Ελευθερία Ελευθερίου: Φωτογραφίες με το απίστευτο κορμί της!

Θα πάθετε πλάκα!

Ελευθερία Ελευθερίου: Φωτογραφίες με το απίστευτο κορμί της!

Φωτογραφίες της Ελευθερίας Ελευθερίου με το απίθανο κορμί της έχουμε Youweekly.gr!

"Μπόμπα" το κορμί της στην πραγματικότητα! Θα πάθετε πλάκα!

Το νέο της τραγούδι, που έχει τίτλο «Bonita» και κυκλοφόρησε από την Cobalt music, έχει περίπου 1.000.000 views και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Στην πρώτη της καλοκαιρινή φωτογράφιση με μαγιό, ρωτήσαμε την Ελευθερία Ελευθερίου για τον σάλο που προκάλεσε η φημολογούμενη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη αλλά και για τον φημολογούμενο νέο της έρωτα με τον ράπερ του «Mama» iLLEOο, για τα ups και τα downs της ζωής της και τέλος πάντων για όλα όσα ένα κορίτσι που μόλις έκλεισε τα 30 δεν ντρέπεται να πει...

Έπειτα από ένα διάστημα αποχής από τα μουσικά δρώμενα επανήλθε δυνατά, ρίχνει όλο το βάρος στη δουλειά της και κλείνει τα αυτιά της στις κακές γλώσσες αλλά και στους δήθεν. Η πανέμορφη Κύπρια δεν μασάει τα λόγια της...

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ


Εμφανίζεσαι ως πρώτη γυναίκα στο καλοκαιρινό σχήμα που σκίζει στο «Frangelico» με Γιώργο Γιαννιά − Χρήστο Χολίδη και εκτός από το pop ρεπερτόριό σου −προς μεγάλη μας έκπληξη− τραγουδάς και λαϊκά...

Γιατί σας εκπλήσσει; Με ρεμπέτικα ξεκίνησα στο τραγούδι και, γενικότερα, δεν μου αρέσει να ακούω κάποιους να χωρίζουν τη μουσική σε έντεχνη και σε κάτι άλλο. Δηλαδή ό,τι έχει να κάνει με την pop μουσική δεν είναι τέχνη, δεν έχει κούραση;

Ελευθερία Ελευθερίου: Φωτογραφίες κατευθείαν από τους παπαράτσι! Δεν είναι πειραγμένες!

Ισχύει ότι για ένα διάστημα είσαι απούσα από το καλλιτεχνικό στερέωμα και τώρα κάνεις comeback;

Ισχύει. Έκανα μια παύση για να βρω τον εαυτό μου. Μπήκα σε μικρή ηλικία στη δουλειά και λόγω απειρίας έκανα λάθος επιλογές, αφού δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πράγματα σωστά. Τώρα επιστρέφω πιο ώριμη και πιο σίγουρη, και έχω βάλει στόχους.

Τι λάθη έκανες;

Ενώ κυνηγούσα τη δουλειά, είχα αφήσει πλήρη ελευθερία στους άλλους να διαχειρίζονται για μένα κάποια πράγματα και αυτό δεν μπορούσε να αποδώσει, με κούρασε ψυχολογικά. Πέταξα από τη ζωή μου τους τοξικούς ανθρώπους. Τώρα πια όλα περνάνε από το δικό μου χέρι, δεν αφήνω τίποτα στους άλλους, έχω μεν τους συνεργάτες μου αλλά χρεώνομαι όλα τα λάθη μου εγώ προσωπικά και –πλέον− λέω πολλά «όχι».

Η οικογένειά σου τι έλεγε για το διάστημα της απουσίας σου;

Η μαμά μου έλεγε «από μικρή κάνεις αυτό το πράγμα, θα αντέξεις να τα παρατήσεις όλα και να μείνεις στην Κύπρο;». Εκείνο το διάστημα, λοιπόν, ασχολήθηκα με την υποκριτική, έπαιζα στα «Δίδυμα Φεγγάρια», στο σίριαλ του ΑΝΤ1 στην Κύπρο. Σκέφτηκα ακόμα να ασχοληθώ με τη μουσική και να ολοκληρώσω τις σπουδές μου, αλλά δεν πρόλαβα...

Είχες οικονομικά αποθέματα ώστε να ζεις καλά όσο απείχες;

Όχι. Δεν ήμουν από μια οικονομικά εύπορη οικογένεια, μάθαμε να δουλεύουμε για να κερδίσουμε και να έχουμε τις ανέσεις στη ζωή μας. Οι γονείς μου στερήθηκαν πράγματα για να μας παρέχουν μια καλή ζωή, όμως πάλι μας έβαζαν στόχους για να κερδίσουμε κάτι, δεν ήμασταν κακομαθημένα που ό,τι μας άρεσε το είχαμε.

