Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κρατερός Κατσούλης: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Κρατερός Κατσούλης: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή! (Βίντεο)
News 20.05.2019 19:00

Ο Κρατερός Κατσούλης απουσίασε σήμερα από την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο STAR, καθώς ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε την ανακοίνωση!

Δεν βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς ο παρουσιαστής είχε ένα πρόβλημα υγείας!

Η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε το κοινό πως ο συζυγός της έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και χαρακτηριστικά είπε: « Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας».

Το ζευγάρι πάντως, παρά το απρόοπτο, μπορεί να χαμογελάει!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ο Μπακλαντέζος ηθοποιός που ταράζει τις ισορροπίες του ζευγαριού!

Ένας μπακλαντέζος ηθοποιός έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου! Ο λόγος είναι απίστευτος και εμείς στο Youweekly.gr έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Ο λόγος για τον Jan Uddin πριν λίγο καιρό βρέθηκε στην Ελλάδα μας και συγκεκριμένα στην πρώτη προβολή της ταινίας «Οι βράχοι της ελευ­θερίας», στην οποία πρωταγωνι­στεί. Ο καλλονός από το Μπανγκλαντές, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την δημοσιογράφο της εκπομπής Στην φωλιά των Κου - Κου, Τζώρτζια Γεωργίου!

Η Τζώρτζια Γεωργίου είναι ένα από τα πρόσωπα του πάνελ που απασχολούν πολύ και σίγουρα το... φλερτ της θα σχολιαστεί ιδιαίτερα, ρίχνοντας τα φώτα της δημοσιότητας τόσο στην εκπομπή, όσο και στο ζευγάρι των παρουσιαστών! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ο Jan UddinΟ Jan Uddin

Η Τζώρτζια Γεωργίου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Σφάχτηκε" η Κατερίνα Καραβάτου με πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Τα παιδιά τους μεγάλωσαν! Η φωτογραφία αποκάλυψη!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share