Masterchef: Απόψε η δεύτερη δοκιμασία του μεγάλου τελικού!

Tι θα δούμε;

Masterchef: Απόψε η δεύτερη δοκιμασία του μεγάλου τελικού!

Η επιστροφή στα πάτρια εδάφη ίσως να εφησύχασε τους δύο φιναλίστ Μανώλη και Σπυριδούλα, όχι όμως για πολύ καθώς το επόμενο και πολύ απαιτητικό μέρος του τελικού του Master Chef, είναι εδώ.

Οι δυο τους λοιπόν καλούνται σε μια μαραθώνια δοκιμασία, προκειμένου να παρουσιάσουν στους κριτές ένα δικό τους μενού. Ένα αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef, ολοκληρωμένο μενού degustation, αποτελούμενο από 6 διαφορετικά πιάτα, που θα κάνουν τη διαφορά.

Οργάνωση σκέψης, απόλυτη συγκέντρωση και απομόνωση του εξώστη, που βρίσκεται γεμάτος με όλους τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού μετά από καιρό, πειθαρχία και απόδειξη μαγειρικής αντίληψης, συμβάλλουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ένας άντρας και μια γυναίκα, για πρώτη φορά σε τελικό του ελληνικού MasterChef!

Το πολύπλοκο μενού, οι πολυσύνθετες παρασκευές και το υψηλό γαστρονομικό αποτέλεσμα θα επικρατήσει. Άραγε καταφέρνουν να νικήσουν τους προσωπικούς τους μαγειρικούς δαίμονες;

Το σίγουρο είναι πως η 2η δοκιμασία του τελικού θα δείξει με διαφορά ποιος θα κάνει άλλο ένα μικρό βήμα πιο κοντά στον τίτλο και στο έπαθλο των 50.000 ευρώ του φετινού MasterChef!

Δες το trailer:

Master Chef: Η Σπυριδούλα ξεσπάει! «Δεν είμαι κακιά, με έχουν αδικήσει!» Τα 4 μυστικά που θα αποκαλύψει! (Βίντεο)

Η Σπυριδούλα ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια, λέγοντας πως την έχουν αδικήσει, ενώ σκοπεύει να αποκαλύψει 4 μεγάλα μυστικά από το Master Chef!

Όλα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου»!

Συγκεκριμένα η φιναλίστ του Master Chef, είπε: «Είμαι πολύ γλυκός άνθρωπος. Είμαι παρεξηγημένη επειδή λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι η ψυχή της παρέας, αλλά δεν φαίνεται επειδή βλέπετε λίγα πράγματα. Έπρεπε να έχουμε κάμερες στο σπίτι. Υπόσχομαι να πω 4 μεγάλα μυστικά όταν έρθω στην εκπομπή. Νομίζω με έχουν αδικήσει. Δεν είμαι κακιά, δεν είμαι κακός χαρακτήρας. Απλά είμαι γκρινιάρα και πολυλογού και το ξέρω. Είμαι εγωίστρια, αλλά για το δικό μου το καλό, όχι για να κάνω κακό σε σένα. Είναι πολλά πράγματα που εσείς τα βλέπετε μικρά και δεν ξέρετε τι έχει προηγηθεί».