Λεφτά βάζεις στην άκρη;

Όχι, είμαι πάρα πολύ σπάταλη, αλλά κάποια διαστήματα που δεν δουλεύω μπορώ να περάσω και με τα λίγα... Τι να κάνω; Μήπως θα τα πάρουμε μαζί μας;

Έχεις το φιζίκ ενός κοριτσιού, όμως στην πίστα μεταμορφώνεσαι σε μια sexy γυναίκα, στο έχουν πει αυτό;

Έτσι μου λένε. Όταν πάω σε ραντεβού βλέπουν ένα κοριτσάκι και δεν με υπολογίζουν, όταν όμως ανεβαίνω στην πίστα πραγματικά μεταμορφώνομαι...

Οι συνεργασίες σου ήταν όλες καλές;

Ελευθερία Ελευθερίου: Φωτογραφίες κατευθείαν από τους παπαράτσι! Δεν είναι πειραγμένες!

Θεωρώ πολύ σημαντικό να σε εκτιμάνε οι συνεργάτες στη δουλειά σου και ιδιαίτερα το πρώτο όνομα. Έχω περάσει από καλές αλλά και από περίεργες συνεργασίες. Έχει τύχει συνεργασία μου που δεν ήταν καθόλου καλή, έχει τύχει επίσης να φύγω αν και είχα ολοκληρώσει το 90% της δουλειάς, όμως πρέπει να πω ότι όσες φορές δούλεψα σε σχήματα με τα μεγαλύτερα ονόματα της Αθήνας, όπως Βέρτης, Κιάμος, Σφακιανάκης, Καρράς, με σεβάστηκαν όλοι.

Μιλάς για τον Σφακιανάκη με ιδιαίτερα καλά λόγια, είσαι από τις εξαιρέσεις. Η Πάολα φέτος ήρθε σε ρήξη μαζί του και έκλεισαν το μαγαζί.

Δεν νομίζω ότι είμαι από τις εξαιρέσεις, ο Νότης είναι ψυχούλα αλλά παρεξηγημένος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να έρθει κάποιος σε ρήξη μαζί του, είναι πολύ δίκαιος και αληθινός. Τον φοβούνται για έναν λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω.

Η σχέση σου –όποια και αν ήταν αυτή– με τον Γιώργο Μπόγρη που βγήκε στη δημοσιότητα σε ενόχλησε;

Με ενόχλησε πάρα πολύ, γιατί πρώτον δεν έχω δώσει δικαιώματα και δεύτερον επειδή είμαι σε μια πολύ δημιουργική στιγμή της δουλειάς μου, αντί να ασχολούμαι με αυτήν έπρεπε να κάθομαι να απαντάω για τη σχέση αυτή. Ξαφνικά άρχισε να χτυπάει το τηλέφωνό μου και όλοι να με ρωτάνε το ίδιο. Γιατί δεν ρωτάνε και την άλλη πλευρά; Είναι πολύ κουραστικό να απολογούμαι. Είχα αποφασίσει από ένα σημείο και μετά να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή, επηρεασμένη από τη σχέση μου παλαιότερα με τον Αντρέα Γεωργίου που είχε δει το φως της δημοσιότητας, γιατί θεωρούσα ότι δεν μου έκανε καλό.

Τον ξέρεις τον Γιώργο Μπόγρη;

Ναι, γνωριζόμαστε, αλλά μέχρι εκεί...

Πρόσφατα σε εβδομαδιαίο περιοδικό βγήκε νέα σχέση σου με τον ράπερ του «Mama» iLLEOο... Είσαι ερωτευμένη;

Έχω χρεωθεί κάτι άλλο που δεν γνωρίζω; Δεν θα απαντήσω αν είμαι ερωτευμένη. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσω. Υπάρχει ένα φλερτ που αύριο μπορεί να τελειώσει, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσω. Όταν κάποιος είναι στη ζωή μου και θα είμαι σίγουρη, θα μιλήσω γι' αυτόν.

Τι ηλικία έχεις;

Έκλεισα τα 30, αλλά νιώθω 20 και ότι τώρα ξεκινάω. Έφαγα ένα... χαστούκι ακριβώς πριν από έναν χρόνο και είπα στον εαυτό μου «ξύπνα και βάλε στόχους στη ζωή σου» και το έκανα. Την περίοδο που εξαφανίστηκα ήταν σαν να περνούσα μια κρίση από αυτές που περνάμε όλοι οι άνθρωποι στη ζωή μας. Επαναπροσδιόρισα μερικά πράγματα και προχωράω μπροστά, έχοντας κάνει restart.

