MasterChef: Η ανακοίνωση του Πάνου Ιωαννίδη που άφησε άφωνους τους παίκτες!

Είπε αυτό που δεν περίμεναν να ακούσουν!

MasterChef: Η ανακοίνωση του Πάνου Ιωαννίδη που άφησε άφωνους τους παίκτες!

Άφωνοι έμειναν οι παίκτες στο αποψινό MasterChef μετά την ανακοίνωση του Πάνου Ιωαννίδη!

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, η Σπυριδούλα και ο Μανώλης, μετά το ταξίδι τους στην Ισπανία, κλήθηκαν να διαγωνιστούν ξανά σε μια πολύωρη μαγειρική διαδικασία.

τελικός MasterChef

Τι είπαν οι κριτές λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία;

"Θέλουμε από τον καθέναν σας ένα μενού έξι πιάτων...Θα τα φτιάξετε από μία φορά. Θέλουμε σε αυτά τα μενού να δούμε και να καταλάβουμε, τι είναι ο Μανώλης και τι η Σπυριδούλα. Να καταλάβουμε τη φιλοσοφία σας και την τεχνική σας", είπε στην αρχή ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

τελικός MasterChef

Μετά την ανακοίνωση της διαδικασίας από τους κριτές, ο Πάνος Ιωαννίδης ενημέρωσε τον Μανώλη και τη Σπυριδούλα πως έχουν στη διάθεσή τους 4 ολόκληρες ώρες, κάτι που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε γίνει σε μαγειρική δοκιμασία για το MasterChef.

MasterChef: Δίκασε την Σπυριδούλα ο Κουτσόπουλο! Τι διέταξε για τα πιάτα της;

Τι έπαθε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την Σπυριδούλα και ζήτησε να κοπούν όλα τα πλάνα της, στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef;

H Σπυριδούλα και ο Μανώλης στο σημερινό επεισόδιο κλήθηκαν σε μια μαραθώνια δοκιμασία, προκειμένου να παρουσιάσουν στους κριτές ένα δικό τους μενού, αποτελούμενο από έξι διαφορετικά πιάτα, που θα κάνουν τη διαφορά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν ξεκίνησαν οι σεφ να διαγωνίζονται, πήγε από πάνω τους και τους έκανε κάποιες ερωτήσεις.

Τότε η Σπυριδούλα έφυγε και πήγε προς τα ψυγεία για να βάλει κάτι μέσα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έμεινε άφωνος με την κίνησή της αυτή και φεύγοντας είπε με χιούμορ: "Να κοπούν όλα τα πλάνα της Σπυριδούλας".

Λεωνίδας Κουτσόπουλος