Έγινε έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου: «Καλό το χιούμορ αλλά είναι και ο παρουσιαστής σου»! (Βίντεο)

Η ατάκα που πρόσβαλε τον Κρατερό και η θέση της Καραβάτου!

Έγινε έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου: «Καλό το χιούμορ αλλά είναι και ο παρουσιαστής σου»! (Βίντεο)

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής με συνεργάτη της και τους την "είπε" με... ωραίο τρόπο!

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε και δεν δίστασε να το δείξει μπροστά στις κάμερες.

Μετά την προβολή βίντεο με τις απαντήσεις του Χρήστου Μπάρκα στα σχόλια χρηστών του Twitter, μια από τις απαντήσεις του αφορούσε στην Γιαννιώτικη προφορά του και ο Κρατερός Κατσούλης σχολίασε την απάντηση με τον συνεργάτη της εκπομπής, Γιώργο Κρικοριάν να λέει στον παρουσιαστή: «Το ξέρουμε, κάποιοι είμαστε από εκεί Κρατερέ. Μήπως είσαι και από τα Γιάννενα;».

Όπως φαίνεται αυτό το σχόλιο ενόχλησε αρκετά την Κατερίνα Καραβάτου του είπε «Κοίταξε να δεις, θέλω λίγο να κρατάς τις ισορροπίες. Ωραίο είναι το χιουμοράκι, αλλά είναι και ο παρουσιαστής σου. Καταλαβαίνεις…. Υπάρχει και ένα όριο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ο Μπακλαντέζος ηθοποιός που ταράζει τις ισορροπίες του ζευγαριού!

Ένας μπακλαντέζος ηθοποιός έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου! Ο λόγος είναι απίστευτος και εμείς στο Youweekly.gr έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Ο λόγος για τον Jan Uddin πριν λίγο καιρό βρέθηκε στην Ελλάδα μας και συγκεκριμένα στην πρώτη προβολή της ταινίας «Οι βράχοι της ελευ­θερίας», στην οποία πρωταγωνι­στεί. Ο καλλονός από το Μπανγκλαντές, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την δημοσιογράφο της εκπομπής Στην φωλιά των Κου - Κου, Τζώρτζια Γεωργίου!

Η Τζώρτζια Γεωργίου είναι ένα από τα πρόσωπα του πάνελ που απασχολούν πολύ και σίγουρα το... φλερτ της θα σχολιαστεί ιδιαίτερα, ρίχνοντας τα φώτα της δημοσιότητας τόσο στην εκπομπή, όσο και στο ζευγάρι των παρουσιαστών! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ο Jan UddinΟ Jan Uddin

Η Τζώρτζια Γεωργίου

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Από μέρα σε μέρα θα ανακοινώσουν τα ευχάριστα! Αποκλειστικό...

Από μέρα σε μέρα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα αλλά μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr εσείς θα τα μάθετε πρώτοι!

Τι συμβαίνει στην ζωή του αγαπημένου τηλεοπτικού και όχι μόνο ζευγαριού; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, πρώτη, όπως πάντα φυσικά...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες το ζευγάρι έκλεισε με το κανάλι STAR για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά! Ο τηλεοπτικός σταθμός είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση τους, αφού τα νούμερα τηλεθέασης σχεδόν όλη την τηλεοπτική αυτή σεζόν ήταν πολύ υψηλά! Περνούσαν ακόμα και την Φαίη Σκορδά που έπαιζε απέναντί τους και θεωρείτο μια από τις κορυφαίες και αξεπέραστες ανταγωνίστριες...

Το δίδυμο αυτό, κατάφερε να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να το αγαπήσει και οι ιθύνοντες του σταθμού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's δεν θέλουν σε καμία των περιπτώσεων να τελειώσει η συνεργασία τους!

Άρα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα μας κρατάνε για ακόμα μια τηλεοπτική χρονιά συντροφιά τα πρωινά μέσα από την συχνότητα του STAR και μάλιστα μαζί τους θα είναι πολλά από τα πρόσωπα του πάνελ που βλέπουμε και φέτος...

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Από μέρα σε μέρα θα ανακοινώσουν τα ευχάριστα! Αποκλειστικό...

Όπως φαίνεται, αυτή η ομάδα φέτος κόλλησε για τα καλά! Συγχαρητήρια...