Open tv: Παρουσιάστρια του σταθμού ντύθηκε νυφούλα!

Φωτογραφία - απόδειξη!

Open tv: Παρουσιάστρια του σταθμού ντύθηκε νυφούλα!

Νυφούλα ντύθηκε συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά και έχουμε φωτογραφία - απόδειξη με το κατάλευκο νυφικό της.

Για ποια όμως μιλάμε;

Ο λόγος για την Ματίνα Νικολάου την οποία βλέπουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινάς στο Open tv και ο κόσμος την έχει αγαπήσει με τον ρόλο της.

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο νέο video clip του Χρήστου Μενιδιάτη, στο οποίο θα παριστάνουν το ζευγάρι. Για τις ανάγκες του τραγουδιού, η Ματίνα Νικολάου, ντύθηκε νύφη.

Ματίνα Νικολάου νύφη

Νίκος Μουτσίνας: Θα παρουσιάσει το πιο πολυσυζητημένο τηλεπαιχνίδι της χώρας! Αποκλειστικό!

Είναι γεγονός! Ο Νίκος Μουτσινάς θα παρουσιάσει το πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι της χώρας που επανέρχεται στις οθόνες μας!

Το Vanda's blog, έμαθε τα πάντα και θα σας τα αποκαλύψω όλα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης εξασφάλισε τα δικαιώματα από ένα τηλεπαιχνίδι που παλιά, στην ελληνική τηλεόραση, έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Είστε έτοιμοι;

Το παιχνίδι αυτό είναι "Ο πιο αδύναμος κρίκος" που μέχρι και σήμερα κάνει πάταγο αφού προβάλλεται μέσα από τους κυπριακούς δέκτες!

Νίκος Μουτσίνας: Θα παρουσιάσει το πιο πολυσυζητημένο τηλεπαιχνίδι της χώρας! Αποκλειστικό!

Δυο είναι τα κανάλια που το θέλουν κολασμένα, όπως μου αποκάλυψε πηγή μου! Ο ΣΚΑΙ και το OPEN!

Σε περίπτωση που την μάχη αυτή, την κερδίσει το OPEN το project θα το αναλάβει ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με επισφαλείς πληροφορίες του Vanda's αφού και πριν από 5 χρόνια, όταν θα το έπαιρνε ο ALPHA, είχε κλείσει να το παρουσιάσει εκείνος.

Έτσι κι αλλιώς, το κανάλι στηρίζει πολύ τον συγκεκριμένο παρουσιαστή και είναι ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά! Να τονίσω πως το "Για την παρέα" θα συνεχίσει και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν αφού παίζει σε καθημερινή βάση ενώ ο "Αδύναμος κρίκος" θα προβάλλεται μόνο Σαββατοκύριακο! Για να δούμε...

Τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα! Ωστόσο, για όποια εξέλιξη θα ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, φυσικά!

Μείνετε συντονισμένοι...

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το μυστικό για την μεγάλη επιτυχία του στο Open! (Βίντεο)

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, Happy Day μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς για την δυναμική του επιστροφή στην τηλεόραση και μας αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας του στο Open για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης

Ο παρουσιαστής μάλιστα, έκανε μια αποκάλυψη για την εκπομπή του και μας είπε αν θα συνεχιστεί η όχι του χρόνου στο κανάλι.

Δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα παραμείνει στο ίδιο ή αν του χρόνου θα αλλάξει κάτι και ο Νίκος Μουτσινάς, απάντησε, αποκαλύπτοντας κιόλας το μεγάλο του μυστικό για την επιτυχία.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο, είναι υπέροχη χρονιά! Είναι πολύ ωραία συντονισμένοι όλοι που συνεργαζόμαστε και δουλεύουμε μαζί. Θα συνεχίσει και του χρόνου η εκπομπή. Αυτό καταλαβαίνω. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές φαντάζομαι».

Δείτε το σχετικό βίντεο: