Χαμός στο Deal! Παίκτης με 0,01 ευρώ έκανε λιώμα τον τραπεζίτη!

Ο Φερεντίνος έμεινε να τον κοιτάει!

Χαμός στο Deal! Παίκτης με 0,01 ευρώ έκανε λιώμα τον τραπεζίτη!

Χαμός έγινε πριν λίγες μέρες στο Deal, όταν παίκτης με μόλις 0,01 ευρώ έκανε λιώμα τον τραπεζίτη!

Ο παίκτης του Deal είχε φτάσει στα δύο τελευταία κουτιά του παιχνιδιού, αυτό του 1 λεπτού και αυτό των 20.000 ευρώ.


Η πρόταση που έγινε από τον τραπεζίτη ήταν για 8.500 € αλλά εκείνος δεν μάσησε! Ο Γιώργος, ο παίκτης που παραδέχτηκε ότι ούτε σε έναν χρόνο δε βγάζει αυτό το ποσό και δουλεύει δυο δουλειές για να τα επιβιώσει, βρέθηκε σε ένα μεγάλο δίλημμα!

Ο παίκτης παραδέχτηκε ότι ίσως δεν έχει στο μέλλον ξανά την ευκαιρία να φύγει από κάπου με το μεγάλο ποσό, όμως άκουσε την προσφορά του τραπεζίτη και έκανε κίνηση ματ!

Ο αγχωμένος Γιώργος χτύπησε τρεις φορές το χέρι του μη δεχόμενος την προσφορά του τραπεζίτη και περίμενε να ανοιχτεί το κουτί του τελευταίου παίκτη.


Το πλατό σείστηκε κανονικά όταν όλοι είδαν τον τελευταίο παίκτη να ανοίγει το κουτί του και να αποκαλύπτεται το ποσό των 0,01 € κάνοντας τον Γιώργο να ξεσπάσει σε πανηγύρια αφού το δικό του κουτί περιείχε τα 20.000 €. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χρήστος Φερεντίνος: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή! Έχασε την γη κάτω από τα πόδια του!

Δύσκολες ώρες περνάει ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος! Ο ίδιος, έμαθε ένα γεγονός που πραγματικά τον έκανε να χάσει την γη κάτω από τα πόδια του!

Ο Χρήστος, ήρθε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τρίτος στην απογευματινή ζώνη, πίσω και από την Μπεκατώρου αλλά και από τον Τροχό της τύχης στο Star!

Μόλις ο παρουσιαστής, πήρε στα χέρια του το ραβασάκι τηλεθέασης του δυναμικού κοινό δεν πίστευε αυτό που διάβαζε! Μάλιστα σε τέταρτο, το Deal έκανε έως και 6.5%! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης του Χρήστου Φερεντίνου:

6.5
15.4
19
19.8

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης του δυναμικού κοινού για την απογευματινή ζώνη:

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Μπεκατώρου, Still Standing 24,1
ALPHA: Φερεντίνος, Deal 15,2
STAR: Πολυχρονίδης, Ο τροχός της τύχης 15,6
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα, 24,9
STAR: Elif, 12,2


ΑΝΤ1: H επιστροφή, 16,1