Άλλαξες πράγματα στη ζωή σου;

Ναι. Σταμάτησα να ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι και ασχολούμαι μόνο με μένα, κοιτάω να γίνομαι καλύτερη και να μην αναλώνομαι σε ανούσιες καταστάσεις.

Ελευθερία Ελευθερίου: Φωτογραφίες κατευθείαν από τους παπαράτσι! Δεν είναι πειραγμένες!

Ήταν να μπεις στο «Survivor» αλλά τελικά δεν μπήκες, γιατί;

Μου αρέσουν οι προκλήσεις και θα πήγαινα μόνο για την εμπειρία, όμως δεν ήταν το σωστό timing, δεν το μετάνιωσα που δεν πήγα. Ήταν να πάω στο πρώτο «Survivor», τότε δούλευα με τον Νότη και εάν πήγαινα στο παιχνίδι θα έπρεπε να φύγω από το μαγαζί. Τελικά έκανα καλά που έμεινα στη δουλειά μου, γιατί η παρουσία μου εκεί δεν θα μου προσέθετε κάτι παραπάνω, η δημοσιότητα θα ήταν εφήμερη. Μου ξαναέγινε στην πορεία πρόταση και για τα επόμενα «Survivor» αλλά και για άλλα παιχνίδια και αρνήθηκα.

Έχεις περάσει από διάφορα στάδια με τα σώμα σου. Είχες θέματα με νευρική ανορεξία, παρ' όλα αυτά τα ξεπέρασες και τώρα είδα στη φωτογράφιση ότι έχεις ένα αψεγάδιαστο κορμί...

Γυμνάζομαι πολύ, τρώω υγιεινά, τρώω τα πάντα με μέτρο και δεν στερούμαι. Πέρασα αυτές τις αυξομειώσεις γιατί πολέμησα το σώμα μου και αυτό με εκδικήθηκε. Είχα ένα ορμονικό θέμα αρκετά σοβαρό που πιθανόν να το περνάνε πολλές γυναίκες, όμως είναι πολύ άσχημο να λένε ότι πάχυνα μόλις έβαλα 5 κιλά εξαιτίας ενός προβλήματος. Έγινα θέμα συζήτησης όλων, είχα την εικόνα της «χοντρής Ελευθερίας» κι ας μην ήμουν. Έβρισκαν τις πιο κακές φωτογραφίες μου και τις έβαζαν για να αναδείξουν το πρόβλημά μου. Πόσο κρίμα και ανήθικο είναι αυτό! Είχα εξοργιστεί. Δεν σου κρύβω ότι μου στοίχισε ψυχολογικά. Δεν είναι ωραίο για μια γυναίκα που περνάει ένα πρόβλημα να τη χτυπάς με προσβλητικό τρόπο.

Αυτό σε πίκρανε ή σε πείσμωσε;

Στην αρχή με πίκρανε, μετά όμως πείσμωσα, έκατσα για έναν χρόνο και προετοίμασα τον εαυτό μου ψυχολογικά και σωματικά, ηρέμησα και το πρόβλημα για μένα λύθηκε. Δεν είπα ποτέ ότι η ζωή μου είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, περνάω τις δυσκολίες μου και τα προβλήματά μου, παλιά όμως με έπιανε πανικός, τώρα είμαι ψύχραιμη και το αντιμετωπίζω, λέω «όχι» και είμαι πολύ πιο απόλυτη.

Πήγες σε ψυχολόγο για να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε προβλημάτιζαν;

Όχι, μόνη μου, με υπομονή και διάβασμα. Πάλεψα πολύ για να πετάξω τους τοξικούς ανθρώπους −που ήταν πολλοί− και δεν βρίσκονταν μόνο στη δουλειά μου αλλά και στη ζωή μου. Με βοήθησε το ένστικτό μου και η τύχη να διώξω μακριά κάποιους και να προχωρήσω. Εξάλλου εγώ δεν είχα ποτέ κανένα βύσμα, δεν ήμουν ποτέ βολεμένη.

Σεξουαλική παρενόχληση είχες δεχτεί;

Ποτέ! Δεν κάνω εκπτώσεις στις επιλογές μου, έχω δουλέψει σε πολύ υγιές περιβάλλον και βάζω τα όριά μου. Όσο καλή φαίνεται ότι είμαι, άλλο τόσο μπορώ να γίνω ξινή και bitch. Δεν κάθομαι με σταυρωμένα χέρια να βλέπω τον άλλον να χαριεντίζεται κι εγώ να γελάω. Είμαι πάρα πολύ καλή, μόνο μη μου γυρίσει το μάτι...

