Game of Thrones! Νέα γκάφα στο τελευταίο επεισόδιο! Δεν φαντάζεστε τι ξέχασαν να μαζέψουν!

Ο τελευταίος κύκλος ήταν γεμάτος γκάφες!

Game of Thrones! Νέα γκάφα στο τελευταίο επεισόδιο! Δεν φαντάζεστε τι ξέχασαν να μαζέψουν!

Νέα επική γκάφα στο Game of Thrones! Ακόμη και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς!

Τι ξέχασαν να μαζέψουν;

Προσοχή, παρακάτω υπάρχει φωτογραφία που μπορεί να χαρακτηριστεί και spoiler, οπότε αν δεν έχετε δει το τελευταίο επεισόδιο μην συνεχίσετε ή κάντε το με δική σας ευθύνη.

Στα πόδια του Sam Tarly βλέπουμε να ξεπροβάλει διπλά από τη μπότα του ένα πλαστικό μπουκάλι! Φαίνεται πως… δίψασε για τα καλά ο πρωταγωνιστής και δεν πρόλαβε να το απομακρύνει πριν το γύρισμα.

Game of Thrones! Νέα γκάφα στο τελευταίο επεισόδιο! Δεν φαντάζεστε τι ξέχασαν να μαζέψουν!

Game of Thrones: Όλοι σοκαρισμένοι με τη σκηνή σ3ξ της Άρια! «Γαμ...», είπε η ηθοποιός!

Η σκηνή σεξ της Άρια Σταρκ στον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ενώ και η ηθοποιός αποκάλυψε τι είπε μόλις διάβασε το σενάριο.

Δεν άρεσε σε πολλούς αυτό που συνέβη.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φάρσα. Ήμουν σε φάση, "Ναι, καλό". Και μετά λέω "Ω, γαμ…!" Και έτσι κάλεσα την Sophie Turner, (η οποία που υποδύεται την αδερφή της, Sansa Stark) και μου είπε: "Το διάβασες, ε;". Και εκείνη ήταν πολύ χαρούμενη.

Όταν άρχισα να διαβάζω το σενάριο και έφτασα στο σημείο αυτό, σκέφτηκα: "Ω, όχι. Πρέπει πράγματι να το κάνουμε. Πότε θα γίνει το γύρισμα; Πρέπει να πάω στο γυμναστήριο. Πρέπει να φτιάξω μια λίστα με πολλά πράγματα που πρέπει να κάνω», ανέφερε η «Άρια» για τη σκηνή σεξ με τον Τζέντρι.

Η επίμαχη σκηνή, ωστόσο, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από τους φανατικούς της σειράς, καθώς παρακολουθούσαν από παιδί την «Άρια» και τώρα τους προκλήθηκε ένα μεγάλο σοκ!

Απίστευτο: Πρωταγωνιστής του Game of thrones πίνει ποτά στο κέντρο της Αθήνας! (Photo)

Έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στο Game οf Thrones. Για την ακρίβεια, ήταν ο πιο μισητός χαρακτήρας της δημοφιλούς σειράς γι’ αυτό και όταν πέθανε το τηλεοπτικό κοινό μάλλον… χάρηκε.

Ο λόγος για τον Τζόφρι που τον υποδύθηκε ο Ιρλανδός Τζακ Γκλίσον.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και το βράδυ της Πέμπτης επισκέφθηκε γνωστό μπαρ στου Ψυρρή. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook