Σοκ στην οικογένεια του Κασίγιας! Η σύζυγός του έχει καρκίνο! Υποβλήθηκε σε επέμβαση!

Δύσκολες ώρες!

Σοκ στην οικογένεια του Κασίγιας! Η σύζυγός του έχει καρκίνο! Υποβλήθηκε σε επέμβαση!

Ο Ικέρ Κασίγιας δεν πρόλαβε να γυρίσει καλά-καλά σπίτι του και η σύζυγός του Σάρα Καρμπονέρο έπρεπε να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς την χτύπησε ο καρκίνος!

Όλα όσα συνέβησαν...

Οι σοβαρές περιπέτειες υγείας μέσα στο 2019 δεν λένε να αφήσουν το ζεύγος Κασίγιας, αφού λίγο μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε ο Ισπανός τερματοφύλακας, η Σάρα Καρμπονέρο αποκάλυψε μέσω Instagram τον δικό της Γολγοθά. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά υπεβλήθη σε εσπευσμένη επέμβαση για την αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου από τις ωοθήκες και πλέον μπαίνει στην φάση της αποκατάστασης.

«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες τον οποία τον αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς.

Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου.

Σοκάρει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Πέρασα δυο εγκεφαλικά και καρκίνο στο λαιμό»!

Σοκάρει με την αποκάλυψη του γνωστός Έλληνας τραγουδιστής σε συνέντευξη του παραχώρησε αποκαλύπτοντας πως έχει περάσει δυο εγκεφαλικά και καρκίνο στο λαιμό.

Ο λόγος για τον Ματθαίο Γιαννούλη ο οποίος μίλησε στο Happy Day

undefined

«Με τον Λευτέρη Βαζαίο περάσαμε μια επταετία όμορφη, μια συνεργασία που τέλειωσε όπως μπορούν να τελειώσουν όλα. Αν τον ξανάβρισκα έτσι όπως τον βρήκα τότε και μου ζητούσε δουλειά, πάλι θα τον ξανάπαιρνα. Ήμουν ο μόνος ο οποίος επικοινώνησε μαζί του και του είπα ότι αν χρειάζεται οικονομική βοήθεια, είμαι εδώ.

Από το άγχος που πέρασα εγώ εκείνα τα 7 χρόνια της συνεργασίας μας, έπαθα δύο εμφράγματα. Στα 38 μου πέρασα δύο εμφράγματα. Στα 40 μου πέρασα καρκίνο στο λαιμό και αυτά ήταν από το άγχος. Έδωσα πάρα πολλά λεφτά για ανθρώπους που δεν άξιζαν.

undefined

Έφευγα από τη δουλειά με 10 δραχμές και γύριζα στο σπίτι με 1 δραχμή. Τα είχα φάει όλα στα μπουζούκια, γύρναγα από εδώ, γύρναγα από εκεί, έκανα τα πάντα, έκανα τη ζωή μου. Εκείνη την περίοδο με τον Πανταζή αλλάξαμε 4 αυτοκίνητα σε 2 μήνες.

Σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος, έχω μια υπέροχη οικογένεια, έχω μια υπέροχη γυναίκα, έχω τρία υπέροχα παιδιά. Τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Από τις γυναίκες μου χώριζα γιατί μου άρεσαν οι γυναίκες. Ήμουν γυναικάς, δεν ήμουν πιστός», αποκάλυψε.