Master Chef: Τα highlights του τελικού! Οι καλύτερες στιγμές...

Όσα έδειξαν οι κάμερες αλλά και τα backstage μόνο από το Youweekly.gr!

Master Chef: Τα highlights του τελικού! Οι καλύτερες στιγμές...

Εδώ είμαστε και σήμερα στο Youweekly.gr με όλα τα hightslights του τελικού στο Μaster Chef! Οι καλύτερες στιγμές από το επεισόδιο...

Τελικός στο Master Chef και είδαμε μία μεγάλη έκπληξη, καθώς οι παίκτες πριν μαγειρέψουν έμαθαν τη βαθμολογία της Ισπανίας και της δοκιμασίας!

Σοκ έπαθαν οι παίκτες που δεν περίμεναν να τους ανακοινωθεί η βαθμολογία από τη δοκιμασία της Ισπανίας!

H Σπυριδούλα πήρε 7/10, ενώ ο Μανώλης 9/10 για την Ισπανία. Όσο για την χθεσινή δοκιμασία η Σπυριδούλα πήρε 8/10 και ο Μανώλης 5/10, άρα πριν ξεκινήσουν να μαγειρέψουν η Σπυριδούλα έχει την ψυχολογία με 15 βαθμούς και ο Μανώλης με 14.

Ας δούμε τη συνέχεια λοιπόν, αν και σας έχουμε ενημερώσει για τον νικητή!

Master Chef: Το απίθανο δώρο στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! (Βίντεο)

Απόψε ο τελικός του MasterChef ξεκίνησε με ιδιαίτερα δώρα και ανάλαφρη διάθεση! Ποιο ήταν όμως το απίθανο δώρο στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

Με κοστούμια εμφανίστηκαν οι κριτές στον μεγάλο τελικό του MasterChef!

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 4 μήνες, οι δύο καλύτεροι μάγειρες, ο Μανώλης και η Σπυριδούλα, οι οποίοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού, έφτασαν στον τελικό.

Στον εξώστη ήταν οι υπόλοιποι παίκτες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους καλωσόρισε όλους και μάλιστα με χιούμορ είπε ότι όλοι οι κριτές έβαλαν τα καλά τους, όμως εκείνος συνδύασε το κοστούμι με τις κάλτσες που του έκανε δώρο ο Πάνος!

Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε, χαριτολογώντας, στον Πάνο: «Εμάς τίποτα;»

Master Chef: Ο αδερφός της Σπυριδούλας τα χει δει όλα μαζί της! Τι τον τάιζε; (Βίντεο)

Οι οικογένειες των δύο φιναλίστ βρέθηκαν στο πλατό του Master Chef με τον αδερφό της Σπυριδούλας να αποκαλύπτει τι τον τάιζε!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τους ανακοίνωσε ότι βρίσκονται στο στούντιο οι γονείς του Μανώλη και ο αδελφός της Σπυριδούλας!

Μάλιστα, ο κριτής ρώτησε τον αδελφό της αν όταν ήταν μικροί τον έκανε πειραματόζωο για να δοκιμάζει τα φαγητά της. Κι εκείνος απάντησε «ναι!» γελώντας…

Δείτε το βίντεο:

Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό!

Tο youweekly.gr ήταν στον τελικό του Master Chef και σας βάζει και σας στο πλατό!

Σπυριδούλα και Μανώλης θα μάθουν απόψε ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας Μaster Chef!

Τελικός Master Chef απόψε, όπου η Σπυριδούλα και ο Μανώλης, θα μάθουν πως μαγείρεψαν τις συνταγές του Guest Chef Φίλιππου Χρονόπουλου!

Εμείς, βρισκόμαστε στο πλατό όπου θα μεταδοθεί live ο τελικός και σας δείχνουν τις πρώτες εικόνες!

undefined

Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!

Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!

Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!Master Chef: Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελικό! Ό,τι δεν θα δείξει η τηλεόραση!

