Ελένη Μενεγάκη: Έτσι της ευχήθηκε ο Ματέο Παντζόπουλος για την γιορτή της!

Οι ευχές και τα λουλούδια!

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι της ευχήθηκε ο Ματέο Παντζόπουλος για την γιορτή της!

Την γιορτή της έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και μας αποκάλυψε πως της ευχήθηκε ο Ματέο Παντζόπουλος και η κόρη τους.

Μάλιστα, δέχτηκε και on air στην εκπομπή ένα μπουκέτο λουλούδια από τον... αέρα!

Με ευχές ξεκίνησε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την γιορτή της, αλλά και της Ελιανάς Χρυσικοπούλου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, αποκάλυψε ποιος της ευχήθηκε σήμερα πρώτος! «Εμένα ήρθε μπαμπάς και κόρη μαζί πρωί πρωί, παρότι είναι η ώρα που ξυπνάω», είπε η Ελένη Μενεγάκη και με το που τελείωσε την πρόταση της, ένα μπουκέτο λουλούδια κατέβηκε από πάνω της.

Οι συνεργάτες της, της έκαναν αυτή την έκπληξη και η Ελένη έμεινε "κάγκελο", αφού δεν το περίμενε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Κατέρρευσε ψυχολογικά σε μαγαζί! Ώρες αγωνίας για τον Ματέο!

Ώρες αγωνίας πέρασε ο Ματέο Παντζόπουλος όταν η Ελένη Μενεγάκη κατέρρευσε ψυχολογικά σε μαγαζί με έπιπλα στα Βριλήσσια! Τι συνέβη;

Το Youweekly.gr έχει όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες από τους παπαράτσι!

Πρώτο το Youweekly.gr σας είχε γράψει πως η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της έχουν πάρει επιχορήγηση ένα τεράστιο ποσό για να κάνουν την ανακαίνιση και τώρα ξεκίνησαν τις αγορές!

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της εκπομπής της την περασμένη Παρασκευή η παρουσιάστρια του ALPHA έφυγε σχεδόν αστραπιαία από το στούντιο. Αυτή τη φορά όμως ο προορισμός της δεν ήταν η αγαπημένη της Άνδρος −αφού λόγω των δυνατών ανέμων η πρόσβαση στο νησί ήταν απαγορευτική−, αλλά γνωστό κατάστημα επίπλων στα Βριλήσσια. Το συγκεκριμένο μάλιστα φημίζεται για το εκλεκτό γούστο των προϊόντων του από το εξωτερικό και οι πελάτες του είναι επίσης ιδιαίτεροι. Πολλοί επώνυμοι Αθηναίοι το έχουν προτιμήσει για τη διακόσμηση των σπιτιών τους. Εκεί την περίμενε ο σύζυγός της για να μπουν μαζί στο κατάστημα.

Ελένη Μενεγάκη: Κατέρρευσε ψυχολογικά σε μαγαζί! Τρελάθηκε ο Ματέο!

Η Ελένη περιηγήθηκε στο εκατοντάδων τετραγωνικών χώρο και ζήτησε να δει τα σχέδια και τους επώνυμους οίκους που ειδικεύονται σε είδη επίπλων για τον κήπο. Δεν έχει αποφασίσει να κάνει κάποια ανακαίνιση στο σπίτι της στα Μελίσσια, αλλά να εμπλουτίσει, ενόψει καλοκαιρινής περιόδου, την επίπλωση των νέων μεζονετών του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ΟΝΑΡ στα Άχλα και να «φρεσκάρει» τον οικιακό εξοπλισμό της κύριας κατοικίας στην οποία μένει μαζί με τον Μάκη και τα παιδιά.

Ελένη Μενεγάκη: Κατέρρευσε σε μαγαζί! Τρελάθηκε ο Ματέο! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Η παρουσιάστρια, όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, δεν ήταν και τόσο ευδιάθετη! Μιλούσε λιγάκι απότομα και οι εκφράσεις του προσώπου της μαρτυρούσαν πως κάτι την απασχολούσε!

Ελένη Μενεγάκη: Κατέρρευσε σε μαγαζί! Τρελάθηκε ο Ματέο! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ο Ματέο αρχικά δεν έδωσε σημασία, γιατί θεώρησε πως πέρασε κάποια δύσκολη μέρα στην δουλειά. Το μόνο που της είπε, όπως μας αποκάλυψε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί ήταν "Αγάπη μου ηρέμησε λίγο", στο αυτί για να μην την εκθέσει.

Η Ελένη κατάλαβε πως ήταν απότομη και προσπαθούσε όσο μπορούσε να το κοντρολάρει!

Ελένη Μενεγάκη: Κατέρρευσε σε μαγαζί! Τρελάθηκε ο Ματέο! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Μετά από λίγη ώρα όμως, αφού έκλεισαν αρκετές ώρες στο κατάστημα μέχρι να αποφασίσουν τις αγορές τους, κατέρρευσε ψυχολογικά!

Ελένη Μενεγάκη: Κατέρρευσε σε μαγαζί! Τρελάθηκε ο Ματέο! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Με τον Ματέο απομακρύνθηκαν από τον κόσμο για ένα μισάωρο και συζητούσαν! Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr η παρουσιάστρια του ALPHA φαίνεται στεναχωρημένη! Κάτι την απασχολούσε και το μοιράστηκε με τον αγαπημένο της! Ο Ματέο ήταν εκεί και την άκουγε προσεκτικά, όπως κάνει πάντα!

Ελένη Μενεγάκη: Κατέρρευσε σε μαγαζί! Τρελάθηκε ο Ματέο! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Μετά από λίγη ώρα, σηκώθηκαν, πήγαν στο ταμείο, έκλεισαν τις αγορές τους κι αφού κανόνισαν για την μεταφορά των πραγμάτων πήραν τον δρόμο προς το σπίτι τους στα Μελίσσια!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η Ελένη Μενεγάκη αισθανόταν πιεσμένη και αγχωμένη με την ανακαίνιση του ξενοδοχείου και σε συνδυασμό με την έντονη καθημερινότητα που έχει... ξέσπασε!