Εύη Βατίδου: Καυτές πόζες στη Μύκονο! Με αισθησιακό μπικίνι και καθόλου ρετούς το σώμα της!

Αποκλειστικές φωτογραφίες κόλαση! Χωρίς καθόλου κυτταρίτιδα το κορμί της!

Εύη Βατίδου: Καυτές πόζες στη Μύκονο! Με αισθησιακό μπικίνι και καθόλου ρετούς το σώμα της!

Με αισθησιακό μπικίνι και καθόλου ρετούς στο σώμα της η Εύη Βατίδου! Αποκλειστικές φωτογραφίες με τις καυτές πόζες της στην Μύκονο!

Το σήμα εκκίνησης με την άνοδο της θερμοκρασίας δόθηκε, το καλοκαίρι πλησιάζει και η Μύκονος μαγνητίζει και πάλι το ενδιαφέρον της εγχώριας showbiz. Οι παραλίες της το περασμένο Σαββατοκύριακο γέμισαν από τα σέξι κορμιά των celebrities που ήθελαν να γευτούν τον ήλιο και να κάνουν τις πρώτες βουτιές στα υπέροχα νερά της θάλασσας του Νησιού των Ανέμων.

Εύη Βατίδου: Καυτές πόζες στη Μύκονο! Με καυτό μπικίνι και καθόλου ρετούς το σώμα της!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στον Ορνό, στην παραλία του εστιατορίου «Kuzina» και απαθανάτισε τρία «καυτά» κορίτσια που έζησαν για λίγες μέρες την καλοκαιρινή μαγεία του παραδείσου των Κυκλάδων.

Περνώ και μόνη μου καλά!

Εύη Βατίδου: Καυτές πόζες στη Μύκονο! Με καυτό μπικίνι και καθόλου ρετούς το σώμα της!

Μετά τους τίτλους τέλους στη σχέση της με τον επιχειρηματία Γιάννη Φιξ, η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο αποφάσισε να οργανώσει μια μικρή απόδραση με τους φίλους της στη Μύκονο, αυτή τη φορά χωρίς να έχει μαζί τα παιδιά της.

Η παραλία του Ορνού τής είναι οικείο μέρος και μας το δήλωσε και η ίδια, αφού την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας είχε δημοσιεύσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφία με την κόρη της σε μικρότερη ηλικία, γράφοντας πως στη Μύκονο έχει περάσει πολλές καλοκαιρινές διακοπές μαζί τους.

Με το μαύρο αισθησιακό και κομψό μπικίνι της trendytoo, η Εύη με τις εκπληκτικές αναλογίες παρόμοιες με την εποχή που... σάρωνε στις πασαρέλες, έκανε τα πρώτα της μπάνια δείχνοντας μάλιστα ιδιαίτερα ευδιάθετη, έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή. Την ανακοίνωση του χωρισμού της μετά από 1,5 χρόνο σχέσης με τον επιχειρηματία την είχε κάνει η ίδια στους followers της με ανάρτηση στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χώρισα. Δεν έχω καμία σχέση με την οικογένεια της πρώην... μπύρας.

Απλά επειδή στο παρελθόν πάλι είχα χωρίσει, όμως λανθασμένα πήρατε θάρρος −ξέρετε εσείς−, δημόσια ανακοινώνω τον χωρισμό μου με την πρώην σχέση μου».

Η Εύη πάντως και στις φετινές διακοπές της στα μέσα καλοκαιριού και όταν τα παιδιά της σταματήσουν από τις σχολικές τους υποχρεώσεις, θα περάσει αρκετό χρόνο με τον γιο της Χρήστο και την κόρη της Μάιρα, τις αδυναμίες της ζωής της.

Τραγικές ώρες για την Εύη Βατίδου! Ο θάνατος που την τσάκισε...

Δύσκολες ώρες διανύει το μοντέλο καθώς βαρύ πένθος έπεσε τόσο εκείνη όσο και η οικογένεια της.

Ο λόγος; Η αδερφή της μητέρας της έφυγε από την ζωή και ο πόνος είναι αβάσταχτος καθώς ήταν ένας πολύ κοντινός της άνθρωπος.

Το τραγικό αυτό συμβάν θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από μια ανάρτηση που δημοσίευσε στα social media.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

«Κάπως έτσι με πολλή θλίψη αποχαιρετώ δημοσίως μια γυναίκα που με αγάπησε πολύ τη θεια μου αδελφή της μητέρας μου. Ξαφνικά μας είπε Αντίο . Όταν ήμουν 7 χρονών τη βοηθούσα στο μαγαζί ρούχων που είχε στη Νέα Ιώνια.... Ήταν ο λόγος που έγινα μοντέλο. Σε ηλικία 13 χρονών έκανα την πρώτη πασαρέλα στο σπίτι της στο Διόνυσο -ναι διοργάνωνε και fashion show εκείνη την εποχή - επέμενε ότι έπρεπε να δειγματίσω ρούχα της και δήλωνε στα τότε πολύ γνωστά μοντέλα της εποχής ότι η ανιψιά της μια μέρα θα γίνει " Μiss Hellas" ! Κάπως έτσι μετά από κάποια χρόνια δικαιώθηκε! Το 1999 .! Μέχρι προχθές πριν πει αντίο για πάντα είπε σε όλους τους γιατρούς ότι είμαι ανιψιά της! Ένιωθε πολύ περήφανη για μένα. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι ήταν από τους λίγους ανθρώπους που πραγματικά με αγαπούσαν. Κάλο ταξίδι....».

Εύη Βατίδου: Η απάντηση της για τον χωρισμό με τον Γιάννη Φιξ!

Στα όσα ακούγονται για τον χωρισμό της μετά από εννιά μήνες θυελλώδους έρωτα απάντησε η Εϋη Βατίδου με τον δικό της τρόπο!

Το γνωστό μοντέλο, λίγο πριν ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη όπου θα πάρει μέρος στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου...

...δημοσίευσε ένα Instastrory χωρίς να ακούγεται να λέει κάτι αλλά που ξεκαθαρίζει τα πράγματα!

Στο Instastory φαίνεται η Εύη Βατίδου στο πλευρό του Γιάννη Φιξ ενώ οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στην κάμερα!

Εύη Βατίδου: Καυτές πόζες στη Μύκονο! Με καυτό μπικίνι και καθόλου ρετούς το σώμα της!

Αυτό τον τρόπο επέλεξε το μοντέλο για να βάλει τέλος στις φήμες!

Δείτε το βίντεο: