Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: "'Ήταν από μικρή εθισμένη!"

Αποκάλυψη μεγατόνων για την παίκτρια του Master Chef που διεκδικεί τη νίκη!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη:

"'Ήταν από μικρή εθισμένη!" - Αποκάλυψη μεγατόνων για την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, την παίκτρια του Master Chef που διεκδικεί τη νίκη!

Αποκλειστικές αποκαλύψεις έκανε ο πατέρας της! Μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό της από μικρή ηλικία αλλά και για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Δηλώνει πως ήρθε όχι μόνο για να μείνει, αλλά για να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μπήκε στο reality του STAR για να πολεμήσει σαν αγρίμι, έγινε αμέσως γνωστή στο ευρύ κοινό με το μικρό της όνομα, ενώ το Twitter σχολιάζει κάθε της κίνηση...

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: ''Ήταν από μικρή εθισμένη!'

Το Youweekly.gr επικοινώνησε με τον πατέρα της Λευτέρη Καραμπουτάκη, ο οποίος μας μίλησε για την έκπληξή του όταν την είδε στην τηλεόραση, για το fan club που έχει αποκτήσει στον Βόλο αλλά και για τη χαρά του μόλις γνώρισε τον μέλλοντα γαμπρό του!

Η ιστορία της ξεκινάει μακριά από την πρωτεύουσα, όπου βρίσκεται σήμερα, έχοντας δηλώσει συμμετοχή στο «MasterChef». Η Σπυριδούλα γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία του Βόλου, μέσα στις κουζίνες ουσιαστικά, αφού και οι δύο γονείς της, Λευτέρης και Γεωργία, διατηρούσαν τσιπουράδικο στην περιοχή. Το μικρότερο ανάμεσα σε τρία παιδιά, είχε μεγάλη αδυναμία στα μεγάλα της αδέρφια, τον Γιώργο και την Ειρήνη, με τους οποίους παραμένει δεμένη μέχρι σήμερα. Μεγάλωσε έχοντας ως πρότυπο τους δικούς της ανθρώπους, με την πατέρα της να δηλώνει χαρακτηριστικά στο Youweekly.gr: «Ήταν από μικρή εθισμένη με την κουζίνα. Ήταν ο χώρος που μεγάλωνε». Ένα ήσυχο παιδί σε γενικές γραμμές, με δημιουργικές ανησυχίες ωστόσο, έκανε τα πρώτα της μαγειρικά πειράματα από μικρή. «Είχε πάντα ανησυχίες και της άρεσε να δημιουργεί. Είναι πολύ εργατική», λέει με περηφάνια ο κύριος Καραμπουτάκης. Παρ' όλα αυτά τα όνειρά της δεν σταματούσαν εκεί, αφού πολύ συχνά έλεγε στους γονείς της ότι ήθελε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Με ένα όνειρο διπλό

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: ''Ήταν από μικρή εθισμένη!'

«Το 2012-13 είχε περάσει σε σχολή υπολογιστών, αλλά από μικρή είχε δύο όνειρα: είτε να γίνει αεροσυνοδός είτε να γίνει σεφ. Τότε μου είπε "δεν θέλω να πάω στους υπολογιστές, μπαμπά, θέλω να ακολουθήσω το όνειρό μου"», μας αποκαλύπτει εκείνος, ενώ όταν ο ίδιος τη ρώτησε χαριτολογώντας αν θέλει να γίνει αεροσυνοδός τελικά, εκείνη του απάντησε με στόμφο: «Όχι, θέλω να γίνω σεφ»... Ακολούθησε αυτόν τον δρόμο, πήγε σε σχολή και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το αντικείμενο, ενώ εδώ και έξι χρόνια βρίσκεται στον χώρο της εστίασης σαν επαγγελματίας. «Ήμουν πάντα σίγουρος για εκείνη, αν και ποτέ δεν ανησύχησα για κανένα μου παιδί. Έχει βρει τον δρόμο της, ό,τι μου έλεγε από μικρή το έχει καταφέρει. Το όνειρό της πιστεύω ότι πηγαίνει σε καλό δρόμο», λέει ο Λευτέρης Καραμπουτάκης για την κόρη του. Η Σπυριδούλα έχει περάσει και από την οικογενειακή επιχείρηση για ένα σύντομο διάστημα, όσο σπούδαζε, χωρίς ωστόσο να είναι αυτή η βασική της εργασία. Μέχρι τη μέρα που μπήκε στο «MasterChef» ήταν σε δικό της χώρο και έμενε μόνιμα στον Βόλο παρ' ότι της έχουν δοθεί ευκαιρίες για να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα, μέχρι τη μέρα που αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο «MasterChef».

«Μου κρατούσε για έκπληξη ότι θα πάει στο "MasterChef"!»

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: ''Ήταν από μικρή εθισμένη!'

Παρ' ότι η πίστη του συντρόφου της και των δικών της ανθρώπων την οδήγησε στο reality μαγειρικής του STAR, εκείνη δεν το είχε πει στον πατέρα της μέχρι την τελευταία στιγμή! «Το έμαθα τη μέρα που μπήκε, μου το κρατούσε για έκπληξη», λέει χαρακτηριστικά εκείνος και συμπληρώνει: «Από τη μέρα που μπήκε στο σπίτι μέχρι σήμερα, έχουμε μιλήσει 2-3 φορές. Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι πως είναι καλά στην υγεία της». Και παρά το γεγονός πως δεν έχουν συχνή επικοινωνία, πιστεύει στο όνειρό της και της έχει εμπιστοσύνη πιστεύοντας πως θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, όπως έχει πει η ίδια μέσα από το παιχνίδι. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, όμως, ο πατέρας της την καμαρώνει και δεν είναι ο μόνος: «Δεν την παρακολουθούμε μόνο οικογενειακώς, fan club είναι όλος ο Βόλος!», λέει στέλνοντάς της ενθαρρυντικά λόγια.

