Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Nαταλία Γερμανού: Έπαθε σοκ με την αποκάλυψη του Θάνου Καλλίρη για το τρίτο πρόσωπο από την περίοδο που ήταν ζευγάρι! (Βίντεο)

Δεν το περίμενε!

Nαταλία Γερμανού: Έπαθε σοκ με την αποκάλυψη του Θάνου Καλλίρη για το τρίτο πρόσωπο από την περίοδο που ήταν ζευγάρι! (Βίντεο)
News 19.05.2019 18:08

Η Ναταλία Γερμανού έπαθε σοκ όταν ο Θάνος Καλλίρης της έκανε την αποκάλυψη για το τρίτο πρόσωπο, από την εποχή που ήταν ζευγάρι!

Η αποκάλυψη ήρθε στον «αέρα» της εκπομπής της στον AlphaTV «Καλύτερα δε γίνεται»!

Όλα άρχισαν όταν έπαιξαν ένα καυτό βίντεο κλιπ από τραγούδι του Καλλίρη και συγκεκριμένα το «Κάποιο καλοκαίρι». Δείτε και την άγνωστη σχέση της Ναταλίας που δεν μάθαμε ποτέ!

Τότε ο τραγουδιστής είπε: «Η κοπέλα είχε πάρει βαθύτατα ζεστά τον ρόλο της, το γυρίσαμε τρεις φορές. Είναι τόσο διαχυτική πάνω μου που καταλαβαίνετε ότι ο ανδρισμός, η τεστοστερόνη. Ζήτησα ένα λεπτό, μπήκα στα κρύα νερά της νότιας Κρήτης, πέρασε ένα λεπτό και λέω πάμε. Ξαναπάμε και η Heather είναι χειρότερα διαχυτική πάνω μου».

Δείτε το βίντεο

Ναταλία Γερμανού: Βούρκωσε και αποκάλυψε! «Πάντα αυτή την ημέρα νιώθω ταχυπαλμία...» (Βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τη σημαδιακή ημερομηνία, όπου κάθε χρόνο ζει έντονα και την πιάνει ταχυπαλμία, ενώ βούρκωσε!

Η παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» στον AlphaTV!

Συγκεκριμένα η Ναταλία μίλησε για τη βραδιά της Eurovision, όπου η Έλενα Παπαρίζου πήρε την πρώτη θέση: «Η βαθμολογία ξεκίνησε άσχημα και βουλιάζαμε στον καναπέ ένας – ένας. Θυμάμαι ότι λέγαμε «δεν θα γυρίσουμε στην Ελλάδα» και να σκεφτόμαστε τι δουλειές μπορούμε να κάνουμε στην Ουκρανία. Η Έλενα πάρα πολύ ψύχραιμη, ατάραχη, βασιλοπούλα. Κάποια στιγμή, νομίζω από το Βέλγιο, τα 10, 10, 12. Άρχισαν να πέφτουν βροχή. Τότε σηκωθήκαμε σιγά – σιγά από τον καναπέ.

Ήταν πολύ σημαδιακή η ημερομηνία. Ήταν 21 Μαΐου. Ανήμερα της γιορτής της Έλενας και η μέρα που είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου. Ήταν μία κομβική ημερομηνία και ένας συνδυασμός που δεν μπορούσε να μη δουλέψει καρμικά.

Κάθε φορά που θυμάμαι αυτή τη μέρα γυαλίζουν τα μάτια μου. Νιώθω μία ταχυπαλμία. Ξαναζώ τις στιγμές».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έδωσε ρέστα η Ναταλία Γερμανού! Τα επικά σχόλια για την "άβαφη" Ιωάννα Μπέλλα! (Βίντεο)

"Κάγκελο" η Ναταλία Γερμανού με την Βάνα Μπάρμπα! «Να πάρω ένα πι όπου το βρω πρόχειρο και να...»!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share