Τιτίκα Σαριγκούλη: Συνεργός σε ληστεία!

Έσκασε τώρα!

Τιτίκα Σαριγκούλη: Συνεργός σε ληστεία!

Συνεργός σε ληστεία η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη!

Τι συνέβη; Αποκάλυψη από δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso!

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα η Τιτίκα Σαριγκούλη συνεργός σε ληστεία! Προς Θεού, μην πάει το νου σας στο κακό!

Πρόκειται για το νέο ρόλο της αγαπημένης γιαγιάς της TV, που υποδύεται μια "υπέργηρη αντάρτισσα"!

Τι ακριβώς κάνει; Βοηθάει μια ομάδα από άνεργος κοπέλες στην Ελλάδα της κρίσης να κάνουν μια αναίμακτη ληστεία προκειμένου να επιβιώσουν!

Όλα αυτά για τις ανάγκες της νέας ταινίες "Ciao Bella", μιας σουρεαλιστικής πολιτικής κωμωδίας με πολύ γέλιο, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαθεοδώρου!

"Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αυτή η ταινία, έστω κι από την πλευρά του γέλιου, διαθέτει πολλά αριστοφανικά στοιχεία, περιλαμβάνει πολλές ιστορικές αλήθειες!" λέει αποκλειστικά στην Espresso η πρωταγωνίστρια!

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, που το υπογράφουν ο Μπάμπης Σπανός και ο Γιώργος Παπαθεοδώρου, στα πόδια της "σπείρας" εμπλέκεται δημιουργώντας κωμικές καταστάσεις εν αγνοία του, ένας απόστρατος χωροφύλακας, απομεινάρι της παλιάς Βασιλικής Χωροφυλακής, ρατσιστής και εντελώς αγράμματος, τον οποίο υποδύεται ο καλός ηθοποιός, Ηλίας Λογοθέτης!

Ακόμη ένα στοιχείο της ταινίες που αξίζει αναφοράς είναι ότι σε όλη της διάρκεια της θα ακούγονται ειδήσεις από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, οι οποίες περιγράφουν τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών προς την Ελλάδα και τις άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου.

Στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά η Τιτίκα Σαριγκούλη!

Ανησυχία για την ηθοποιό!

Η Τιτίκα Σαριγκούλη νοσηλεύεται για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με προβλήματα υγείας, τα οποία προήλθαν από πνευμονικό οίδημα που υπέστη στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «ΑΝΝΕ…ΧΕΙΑ» του Γιώργου Μακρή βρέθηκε στη Σπάρτη.

Όπως εξομολογείται η Τιτίκα Σαριγκούλη στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά, από το δωμάτιο της στο νοσοκομείο Ελπίς, όπου φιλοξενείται τις τελευταίες μέρες με συμπτώματα ιλίγγου: «Μείναμε σε ένα άθλιο ξενοδοχείο που θύμιζε στρατόπεδο του Άουσβιτς και δεν είχε καθόλου θέρμανση. Δυστυχώς, πέσαμε σε τριτοκοσμικές καταστάσεις και με έναν καιρό σε όλη την Ελλάδα που είχε πολύ παγωμένες θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να πάθω πνευμονικό οίδημα και να μεταφερθώ στο νοσοκομείο».