Μaster Chef: «Πυροβόλησε» ξανά η Άλκηστις! Τα έχωσε στη Σπυριδούλα!

Η Άλκηστις έλειψε στα τελευταία επεισόδια, αλλά στον τελικό του Master Chef ήταν εκεί και δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω!

Τι είπε για την Σπυριδούλα; Για τις κλίκες και το παρεάκι μίλησε η Άλκηστις, τη στιγμή που μαγείρευε η Σπυριδούλα, λέγοντας χαρακτηριστικά!«Πιο πολύ ώρα μιλάει παρά κάνει δουλειές. Ξαφνικά βλέπαμε να ενώνεται το παρεάκι φωτιά. Πάνος – Τάσος – Σπυριδούλα. Αλλά εντάξει, βάζουμε νερό στο κρασί μας, να ηρεμήσουν τα πράγματα, να πάμε παρακάτω και εμείς. Να μην δίνουμε σημασία από εκείνη την πλευρά.».

Master Chef: Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της Σπυριδούλας! Είναι ίδιες!

Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της Σπυριδούλας του Master Chef! Μιλάμε για τρομερή ομοιότητα!

Το youweekly.gr ήταν στον τελικό και την βρήκε μέσα στο πλήθος!

Η Σπυριδούλα σημάδεψε το φετινό Master Chef και η παίκτρια από τον Βόλο κάθε φορά γινόταν θέμα συζήτησης!

Ωστόσο δεν είναι μία! Η αδερφή της είναι ολόιδια και το youweekly.gr την εντόπισε στον τελικό!

Όπως θα δείτε στην αποκλειστική φωτογραφία μοιάζουν πάρα πολύ, ενώ η κυρία δίπλα είναι η μητέρα της Σπυριδούλας

 Master Chef: Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της Σπυριδούλας! Είναι ίδιες!

Master Chef: Αυτός είναι ο νικητής! Οι αποκλειστικές φωτογραφίες!

Το Master Chef ανέδειξε το νέο νικητή σε μία λαμπερή βραδιά! Το Youweekly.gr ήταν στον τελικό και έχει αποκλειστικές φωτογραφίες!

Σπυριδούλα ή Μανώλης;

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 4 μήνες, οι δύο καλύτεροι μάγειρες, που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού, έφτασαν στον τελικό!

Με μεγάλο νικητή τον Μανώλη ο οποίος επικράτησε με 40-37!

Οι δύο φιναλίστ, αφού έμαθαν τις βαθμολογίες τους από τις δύο πρώτες δοκιμασίες, μπήκαν στην κουζίνα για τα απαιτητικά πιάτα του σεφ Φίλιππου Χρονόπουλου.

Η Σπυριδούλα βρέθηκε με 15 βαθμούς και ο Μανώλης με 14, ωστόσο όλα εκείνη τη στιγμή ξεκινούσαν!

Η τελική διαδικασία είχε ανατροπές, αν και οι παίκτες έκαναν πολύ καλές προσπάθειες στην τελική τους μάχη!

Για το πρώτο πιάτο του τελικού η Σπυριδούλα πήρα 8 βαθμούς και ο Μανώλης 9, ισοφαρίζοντας σε 23-23.

Στο δεύτερο πιάτο, αυτό του μπακαλιάρου, ο Μανώλης πήρε 8 πόντους και η Σπυριδούλα 7.

Ενώ στο τέλος, για το γλυκό, η Σπυριδούλα πήρε 7 και ο Μανώλης με 9 πανηγυρίζοντας το έπαθλο και τις 50.000 ευρώ! Θυμίζουμε πως ο Μανώλης είχε κερδίσει και το silver award παίρνοντας ακόμη 10.000 ευρώ!

Master Chef: Αυτός είναι ο νικητής! Οι αποκλειστικές φωτογραφίες!Master Chef: Αυτός είναι ο νικητής! Οι αποκλειστικές φωτογραφίες!