«Έχω υπέροχη κόρη και υπέροχο γαμπρό!»

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: ''Ήταν από μικρή εθισμένη!'

Μεγάλη μέρα είναι η 8η Ιουνίου, καθώς τότε έχει προγραμματιστεί −εκτός απροόπτου− ο γάμος της Σπυριδούλας με τον Απόστολο Γερμανή, τον άνθρωπο που στέκεται στο πλευρό της τα τελευταία δέκα χρόνια. Αν και η ίδια είπε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως ενδέχεται να αναβληθεί για τον τελικό του «MasterChef», οι δικοί της πιστεύουν πως θα τη δουν νύφη εκείνη τη μέρα και δηλώνουν ευτυχισμένοι γι' αυτό. Όπως δηλώνει ο Λευτέρης Καραμπουτάκης: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που η Σπυριδούλα παντρεύεται και με το συγκεκριμένο άτομο. Έχω υπέροχη κόρη και υπέροχο γαμπρό. Τους λατρεύω και τους δύο, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι σαν οικογένεια που η Σπυριδούλα παντρεύεται με τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

Master Chef - spoiler "φωτιά": Είναι γεγονός! Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού!

Είναι γεγονός! Το Youweekly.gr έχει spoiler - φωτιά για το Master Chef! Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού!

Μια εβδομάδα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό η αγωνία έχει κορυφωθεί κι εγώ μέσα από το Vanda's blog, θέλω να σε βγάλω από αυτή την "παράνοια" που ζεις! Θες επιτέλους να μάθεις ποιος θα πάρει τη νίκη στο παιχνίδι μαγειρικής του STAR; Αν θες, προχώρα παρακάτω, αν όχι βγες άμεσα από αυτό το άρθρο!

Σπυριδούλα και Μανώλης θα δώσουν μια μάχη κόλαση και τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρει ένας από τους δυο το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ αλλά και την... φήμη και αναγνωρισιμότητα!

Είσαι έτοιμος να μάθεις ποιος θα τα κερδίσει όλα αυτά;

ΠΡΟΣΟΧΗ, SPOILER ALERT!

Master Chef - spoiler

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στο Youweekly.gr με μεγάλη επιφύλαξη σας αποκαλύπτω πως τη νίκη θα την πάρει ο Μανώλης!

Master Chef - spoiler

Η Σπυριδούλα, μάλιστα, θα γίνει έξαλλη και δεν θα κρύψει την απογοήτευσή της!

Τι θα γίνει στον τελικό

Ο τελικός θα έχει τρία στάδια, τα δύο πρώτα θα περιλαμβάνουν το μαγειρικό και διαγωνιστικό κομμάτι και το τρίτο την ανακοίνωση του αποτελέσματος που θα γίνει ζωντανά.

Οι δυο φιναλίστ θα ταξιδέψουν στην Ισπανία και θα διαγωνιστούν εκεί στο πρώτο κομμάτι του τελικού. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα οι δύο σεφ αντιγράφουν ένα πολύ δύσκολο πιάτο ενός καταξιωμένου Έλληνα σεφ.

Το τρίτο κομμάτι το οποίο θα είναι ζωντανό θα περιλαμβάνει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με όλους τους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από την φετινή σεζόν να βρίσκονται στο στούντιο.

Master Chef: Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός; Έχουμε την ημερομηνία!

Έχουμε την επίσημη ημερομηνία του Master Chef! Πότε θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός;

Είστε έτοιμοι;

Το reality μαγειρικής του STAR εκπλήσσει συνεχώς το τηλεοπτικό κοινό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα νούμερα τηλεθέασης είναι υψηλά.

Όπως λένε και οι κριτές, το MasterChef είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το έχουμε δει τόσο από τις δοκιμασίες, τις στρατηγικές και τις αποχωρήσεις.

Και μπορεί εμείς να βλέπουμε κανονικά τα επεισόδια, οι ιθύνοντες του MasterChef γυρίζουν τον μεγάλο τελικό! Τα spoiler δίνουν και παίρνουν για το πετυχημένο ριάλιτι! Ποιοι τελικά θα φθάσουν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο; Λίγες μέρες έμειναν για να μάθουμε τον μεγάλο νικητή!

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είχε αρχικά επεξεργαστεί σενάριο να διακόψει τη μετάδοση του ριάλιτι για δύο εβδομάδες και να το ολοκληρώσει μετά τις εκλογές, ώστε να μην «καεί» σε περιβάλλον εκλογών που οδηγεί σε απόσυρση διαφημίσεων. Όπως γράφει η Realnews, το κανάλι έκρινε ότι μια τέτοια διακοπή θα έβλαπτε τη συνοχή του ριάλιτι και αποφάσισε να συνεχίσει τη μετάδοση non-stop έως και την κορύφωση του τελικού.

Πότε τελικά θα δούμε τον μεγάλο τελικό;

Την Τετάρτη 22 Μαίου! Λίγο πριν τις εκλογές!