Η Eurovision έχει μια «κατάρα»; Όσοι παίρνουν μέρος, για ένα διάστημα μετά εξαφανίζονται;

Θα σου πω τι κατάρα έχει, γιατί το έχω μελετήσει. Δεν εξαφανίζεσαι. Είναι τόσο μεγάλη η δημοσιότητα που εισπράττεις κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, οπότε ό,τι άλλο και να κάνεις μετά φαίνεται λίγο. Ευτυχώς εγώ πήρα μέρος όταν ήμουν στην αρχή της καριέρας μου, μόλις ξεκινούσα, δεν είχα να χάσω κάτι.

«YFSF»... Πέρασες καλά εκεί;

Πάρα πολύ, ήταν συγκλονιστικά, μου αρέσει και στην καθημερινότητά μου να μιμούμαι χαρακτήρες και φωνές, οπότε ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Θέλω κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνω μιούζικαλ. Παλαιότερα μου είχαν κάνει πρόταση και δυστυχώς δεν μπορούσα γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, κάποια στιγμή όμως θα το κάνω.

Ελευθερία, η ομορφιά για μια γυναίκα είναι «κατάρα»;

Ελευθερία Ελευθερίου: Φωτογραφίες κατευθείαν από τους παπαράτσι! Δεν είναι πειραγμένες!

Ναι, είναι. Λένε «αυτή είναι ωραία γυναίκα; Δεν τραγουδάει!». Με ενοχλεί πάρα πολύ να βγάζουν τέτοια αβάσιμα συμπεράσματα. Με στενοχώρησε όταν πήγα στη Eurovision με το «Aphrodisiac» και έλεγαν ότι είμαι χάλια και δεν τραγουδάω. Με εξόργιζε αυτό. Έλα, ρε φίλε, να δεις εάν τραγουδάω στη σκηνή, με κρίνεις από ένα ποπ τραγούδι;

Το νέο σου τραγούδι «Bonita» που κυκλοφορεί από την Cobalt music και συνοδεύεται από ένα sexy video clip με 1.000.000 views, έχει μέσα απαγορευμένες λέξεις. Κάποιοι σε βρίζουν και σε λοιδορούν γι' αυτό;

Ναι. Και το πιο αστείο είναι ότι αυτοί που με κατακρίνουν είναι οι ίδιοι που λένε τη συγκεκριμένη αυτή λέξη καθημερινά. Υπάρχουν «πρέπει» και «μη» στο τραγούδι; Γιατί είμαστε τόσο δήθεν; Δεν σχολιάζω αυτές τις αντιδράσεις και ούτε καν με επηρεάζουν στη δουλειά μου. Με νοιάζει που το τραγούδι πάει καλά.

Με την Ήβη Αδάμου είχατε ποτέ κόντρα, όπως έλεγαν;

Ποτέ! Δεν είχαμε καμιά αντιπαράθεση. Ήμασταν μαζί εκείνη την περίοδο στη Eurovision, εκείνη με την Κύπρο, εγώ με την Ελλάδα. Το ότι δεν συναντηθήκαμε έξω να πιούμε καφέ δεν σημαίνει ότι έχουμε κόντρα, μάλιστα μόλις γέννησε την πήρα και της ευχήθηκα για το παιδάκι της, χαίρομαι που είναι ευτυχισμένη.

Γενικότερα στο παρελθόν είχες κόντρες με άλλες τραγουδίστριες;

Εγώ όχι, άλλες είχαν κόντρες με μένα. Δεν ήμουν ποτέ ανταγωνιστική στη δουλειά και τους άφηνα να μου τρώνε τα σωθικά. Έχω κάνει συνεργασίες που κάποιες μού γυρνούσαν την πλάτη και είπα «άστες, δεν ασχολούμαι και δεν με ενδιαφέρει». Παλιά στενοχωριόμουν, τώρα πια όχι. Τώρα ανταγωνίζομαι μόνο τον εαυτό μου και δεν με αφορά τι έχει η καθεμιά στο κεφάλι της.

Θαυμαστής έχει ξεροσταλιάσει στο καμαρίνι σου για να σου κάνει πρόταση γάμου;

Πολλές φορές, αλλά δεν έχω δει δαχτυλίδι. Υπάρχει θαυμαστής που έρχεται κάθε εβδομάδα στο μαγαζί και λέω «μα καλά, άνθρωπέ μου, δεν κουράστηκες;» (γέλια). Μου μιλάς για δαχτυλίδια και γάμους και για μένα τα σενάρια αυτά είναι πολύ μακρινά μέσα στο μυαλό μου. Δεν ονειρεύομαι το νυφικό μου. Ίσως επειδή δεν έχει βρεθεί εκείνος που θα μου ξυπνήσει το μητρικό μου ένστικτο.

