Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει πιο "καυτή" από ποτέ μόνο με τα εσώρουχα της!

Το νέο της look της πάει πολύ!

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει πιο

Το ξανθό μαλλί πλέον είναι παρελθόν και η Μαρία Κορινθίου ποζάρει πιο καυτή από ποτέ μόνο με τα εσώρουχα της και προκαλεί εγκεφαλικά.

Η ηθοποιός, είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκα της ελληνικής showbiz και δεν σταματά να μας το αποδεικνύει.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Κορινθίου έκανε και πάλι μαύρα τα μαλλιά της, ενώ έκοψε και το μήκος τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε με το νέο της look και αισθησιακά εσώρουχα και μοίρασε εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μαρία Κορινθίου εσώρουχα

Μαρία Κορινθίου εσώρουχα

Μαρία Κορινθίου εσώρουχα

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η κρίση στον γάμο τους! Η ζήλια και οι στιγμές ρήξης...

Όλη η αλήθεια για την κρίση στον γάμο της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη! Η ζήλια και οι στιγμές ρήξης...

Η ηθοποιός, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, παραδέχεται στο People πως είναι ακόμα ερωτευμένη, ενώ δεν αποφεύγει να απαντήσει ευθέως στην ερώτηση για το αν έχει περάσει σοβαρή κρίση ο γάμος της με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Με τον Γιάννη είστε ζευγάρι δώδεκα χρόνια. Ο γάμος σας έχει περάσει κάποια σοβαρή κρίση μέσα σε αυτό το διάστημα;

Σε οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση, είτε φιλική, είτε γονεϊκή, είτε ερωτική, θα υπάρξει κάποια στιγμή κρίσης. Στη δική μας περίπτωση, υπήρχαν στιγμές ρήξης και καθημερινής διαφωνίας. Μπορεί δηλαδή κάποιες μέρες να μην ήμασταν καλά μεταξύ μας, του τύπου «Σήμερα ας μην πολυμιλήσουμε». Είμαστε τρελοί, αλλά το βρίσκουμε! Όταν βλέπω πως ο Γιάννης έχει νεύρα, του λέω «Άσε με, δεν έχω όρεξη, πάω να κοιμηθώ». Όταν είμαι εγώ τσιτωμένη, θα κάνει μια συγκεκριμένη γκριμάτσα και θα μου πει «Όχου, νεύρα έχεις; Ηρέμησε». Με λίγα λόγια, ο ένας έχει βρει τα κουμπιά του άλλου.

Είσαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του;

Είμαι, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στο παρελθόν. Πάντα θα τον πάρω να δω τι κάνει αν περάσει αρκετή ώρα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Κι αν δεν σηκώσει το τηλέφωνο, θα ξαναπάρω! Ακόμα τον ζηλεύω και με ζηλεύει, σε υγιή πλαίσια.

Ετοιμάζεις ταινία, βιβλίο και περιοδείες με τη Νεράιδα και το Παληκάρι. Στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια θα σε δούμε; Τα κανάλια σε θέλουν!

Κάθε χρόνο μού γίνονται προτάσεις για τηλεόραση, αλλά επιμένω στο «όχι». Φέτος, δεν μου έχει γίνει ακόμα, αλλά συνήθως αυτά έρχονται τον Ιούνιο. Κάποια στιγμή θα κάνω, αν αυτό που μου προταθεί με αντιπροσωπεύει.