Θρίλερ με την περιουσία κορυφαίας τραγουδίστριας! Βρέθηκαν τρεις διαθήκες στο σπίτι της!

Χαμός με το μυστήριο για τα χρήματά της!

Θρίλερ με την περιουσία κορυφαίας τραγουδίστριας! Βρέθηκαν τρεις διαθήκες στο σπίτι της!

Θρίλερ έχει ξεσπάσει με την περιουσία κορυφαίας τραγουδίστριας, αφού βρέθηκαν τρεις διαθήκες στο σπίτι της!

Ο λόγος για την ντίβα του τραγουδιού Αρίθα Φράνκλιν καθώς στο σπίτι της στο Ντιτρόιτ εντοπίστηκαν όχι μια, ούτε δύο αλλά τρεις διαθήκες.

Η τελευταία από τις τρεις έχει ημερομηνία Μαρτίου του 2014 και φέρεται, σύμφωνα με τον Guardian, να δίνει την περιουσία της «βασίλισσας της σόουλ» στα μέλη της οικογένειάς της. Ένας δικηγόρος δηλωσε ότι διαθήκη εντοπίστηκε κρυμμένη κάτω από μαξιλάρια.

Ωστόσο σε ορισμένα σημεία το κείμενο είναι εξαιρετικά δυσανάγνωστο ενώ στις τέσσερις σελίδες του είτε λείπουν λέξεις είτε έχει φράσεις που έχουν γραφτεί στα περιθώρια.

Η Αρίθα Φράνκλιν

Οι δύο προηγούμενες διαθήκες είχαν γραφτεί το 2010 και είχαν εντοπιστεί σε ένα ντουλάπι αφού πρώτα είχε βρεθεί ένα κλειδί που το άνοιγε. Η Αρίθα Φράνκλιν πέθανε τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 76 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας με τον οποίο είχε διαγνωστεί το 2010.

Η νομιμότητα των τριών κειμένων θα κριθεί σε ακρόαση δικαστηρίου στις 12 Ιουνίου προκειμένου να αποφασιστεί αν είναι έγκυρες βάσει των νόμων στην πολιτεία του Μίσιγκαν καθώς οι τέσσερις γιοι της Φράνκλιν δεν συμφώνησαν για την εγκυρότητά τους με τουλάχιστον δύο εξ αυτών να διαφωνούν. Έχετε διαβάσει και αυτό; Θρήνος! Πέθανε ξαφνικά γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Θρήνος! Πέθανε Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Θρήνος για τον θάνατο της γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού, η οποία είχε κάνει μεγάλη καριέρα!

Μεγάλη θλίψη στον χώρο.

Ο λόγος για την Μπέμπα Κυριακίδηπου έκανε μεγάλη καριέρα τις δεκαετίες '50 και '60, ενώ είχε παντρευτεί τον Μανώλη Χιώτη μετά το χωρισμό του από τη Μαίρη Λίντα το 1966.

Θρήνος! Πέθανε Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Η Μπέμπα Κυριακίδου έδωσε πριν λίγο καιρό συνέντευξη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά λέγοντας μεταξύ άλλων ότι την έβγαλε στο τραγούδι ο Γιώργος Οικονομίδης, σε ηλικία 14 ετών