Ντόρα Μπακογιάννη: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την Σία Κοσιώνη! Κάγκελο η δημοσιογράφος με την ατάκα της....

Χαμός on air!

Ντόρα Μπακογιάννη: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την Σία Κοσιώνη! Κάγκελο η δημοσιογράφος με την ατάκα της....

H Ντόρα Μπακογιάννη, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, όλη την αλήθεια για την σχέση της με την Σία Κοσιώνη! Μάλιστα η δημοσιογράφος, έμεινε κάγκελο με την ατάκα της...

«Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου μέχρι τα 10-12 μου δεν υπήρχε πολιτική στη συζήτηση του σπιτιού. Ο πατέρας μου δεν μιλούσε ποτέ για πολιτική. Όταν μεγαλώσαμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, μίλησα στον πατέρα μου για την πρώτη μου χυλόπιτα. Του είπα πως έφαγα χυλόπιτα και εκείνος αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει τη σοβαρότητα του θέματος ήταν να με κεράσει παγωτό. Όσο διήρκησε το παγωτό, τόσο διήρκησε και η δική μου ερωτική απογοήτευση.

Είμαστε μεγάλη οικογένεια. Έχω 7 εγγόνια αυτή τη στιγμή. Έχω 7 παιδιά που τα κακομαθαίνω. Τσακώνομαι συνήθως με την κόρη μου (Αλεξία) που θέλει να μου επιβάλει το φαΐ των παιδιών. Με τη νύφη μου (Σία Κοσιώνη) δεν τσακώνομαι. Κανονικότατη οικογένεια είμαστε», είπε, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη. Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και την τελευταία ανάρτηση της Σίας με τον γιο της!

Σία Κοσιώνη: Έκλεισε όλα τα στόματα! Η ανάρτηση όλο νόημα της δημοσιογράφου!

Εκλεισε όλα τα στόματα η Σία Κοσιώνη, με μια ανάρτηση όλο νόημα!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, πόσταρε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που πραγματικά μας έκανε να λιώσουμε...

Η Σία Κοσιώνη την Κυριακή του Πάσχα, όπου ήταν και η ονομαστική της εορτή, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και το παιδάκι τους! Μια φωτογραφία που ξετρέλανε τους πάντες.

"Να είμαστε γεροί, να αγαπάμε πολύ και να προχωράμε πάντα μπροστά.Ευχαριστώ πολύ για τις αμέτρητες ευχές.Χρόνια πολλά σε όλους", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα! Αλήθεια, είδατε τη λαμπάδα της για φέτος;

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που έκλεισε όλα τα στόματα

Σία Κοσιώνη: Το μεγάλο όχι στον ΣΚΑΙ! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ έφτασε τα γραφεία του Youweekly.gr για την Σία Κοσιώνη και το χαστούκι που έριξε στον ΣΚΑΙ και θα σας τα αποκαλύψω όλα στο Vanda's blog.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε μια πρόταση από τους ιθύνοντες, την οποία και αρνήθηκε κατηγορηματικά, όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες.

Το μεγάλο όχι της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ

Για την ακρίβεια, ο Θέμης Γεωργαντάς έκανε ένα κάλεσμα στην παρουσιάστρια να εμφανιστεί στη νέα του εκπομπή στο σταθμό του Φαλήρου, "After Dark", αλλά το "όχι" ήρθε ουρανοκατέβατο!

Όπως είναι γνωστό, οι εμφανίσεις και τα "ναι" σε τέτοια καλέσματα είναι πολύ σπάνια για την Σία Κοσιώνη, η οποία δεν θέλει να απασχολεί τα Μέσα με άλλον τρόπο εκτός από την παρουσίαση των ειδήσεων!

Έτσι, ο Θέμης έφαγε πόρτα και μάλιστα γερή, όπως μου ανέφερε η πηγή μου, αφού την Σία την πλησίασε και το γραφείο Τύπου του σταθμού μήπως και καταφέρει να την πείσει αλλά... τα σχέδια αυτά ναυάγησαν!

Σε όλο αυτό, πάντως, έπαιξε και μεγάλο ρόλο ο σύζυγός της, Παύλος Μπακογιάννης, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της γυναίκας του και την συμβουλεύει για οποιαδήποτε απόφαση θέλει να πάρει...