πρόσωπο στην σχέση Πηλαδάκη - Παπαδοπούλου! Η δημοσιογράφος που μπήκε ανάμεσα και οι δηλώσεις της για την απιστία!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης έδωσαν τέλος στην σχέση τους χωρίς κανείς να μάθει τον λόγο, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε έντονα η φήμη που ήθελαν νεαρή δημοσιογράφο να είναι το τρίτο πρόσωπο στην σχέση της Ειρήνης και του Κώστα.

Ο λόγος για την Πωλίνα Τριγωνίδου την οποία γνωρίσαμε στο "Survival" του Έψιλον! Η δημοσιογράφος μίλησε στην εφημερίδα Espresso για όσους την θέλουν τρίτο πρόσωπο και είπε: "Δεν τρέχει τίποτα με εμένα και τον Κώστα Πηλαδάκη! Ούτε καν τον ξέρω προσωπικά!" Η σέξι Πωλίνα Τριγωνίδου, διαψεύδει αυτή την είδηση και συνεχίζει...

Αδιανόητη επανασύνδεση! Ελληνίδα πασίγνωστη τραγουδίστρια γύρισε στην αγκαλιά του πρώην!

"Έγραψαν ότι ήμασταν μαζί στο Fantasia και δεν ξεκόλλησε από πάνω μου! Δεν ισχύει αυτό! Είναι ψέματα. Δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό που να το αποδεικνύει αυτό! Καθόμασταν σε διπλανά τραπέζια με διαφορετική παρέα ο καθένας!", κατέληξε στην Espresso και έκλεισε λέγοντας ότι θαυμάζει πολύ την Ειρήνη Παπαδοπούλου.