Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έκανε spoiler με φωτογραφία από τον τελικό του Master Chef! Ποιος πήρε το τρόπαιο;

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έκανε spoiler με φωτογραφία από τον τελικό του Master Chef! Ποιος πήρε το τρόπαιο;

Ένα επικό spoiler έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο πριν τον τελικό του Master Chef! Η φωτογραφία με το ποιος πήρε το τρόπαιο!

Με μια δόση νοσταλγίας, ο «θείος Λεό» όπως τον αποκαλούν όμως ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τον τελικό, και προκάλεσε χαμό!

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Η συμμορία των τριών», για να ακολουθήσει φυσικά το «τρολάρισμα» του Πάνου Ιωαννίδη, που ανέφερε πως «το έπαθλο χάθηκε»!

Ωστόσο, ο μεγάλος τελικός είναι γεγονός και όλοι περιμένουν να δουν τον νικητή, ανάμεσα στους δυο φιναλίστ: τον Μανώλη και την Σπυριδούλα.». Εμείς φυσικά, σας είχαμε γράψει το νικητή! Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον τελικό του Master Chef

MasterChef: Έτσι θα γίνει ο μεγάλος τελικός! (Βίντεο)

Αποκαλύψεις για το πως θα γίνει ο μεγάλος τελικός του MasterChef έκαναν οι τρεις κριτές του παιχνιδιού λίγες ώρες πριν τον δούμε στο STAR.

Κουτσόπουλος, Κοντιζάς και Ιωαννίδης βρέθηκαν καλεσμένοι στους Κούκου.

Χθες είδαμε το δεύτερο μέρος του τελικού, ενώ σήμερα θα δούμε το τρίτο και τελευταίο που θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής. Ποιος θα είναι όμως αυτός; Εμείς τον ξέρουμε!

Όπως είπαν, οι βαθμολογίες θα ανακοινώνονται σταδιακά και ο νικητής θα βγει από το τελικό άθροισμα. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να μας πουν πόσες ώρες θα μαγειρέψουν και πόσες δοκιμασίες θα περάσουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τηλεθέαση prime time: Ο τελικός του Master Chef «χτύπησε» κόκκινο! Τα νούμερα που εξαφάνισαν τον ανταγωνισμό!

Χτύπησε κόκκινο ο τελικός του Master Chef και έκανε νούμερα που εξαφάνισαν τον ανταγωνισμό! Αναλυτικά η τηλεθέαση του δυναμικού κοινού για την prime time ζώνη!

Το επεισόδιο χτες ήταν γεμάτο ανατροπές και εντάσεις, αφού ο Μανώλης δεν κατάφερε να βγάλει 6 πιάτα, όπως έπρεπε! Η αγωνία κορυφώθηκε όπως και τα νούμερα τηλεθέασης, αφού το ριάλιτι μαγειρικής έπιασε σε τέταρτο 39%!

Το Τατουάζ κρατήθηκε στο 21,1% και το Survivor έπιασε... από τα χαμηλότερα νούμερά του με μόλις 11,8%! Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης στο Master Chef του Star:

25.6
28.3
23.5
36.2
39
26
30.3
38.4

Aλλά και τα νούμερα τηλεθέασης αναλυτικά για την prime time ζώνη:

Prime time:

ALPHA: Έλα στη θέση μου, 20,5
ALPHA: Τατουάζ, 21,1

ΣΚΑΙ: Survivor, 11,8

ALPHA: To Σόι σου, 22,1
STAR: Master Chef 3, 30,9
OPEN: Αλ τσαντίρι, 9,4