MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τον 4ο κύκλο του ριάλιτι!

Επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας από την νέα σεζόν!

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τον 4ο κύκλο του ριάλιτι!

Τον τέταρτο κύκλο του MasterChef ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς και επικράτησε πανικός.

Ο τρίτος κύκλος του ολοκληρώθηκε με τον Μανώλη Σαρρή να είναι ο νικητής που παίρνει το χρηματικό ποσό και το έπαθλο.

ίγο πριν το κλείσιμο και συγκεκριμένα την ώρα που οι κριτές αποχαιρετούσαν το τηλεοπτικό κοινό, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε το MasterChef 4.

«Λοιπόν παιδιά, μπράβο, μπράβο σε όλους! Ευχαριστούμε γι’ αυτό το ταξίδι, ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε όλο το crew πίσω από τις κάμερες, είναι πάρα πολλά τα άτομα που δουλεύουν χωρίς διάλειμμα για να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε και εσάς από τα σπίτια σας για την προτίμηση και την υποστήριξη! Εις το επανιδείν, τα λέμε σύντομα. MasterChef 4. Γεια σας…».

Master Chef: «Τρελάθηκε» ο Μανώλης μόλις βγήκε νικητής! Το φιλί στην κούκλα σύντροφό του!

Τρελάθηκε κανονικά χτες ο Μανώλης, μόλις του ανακοινώθηκε ότι βγήκε νικητής στο Master Chef και έδωσε ένα φιλί στην κούκλα σύντροφό του!

Εκείνη φυσικά, ανταπέδωσε και φυσικά η κάμερα "κόλλησε" πάνω στο ερωτευμένο ζευγάρι.

Ο Μανώλης καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν επέτρεψε να εκτεθεί η προσωπική του ζωή και έτσι κανείς δεν γνώριζε ποια είναι η σύντροφός του, πριν εκείνος μπει στο παιχνίδι. Για τον λόγο αυτό, εμφάνισή της στον τελικό αλλά και οι εκδηλώσεις έρωτα και ευτυχίας σε αυτά τα τελευταία πλάνα προκάλεσαν ευχάριστη έκπληξη σε όλους! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef - Τελικός: Τα νεύρα της Σπυριδούλας και η ξινίλα που δεν έδειξαν οι κάμερες!

O τελικός του Master Chef έγινε χτες, και φυσικά όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει νικητής αναδείχτηκε ο Μανώλης! Στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω αποκλειστικό ρεπορτάζ με τα νεύρα της Σπυριδούλας και την ξινίλα που δεν έδειξαν οι κάμερες!


Φυσικά χτες οι πηγές μου πήραν φωτιά και μου μετέφεραν όλα τα παραλειπόμενα από την μεγάλη βραδιά! Αρχικά να τονίσω ότι η όλη οργάνωση ήταν άψογη και δεν έκανε καθόλου κενά! Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η παράγωγη είχε φροντίσει κυριολεκτικά για τα πάντα!

ια να καταλάβετε, λίγο πριν ξεκινήσει η live μετάδοση του τελικού «γύρισαν» από ΔΕΗ σε γεννήτρια ρεύματος ώστε να μην βρεθούν εξ' απροόπτου! Αυτό από μόνο του, μου έκανε μεγάλη εντύπωση και οφείλω να το ομολογήσω! Από την άλλη, εντύπωση ΔΕΝ μου έκανε η ξινίλα της Σπυριδούλας μόλις άκουσε το αποτέλεσμα! Ενώ σε όλη την διάρκεια της βραδιάς ήταν μες στο χαμόγελο και την ενέργεια, μόλις άκουσε το αποτέλεσμα έγινε έξαλλη!


Έξαλλη βέβαια, με τακτ γιατί τo Master Chef σαρώνει σε τηλεθέαση και η ίδια ήξερε ότι την έβλεπαν χιλιάδες τηλεθεατές! Προσπάθησε να διαχειριστεί την ήττα της αλλά μόλις έκλεισαν οι κάμερες, η ξινίλα χτύπησε κόκκινο! Η ίδια, κατέβασε μούτρα μέχρι το πάτωμα ενώ είπε σε άτομο που την πλησίασε και την ρώτησε πως νιώθει που έχασε από τον Μανώλη:

«Αγάπη μου, εγώ αυτό που ήθελα να πετύχω, το πέτυχα! Από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα πρόβλημα... Το ταξίδι τώρα ξεκινάει για όλους μας»! Λογικό η κοπέλα να νιώθει πικρία μέσα της, δεν λέω αλλά καλό θα ήταν να επιδείξει και μια σεμνότητα.... Βέβαια, από την άλλη, η αυθεντικότητα της Σπυριδούλας σπανίζει και μπορεί να της βγει σε καλό! Ο χρόνος θα δείξει...