Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Η απίστευτη αποκάλυψη για την αποχώρηση του από την Λάμψη, 29 χρόνια μετά!

Δείτε πως είναι σήμερα!

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Η απίστευτη αποκάλυψη για την αποχώρηση του από την Λάμψη, 29 χρόνια μετά!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Τίμος Δράκος, ο πρωταγωνιστής της Λάμψης, για την αποχώρηση του από την σειρά, 29 χρόνια μετά το τέλος.

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη TV Έθνος και μίλησε για την αγαπημένη σειρά.

«Ο Νίκος Φώσκολος, μου είχε γράψει μια ιστορία που θεώρησα ότι δεν ήταν κοντά στον χαρακτήρα που είχαμε φτιάξει όλα εκείνα τα χρόνια. Για όσους θα θυμούνται, η ιστορία αυτή είχε να κάνει με τη Σάντρα που την είχε ερωτευθεί σφόδρα ο Γιάγκος Δράκος και ήθελε από μένα με βάση το σενάριο που έγραψε, να διεκδικήσω την ερωμένη του πατέρα μου», είπε αρχικά.

Τίμος Δράκος Λαμψη

Και συνέχισε: «Αντέδρασα και του ζήτησα να με απαλλάξει από τα καθήκοντα μου και το έκανε. Βέβαια μετά από περίπου εννέα χρόνια ο γιος του, Σπύρος Φώσκολος, με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να επανέλθω στη «Λάμψη» και πήγα και βρήκα μάλιστα και τον Νίκο Φώσκολο, είπαμε και οι δύο για τα όσα είχαν συμβεί, περασμένα ξεχασμένα και προχωρήσαμε σε μια νέα συνεργασία».

Αγαπημένος ηθοποιός της Λάμψης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Ένα από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές της σειράς Λάμψη που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Για ποιον μιλάμε;

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Τίμου Δράκου» στην θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Λάμψη», παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό.

«Έχω την τύχη και την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Ανδρέα Γεωργίου στον καινούριο του σίριαλ “8 λέξεις” και έτσι θα μετακομίσω από την Λάρισα», είπε χαρακτηριστικά.

undefined

Λάμψη: Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα και είδε το φως της δημοσιότητας!

Ένα περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα της σειράς ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η Ελίνα Ακριτίδου, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Νέα Σελίδα και το Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου.

Ο Νίκος Φώσκολος, με τον οποίο δούλευες επί σειρά ετών, είχε φήμη δύσκολου συνεργάτη. Ήταν όντως έτσι;

Ο Νίκος Φώσκολος ήταν μεγάλος δάσκαλος, πολύ δίκαιος και ο τέλειος επαγγελματίας. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, σε μια από τις πρώτες μας συνεργασίες, είχα να γυρίσω μια σκηνή με έναν πολύ σπουδαίο ηθοποιό. Είμαι διαβασμένη, σε αντίθεση με εκείνον, που δεν έχει μάθει τα λόγια του και με απαξιώνει. Μας ειδοποιεί ο κ. Φώσκολος ότι το γύρισμα διακόπτεται και ζητά να μιλήσει με τον συνάδελφό μου. Του εξηγεί ότι δεν έχει σημασία αν είμαι 18 χρόνων κι αν είμαι ακόμα στη σχολή και ότι πρέπει να με σέβεται. Αμέσως μετά μας κάλεσε και τους δύο, τον υποχρέωσε να μου ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του, και του έδωσε ένα τέταρτο για να μελετήσει, για να κάνουμε πρώτα την πρόβα και μετά το γύρισμα. Στη συνέχεια ζήτησε από την παραγωγή να του κάνει επίπληξη για τη συμπεριφορά του. Αυτά δεν γίνονται πια. Στο παρελθόν, όσοι ασχολούνταν με την τηλεόραση γνώριζαν το αντικείμενο. Αυτό που μπορώ να πω για τον Νίκο Φώσκολο είναι ότι με δίδαξε πώς να είμαι επαγγελματίας. Είναι πράγματα που προσπαθώ να εξηγήσω τώρα σε νέα παιδιά και δεν τα καταλαβαίνουν. Όταν ένας ηθοποιός πήγαινε στο γύρισμα ήταν αυτονόητο ότι θα είχε μαζί του σε μια τσάντα εσώρουχα σε όλα τα χρώματα και καλσόν, γιατί δεν είναι υποχρεωμένος ο στιλίστας να έχει μαζί του τα πάντα. Είναι αυτονόητο ότι, όταν πας στο γύρισμα, πρέπει να είσαι διαβασμένος και καθαρός, αλλά δυστυχώς αυτό δεν το σέβονται όλοι οι συνάδελφοι.

Έχεις δουλέψει με ηθοποιό που ήρθε στο γύρισμα άπλυτος;

Φυσικά. Έχω συνεργαστεί με συνάδελφο που ερχόταν στο γύρισμα με λιγδωμένα μαλλιά και απαιτούσε να του κάνουν και πιστολάκι! Ε, εκεί έρχεσαι και λες ότι ο άλλος δεν είναι επαγγελματίας, γιατί για μένα δεν αρκεί ο ηθοποιός να βάζει μόνο το ταλέντο του.