MasterChef: Αυτό είναι το μοναδικό αρνητικό σχόλιο για τον Κρατς! Η επική απάντηση του!

Και όμως του το είπε....

MasterChef: Αυτό είναι το μοναδικό αρνητικό σχόλιο για τον Κρατς! Η επική απάντηση του!

Ο Χρήστος Μπάρκας η αλλιώς Κρατς είναι ο πιο αγαπητός παίκτης του MasterChef και μόλις είδαμε το μοναδικό σχόλιο. Η απάντηση του επική...

Ο μάγειρας, απάντησε στα σχόλια των χρηστών του Twitter και διάβασε και ένα αρνητικό προς το πρόσωπο του.

«Άλλο η ταπεινότητα και άλλο η ηττοπάθεια. Και ο Κρατς το έχει τερματίσει. Έτσι δεν πας πουθενά», ήταν το μοναδικό αρνητικό σχόλιο που βρέθηκε στο Twitter για τον Χρήστο Μπάρκα.

«Η ηττοπάθεια δεν νομίζω να υπάρχει. Ταπεινότητα σίγουρα και σεβασμός. Χαμηλό βλέμμα. Νομίζω πως είναι το μυστικό για να σκαρφαλώνεις στη ζωή σου», ήταν η απάντηση του και κάπως έτσι τον αποστόμωσε με ευγενικό τρόπο.

MasterChef Κρατς

MasterChef: Βόμβα! Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που δεν θα βρεθούν στον τελικό!

Βόμβα έσκασε για το MasterChef, αφού 4 παίκτες του παιχνιδιού δεν θα βρεθούν στον τελικό που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή για φέτος.

Όπως φαίνεται οι παίκτες δεν θα κάνουν reunion!

«Όλοι έχουν πάρει πρόσκληση, όμως η πρώτη παίκτρια που δεν θα δούμε στον τελικό είναι η Άλκηστις. Η οποία δουλεύει στην Κρήτη και σήμερα ανοίγει το μαγαζί όπου έχει επιμεληθεί τα πάντα στην κουζίνα. Η επόμενη είναι πάλι γυναίκα και είναι η Γιάννα, όπου και αυτή θα απουσιάζει λόγω μαγειρικών υποχρεώσεων, είναι και υποψήφια στις εκλογές. Στην συνέχεια στον μεγάλο τελικό δεν θα δούμε τον Γιώργο Ορφανό καθώς και εκείνος έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τέλος θα απουσιάζει και πάλι γυναίκα και είναι η Μαρία…», αποκάλυψαν στην εκπομπή Ευτυχείτε.

MasterChef παίκτες

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έκανε spoiler με φωτογραφία από τον τελικό του Master Chef! Ποιος πήρε το τρόπαιο;

Ένα επικό spoiler έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο πριν τον τελικό του Master Chef! Η φωτογραφία με το ποιος πήρε το τρόπαιο!

Με μια δόση νοσταλγίας, ο «θείος Λεό» όπως τον αποκαλούν όμως ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τον τελικό, και προκάλεσε χαμό!

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Η συμμορία των τριών», για να ακολουθήσει φυσικά το «τρολάρισμα» του Πάνου Ιωαννίδη, που ανέφερε πως «το έπαθλο χάθηκε»!

Ωστόσο, ο μεγάλος τελικός είναι γεγονός και όλοι περιμένουν να δουν τον νικητή, ανάμεσα στους δυο φιναλίστ: τον Μανώλη και την Σπυριδούλα.». Εμείς φυσικά, σας είχαμε γράψει το νικητή! Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον τελικό του Master Chef