Ραγίζει καρδιές η Ναταλία Γερμανού για το θάνατο του πατέρα της! «Θα γράψω μόνο τρεις λέξεις...»!

Συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους!

Ραγίζει καρδιές η Ναταλία Γερμανού για το θάνατο του πατέρα της! «Θα γράψω μόνο τρεις λέξεις...»!

Ραγίζει καρδιές η Ναταλία Γερμανού 20 χρόνια μετά το θάνατο του πατέρας της, Φρέντυ.

Η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση, συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«20 χρόνια. Θα μπορούσα να γράψω ατέλειωτες λέξεις. Θα γράψω μόνο τρεις. Πόσο μου λείπεις», έγραψε.

Ναταλία Γερμανού θάνατος πατέρα

Ναταλία Γερμανού: Βούρκωσε και αποκάλυψε! «Πάντα αυτή την ημέρα νιώθω ταχυπαλμία...» (Βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τη σημαδιακή ημερομηνία, όπου κάθε χρόνο ζει έντονα και την πιάνει ταχυπαλμία, ενώ βούρκωσε!

Η παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» στον AlphaTV!

Συγκεκριμένα η Ναταλία μίλησε για τη βραδιά της Eurovision, όπου η Έλενα Παπαρίζου πήρε την πρώτη θέση: «Η βαθμολογία ξεκίνησε άσχημα και βουλιάζαμε στον καναπέ ένας – ένας. Θυμάμαι ότι λέγαμε «δεν θα γυρίσουμε στην Ελλάδα» και να σκεφτόμαστε τι δουλειές μπορούμε να κάνουμε στην Ουκρανία. Η Έλενα πάρα πολύ ψύχραιμη, ατάραχη, βασιλοπούλα. Κάποια στιγμή, νομίζω από το Βέλγιο, τα 10, 10, 12. Άρχισαν να πέφτουν βροχή. Τότε σηκωθήκαμε σιγά – σιγά από τον καναπέ.

Ήταν πολύ σημαδιακή η ημερομηνία. Ήταν 21 Μαΐου. Ανήμερα της γιορτής της Έλενας και η μέρα που είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου. Ήταν μία κομβική ημερομηνία και ένας συνδυασμός που δεν μπορούσε να μη δουλέψει καρμικά.

Κάθε φορά που θυμάμαι αυτή τη μέρα γυαλίζουν τα μάτια μου. Νιώθω μία ταχυπαλμία. Ξαναζώ τις στιγμές».

Ναταλία Γερμανού: Έμαθε τα ευχάριστα και χαμογελά η παρουσιάστρια!

Τα ευχάριστα έμαθε η Ναταλία Γερμανού και χαμογελά ξανά η παρουσιάστρια το Alpha tv.

Η μεσημβρινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ξαφνικά, στα μέσα του δεύτερου μισού της σεζόν απέκτησε ενδιαφέρον. Τα κανάλια θεώρησαν ότι υπάρχει χώρος για νέες παραγωγές και αποφάσισαν να την ενεργοποιήσουν δημιουργώντας... ανταγωνισμό.

Η μόνη σταθερή παρουσία από την αρχή της σεζόν είναι εκείνη της Ναταλίας Γερμανού με την εκπομπή της στον ALPHA «Καλύτερα δεν γίνεται». Το τελευταίο διάστημα στο... παιχνίδι μπήκε ο Πέτρος Κωστόπουλος από τη συχνότητα του ΟPEN με την παραγωγή «Ολα λάθος» και προσφάτως και η Τζένη Μπαλατσινού με ένα διαφορετικό κόνσεπτ που ονομάζεται «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», το οποίο έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το Σάββατο 13 Απριλίου.

Η επίσημη πρώτη για την Τζένη όμως στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν ήταν και θεαματική. Θα περίμενε κανείς ότι με τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί με την είδηση του γάμου της με τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια στις αρχές καλοκαιριού, τα νούμερα θα ήταν τουλάχιστον ικανοποιητικά. Αυτό δεν συνέβη και συνεχίζει να μην συμβαίνει. Ολη τη χαρά την πήρε η Ναταλία Γερμανού, η οποία παρέμεινε σταθερά πρώτη και με μεγάλη διαφορά. Συγκεκριμένα, η εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» στον ALPHA σημειώνει κατά μέσο όρο 18,5% στο σύνολο κοινού και γύρω στο 19% στο δυναμικό κοινό συνεχίζοντας την πολύ καλή της πορεία από την αρχή της χρονιάς. Να θυμίσουμε ότι τους προηγούμενους μήνες κατάφερε να εκτοπίσει από τον πίνακα της Nielsen τόσο το «Oh la la!» της Σάσας Σταμάτη που προβαλλόταν από τον ΣΚΑΪ και κόπηκε λόγω χαμηλών ποσοστών όσο και το «Aποκαλυπτικά live» του Μένιου Φουρθιώτη που μεταδιδόταν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου από το OPEN. Η εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού θέλησε να κάνει τη διαφορά με ένα σενάριο που ξεφεύγει από το gossip και τα πάνελ. Παρ’ όλα αυτά, η πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1 δεν ξεπέρασε το 10,4% στο γενικό σύνολο και το 10,6% στην κατηγορία 18-54 και συνεχίσουν στο ίδιο πλαίσιο. Απέναντί της, στο OPEN TV ο Πέτρος Κωστόπουλος με το «Ολα λάθος» εξακολουθεί να καταγράφει νούμερα κάτω από τη βάση αφού η εκπομπή του μόλις που αγγίζει το 6%.

Τουλάχιστον η Τζένη μπορεί να λέει ότι περνάει τον τέως σύζυγό της στον πίνακα της Nielsen.

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