Μαριάννα Τουμασάτου: Το παράπονό της για τον Αλέξανδρο Σταύρου! Τον άδειασε! (Βίντεο)

Τι είπε η ηθοποιός για τον σύζυγό της;

Μαριάννα Τουμασάτου: Το παράπονό της για τον Αλέξανδρο Σταύρου! Τον άδειασε! (Βίντεο)

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο OPEN και έκανε το παράπονό της για τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Η ηθοποιός τον άδειασε!

Συγκεκριμένα η Τουμασάτου έκανε γνωστό πως ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει καλομάθει την κόρη τους, Χρυσηίδα, ενώ αντίθετα εκείνη είναι λίγο πιο αυστηρή.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός, που βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», είπε: «Ο Αλέξανδρος της κάνει όλα τα χατίρια(…) Όταν είμαι εγώ σπίτι, το πολύ στις 20:30 είναι ήδη στο κρεβάτι της. Ας κοιμηθεί ότι ώρα θέλει, αλλά θα έχει ξαπλώσει από νωρίς». Σε ποιον μοιάζει η κόρη τους; Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Μαριάννα Τουμασάτου: Η αποκάλυψη φωτιά για τον Αλέξανδρο Σταύρου - «Δεν περνάει καλά, γιατί να βασανίζεται;» (βίντεο)

Η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε την αποκάλυψη για τον λόγο που ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν περνάει καλά, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show στον ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός εξήγησε τα πάντα.

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης η Μαριάννα Τουμασάτου, με την ηθοποιό να αναφέρει γιατί ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Σταύρου, δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν του είναι ευχάριστο. Δεν περνάει καλά με αυτό. Οπότε το αφήνει στην ησυχία του. Γιατί να βασανιστεί; Δημόσια δεν του είναι απαραίτητο να μάθουμε κάτι για εκείνον. Δίνει συνεντεύξεις σε περιοδικά και εφημερίδες. Εκεί δεν έχει πρόβλημα. Δεν τον ταλαιπωρεί. Το άλλο είναι μια συνθήκη που δεν το θέλει. Οπότε μια χαρά. Γιατί να μπει στη διαδικασία; Έχει πολλές προτάσεις. Είχε προτάσεις και από εκπομπές με συγκλονιστική διαδρομή για να είναι στην πρεμιέρα. Ήταν πάντα πολύ χαρούμενος και ευγενικός για την πρόταση. Το καταλάβαινε πως του κάνανε την τιμή να τον καλούνε στην πρεμιέρα και παρότι ήθελε να το κάνει δεν προχώραγε».

Αλέξανδρος Σταύρου: «Στο πρόσφατο παρελθόν περάσαμε δύσκολα...»!

Συνέντευξη στο 7 ημέρες tv παραχώρησε ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε, πως στο πρόσφατο παρελθόν πέρασαν δύσκολα.

Ο ίδιος μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην τηλεόραση, αλλά και για το αν είναι αισιόδοξος σαν άνθρωπος.

Αν, δεδομένου της καλής πορείας της σειράς, αποφασιζόταν να δοθεί παράταση, θα ενδιέφερε τον Αλέξανδρο Σταύρου;

«Βέβαια, γιατί να μη με ενδιέφερε; Μια σειρά που πάει καλά, εάν και εφόσον οι δημιουργοί της αποφασίσουν ότι μπορεί να συνεχιστεί, το πιο πιθανό είναι να τη στηρίξω και εγώ με την παρουσία μου και να συμμετέχω και εγώ σε αυτή».

Αλέξανδρος Σταύρου συνέντευξη

Πόσο δύσκολος έχει γίνει ο χώρος τα τελευταία χρόνια;

«Ιδιαιτέρως θα έλεγα. Στο πρόσφατο παρελθόν περάσαμε και ακόμα πιο δύσκολα. Γίνονταν ακόμα πιο λίγες σειρές από ό,τι γίνονται τώρα. Ήταν πολύ δύσκολο. Όλη αυτή η αβεβαιότητα, αν θα πληρωθείς, πότε θα πληρωθείς, μη χάσεις χρήματα. Ήταν δύσκολο...».

Όσο για το αν είναι αισιόδοξος;

«Ναι, γιατί όχι. Αν δουλεύεις, όσο μπορείς πιο έντιμα, αυτό ξεκινάει από τη βάση και φτάνει μέχρι και την κορυφή της πυραμίδας η εντιμότητα. Νομίζω λοιπόν, ότι μπορεί να υπάρξει φως στο τούνελ. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε πάρει και ένα μάθημα όλοι μας και ελπίζουμε. Ας προσπαθεί ο καθένας μας να κάνει το καλύτερο που μπορεί, τουλάχιστον, αν δεν έχουμε το συνολικό κέρδος, θα έχουμε το προσωπικό».