Η Επιστροφή: Φωτογραφία από τα τελευταία γυρίσματα! Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους!

Αγκαλιά με τον Αλέξανδρο Σταύρου!

Η Επιστροφή: Φωτογραφία από τα τελευταία γυρίσματα! Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πόσταρε μία φωτογραφία από τα τελευταία γυρίσματα της Επιστροφής του ΑΝΤ1!

Η ανάρτησή της στο instagram!

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέβασε μία όμορφη φωτογραφία αγκαλιά με τον Αλέξανδρο Σταύρου, γράφοντας: «Οδεύοντας προς το τέλος σιγά σιγά.... Με τον αγαπημένο μου Αλέξανδρου Σταύρου».

Δείτε την!

Η Επιστροφή: Φωτογραφία από τα τελευταία γυρίσματα! Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους!

Η επιστροφή: Ραγδαίες οι εξελίξεις της σειράς! Οι αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η επιστροφή στον ΑΝΤ1. Πρωταγωνίστρια έκανε αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βιώνει ως Αννα στη δραματική σειρά, το μεγαλύτερο γι’ αυτή τη σεζόν οικογενειακό δράμα και δίνει απαντήσεις για τη σχέση με τη μητέρα της, τον πατέρα της που δεν ζει και όλα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της το τελευταίο διάστημα.

Η εμπειρία της από τη φυλακή ποια θα είναι; Πώς θα καταφέρει να ξεμπλέξει από εκεί;
«Ενα από τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν σε έναν άνθρωπο είναι να μπει στη φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει και παράλληλα να προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του. Η εμπειρία της θα είναι πολύ χειρότερη από αυτό που φανταζόταν. Με τη βοήθεια της Βίκυς και του Χρήστου θα καταφέρει να αποφυλακιστεί και να ορθοποδήσει».

undefined

Η μητέρα της και ο Χρήστος στέκονται δίπλα της σε όλη αυτή την περιπέτεια...
«Μόνο με τη βοήθειά τους θα καταφέρει να αποφυλακιστεί και να ορθοποδήσει, γιατί κανένας από τους δύο δεν πίστεψε ποτέ ότι είναι ένοχη για κάτι».

Η αγάπη τους φαίνεται να είναι άνευ όρων.
«Τη στηρίζουν και την αγαπάνε πολύ και αυτό, όσο και αν η ίδια δεν θέλει να το παραδεχτεί, στην πραγματικότητα το θέλει. Και ειδικά σε μια τόσο ξεχωριστή κατάσταση».

Γιατί όμως ενώ η Αννα βλέπει τη βοήθεια του Χρήστου, τον διώχνει και συχνά αμφιβάλλει για την αγάπη του;
«Γιατί, όπως θα του εξομολογηθεί και στη συνέχεια, δεν τον ήθελε δίπλα της σε όλο αυτό που περνούσε με τον πατέρα της αλλά και λόγω της αντιμετώπισης που είχαν οι άλλοι απέναντι σε αυτήν και τη μητέρα της. Ουσιαστικά για να τον προστατέψει επειδή και εκείνη τον αγαπά».

Πόσο λείπει στην Αννα ο πατέρας της;
«Οπως λείπει κάθε πατέρας στην κόρη του. Ξέρει τα εγκλήματά του και δεν του έχει συγχωρήσει τίποτα. Η αγάπη όμως δεν παύει να υπάρχει για πάντα».

Τι θα γίνει σε ό,τι αφορά στην Ευγενία;
«Θα βοηθήσει πολύ την Αννα σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία της Βίκυς. Και κάπως έτσι θα λυθούν διάφορα ζητήματα που δεν μπορούσε πριν η Αννα να καταλάβει».

Θα γίνει κάποια προσπάθεια να τα βρει ξανά με τη Δανάη;
«Φυσικά και θα γίνουν προσπάθειες. Η φιλία της Δανάης για την Αννα ήταν πάντα πολύτιμη όπως και για τη Δανάη φυσικά. Θα τα ξαναβρούν οι δύο φίλες».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Φωτεινή Τσακίρη μού τόνισε πως θα στηρίξει την κόρη της με νύχια και με δόντια... Τελικά εκείνη θα τη σώσει;
«Ναι, η Βίκυ θα τη στηρίξει πάρα πολύ, όπως φυσικά κάνει μια μάνα για το παιδί της. Η Βίκυ παλεύει πραγματικά για να αποδείξει την αθωότητά μου και στο τέλος θα είναι εκείνη που θα τα καταφέρει. Μαζί με τον Χρήστο φυσικά».

undefined

Αξίζει όλη αυτή η εξέλιξη στην Αννα;
«Οχι, δεν της άξιζε, ήταν πολύ άδικο. Παρ’ όλα αυτά, με τη συμπροφορά που έχει καταλαβαίνω γιατί θεωρείται ένοχη και γιατί στοχοποιείται».

Πόσο πιο σίγουρη νιώθεις απέναντι από την κάμερα σε σχέση με την αρχή της σεζόν;
«Νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά. Γενικά είμαι πιο άνετη απ’ ό,τι στην αρχή. Αυτό όμως οφείλεται και στις σχέσεις που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας. Ολοι πλέον νιώθουμε πολύ πιο ζεστά και οικεία! Είναι όλοι υπέροχοι».

Τι σημαίνει τελικά για σένα «Η επιστροφή»; «Απίστευτες στιγμές και καταπληκτικούς ανθρώπους».

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μου είχε πει πως όλα τα νέα παιδιά της σειράς σίγουρα θα μας απασχολήσουν και την επόμενη σεζόν. Εσύ πώς θα κινηθείς;
«Βρίσκομαι σε συζητήσεις αυτή την περίοδο. Το σίγουρο είναι πως θέλω να δουλέψω και στο θέατρο».

Υπάρχει αρνητική πλευρά της δημοσιότητας που λαμβάνεις;
«Υπάρχει, αλλά δεν δίνω σημασία, όπως και στη δημοσιότητα γενικότερα. Πιστεύω πως κάνουμε μια δουλειά που πρέπει να στεκόμαστε σε άλλα πράγματα».


ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