Έχει τύχει σύντροφός σου να σου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας βλέποντας κάποιον θαυμαστή να σε περιτριγυρίζει;

Ναι, και τον έχω χωρίσει, γιατί εγώ στις σχέσεις μου δεν δίνω ποτέ δικαιώματα, είμαι αφοσιωμένη. Έτσι, λοιπόν, δεν δίνω πολλές ευκαιρίες σε κάποιον που μου κάνει σκηνή χωρίς λόγο.

Έχεις δεχτεί κριτική που σε έκανε να πληγωθείς και να βάλεις τα κλάματα;

Ναι, τελευταία φορά, μάλιστα, μού την έκαναν χτες, είναι προσωπικό όμως και δεν μπορώ να στο αποκαλύψω, θα αρκεστώ να σου πω ότι δεν αντέχω να θίγουν τον εγωισμό μου.

Με τον Αντρέα Γεωργίου είστε πλέον φίλοι, έπαιξες μαζί του σε σίριαλ, σου έχει κάνει κάποια καινούρια πρόταση;

Όχι πρόσφατα, αλλά αν μου κάνει θα το συζητήσουμε αφού είμαστε φίλοι πια με τον Αντρέα και μιλάμε. Είναι πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά του, δουλευταράς, τον χαίρομαι γιατί τον ξέρω από μικρή ηλικία, παρακολουθώ την εξέλιξή του και βλέπω ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου παρά την επιτυχία του.

Ελευθερία Ελευθερίου - Γιώργος Μπόγρης: Άγριος τσακωμός! Η κίνηση που την έβγαλε από τα ρούχα του...

Ένας πολύ άγριος τσακωμός έλαβε χώρα ανάμεσα στον Γιώργο Μπόγρη και την Ελευθερία Ελευθερίου και σας έχω όλο το παρασκήνιο στο Vanda's blog! Ποια ήταν η κίνηση που την έβγαλε από τα ρούχα του;

Όλα ξεκίνησαν όταν ακούστηκαν οι πρώτοι ψίθυροι ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά.... το κρύβουν!

Η Ελευθερία, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γενέθλια του Γιώργου Μπόγρη στοInstagram, στην οποία οι δυο τους φαίνεται να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο, και κάπως έτσι ξεκίνησε να διαδίδεται ότι είναι ζευγάρι!


Ο μπασκετμπολίστας, μετά την έκταση που πήρε η σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου, δεν ήθελε να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, μεν, ωστόσο έκανε δηλώσεις μεταξύ των οποίων ανέφερε ότι «Δεν είναι του γούστου του»!

Όπως καταλαβαίνετε, η Ελευθερία ένιωσε εκτεθειμένη, αφού οι δυο τους έκαναν στενή παρέα και μόλις κατάλαβε το τι έχει συμβεί, έσπευσε να ζητήσει εξηγήσεις!

Λογικό, θα μου πείτε, αφού η κοπέλα θεώρησε ότι με το να μην μπαίνει μια τελεία σε όλο αυτό, και να μην μιλάει ξεκάθαρα ο Μπόγρης, έδωσε λαβές ώστε να συνεχίζεται το σήριαλ περί σχέσης τους... Εντωμεταξύ η ίδια, θέλοντας να πάρει το θέμα στα χέρια της, απαντούσε κάθε φορά που της γινόταν η ίδια ερώτηση, με τον ίδιο τρόπο: «Δεν έχω σχέση με τον Γιώργο, είμαστε φίλοι...»

Η ταφόπλακα στο ζήτημα, μπήκε με συνοπτικές διαδικασίες σήμερα το πρωί, όταν η ίδια ανέφερε σε δηλώσεις της: «Όταν πιάνουν το όνομά μου στο στόμα τους και λένε διάφορα, τότε βγαίνω και λέω “Όχι παιδιά δεν ισχύει αυτό το πράγμα”.

Άλλο κάνουμε παρέα και άλλο το να είσαι σε σχέση με έναν άνθρωπο. Η σχέση είναι ένα άλλο στάδιο έτσι; Είμαστε φίλοι… αυτό και μόνο!» Τον δίκασε σα να λέμε και προαισθάνομαι ότι οι δυο τους.... δεν θα ξαναμιλήσουν σύντομα!