"Κόλαση": Συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη ανεβάζει την θερμοκρασία στην... πισίνα!

Πρώτη φορά την βλέπουμε τόσο αποκαλυπτική!

Συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη είναι σκέτη κόλαση! Ανεβάζει την θερμοκρασία μέσα από μια... πισίνα!

Πρώτη φορά την βλέπουμε σε τόσο αποκαλυπτικά στιγμιότυπα!

Είναι χρόνια συνεργάτιδα της παρουσιάστριας του ALPHA και από τις πιο ωραίες γυναίκες του χώρου.

Είναι ταλαντούχα στη δουλειά της και περιζήτητη ενώ διατηρεί ένα κορμί που θα ζήλευαν 20χρονα κορίτσια.

Πόσταρε φωτογραφία της με μπικίνι μαγιό στην προσωπική της σελίδα στο instagram και προκάλεσε αναστάτωση στους followers της. Ο λόγος για τη μακιγιέζ, Ρούλα Σταματοπούλου.

'Κόλαση': Συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη ανεβάζει την θερμοκρασία στην... πισίνα!

'Κόλαση': Συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη ανεβάζει την θερμοκρασία στην... πισίνα!

Η αποκάλυψη της Ρούλας Σταματοπούλου για την Ελένη Μενεγάκη που δεν ήξερε κανείς: "Με έπιασε με φίλησε και..."

η Δευτέρα η make up artist Ρούλα Σταματοπούλου ξεκινά την 5η σεζόν της με την Ελένη Μενεγάκη, της οποίας επιμελείται το μακιγιάζ.

«Η Ελένη δεν είναι τυχαία αυτή που είναι. Διακρίνεις από την πρώτη στιγμή τα άτομα που έχουν το άστρο. Και η Ελένη το έχει στο μέγιστο αυτό. Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας της. Δεν είναι δύσκολη, ξέρει καλά τι θέλει και φυλάει τα νώτα της. Δουλεύει πολύ και χωρίς σταματημό, αλλά πρώτη της προτεραιότητα είναι η οικογένεια. Είναι πιστή στους συνεργάτες που έχει δίπλα της και τους επιλέγει πολύ προσεκτικά.

Επί χρόνια, στο καμαρίνι της έμπαινε μόνο ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ο οποίος επιμελείται τα μαλλιά της, ενώ είχε επιλέξει να μακιγιάρεται μόνη της. Η συνεργασία μας ξεκίνησε 5 χρόνια πριν και μου φαίνεται ότι είμαστε μαζί 50! Είναι τιμή μου που με επέλεξε, στην αρχή δεν το πίστευα. Είδε τον τρόπο που κινούμαι και τι άνθρωπος είμαι και με εμπιστεύτηκε. Για εμένα η Ελένη είναι δάσκαλος, είναι από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει. Της το έχω πει, άλλωστε, πως είναι ο μέντορας μου» λέει. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ρούλα θυμάται την αρχή της συνεργασίας τους. «Την πρώτη φορά που την έβαψα στην εκπομπή την είχα κάνει υπερπαραγωγή. Πήγα στο σπίτι μου και ρώτησα τη μητέρα μου πως της φάνηκε. Μου απάντησε πως ήταν πολύ όμορφη, αλλά τόσο εντυπωσιακή, που έδειχνε απρόσιτη. Την επόμενη μέρα πήγα στο καμαρίνι και της είπα «Ελένη εγώ σήμερα θα σε βάψω. Όταν τελειώσω θα πάρεις τα πινελάκια και θα κάνεις πάνω σου ότι πιστεύεις ότι χρειάζεται για να νιώσεις ο εαυτός σου».

Με φίλησε και μου είπε ότι ήταν κάτι που ήθελε και εκείνη να μου πει. Πήρε το ρουζ της, το άσπρο της μολύβι και έκανε τα δικά της» διηγείται. «Τώρα πια έχω μάθει ακριβώς τι της αρέσει και κάθεται με κλειστά μάτια. Βέβαια περνάμε και τις φάσεις μας. Πηγαίνω να την βάψω και μου έρχεται έτοιμη. Της αρέσει να βάφεται μόνη της, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις κάνω μόνο μικρές διορθώσεις. Γελάμε πάρα πολύ!».

Από τη Γωγώ Θωμά και το περιοδικό People...