Αντίνοος Αλμπάνης: Καυτά φιλιά με γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό στη μέση του δρόμου!

βίντεο ντοκουμέντο!

Αντίνοος Αλμπάνης: Καυτά φιλιά με γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό στη μέση του δρόμου!

Καυτά φιλιά με γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό αντάλλαξε ο Αντίνοος Αλμπάνης και υπάρχει και βίντεο ντοκουμέντο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος κρατάει την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του.

Ωστόσο, έρχεται να απασχολήσει σήμερα με τα φιλιά που αντάλλαξε με την ηθοποιό και δημοσίευσε και βίντεο τους!

Τι συμβαίνει όμως μεταξύ τους; Τίποτα... αφού είναι απλά δυο πολύ καλοί φίλοι! Πρόκειται για την ηθοποιό Σοφία Φαραζή η οποία είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει με το σύζυγό της μία κόρη!

Με αυτό τον τρόπο η Σοφία, θέλησε να ευχηθεί στον Αντίνοο Αλμπάνη χρόνια πολλά για τα γενέθλια του.

Αντίνοος Αλμπάνης: Η απάντηση όλο νόημα στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Μια απάντηση όλο νόημα έδωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αφορμή η απάντηση στην ερώτηση που της έγινε, με ποιον θα έβγαινε από ένα ασανσέρ με τον Αγγελόπουλο ή με τον Αλμπάνη σε περίπτωση που είχε εγκλωβιστεί.

Η απάντηση στην ερώτηση που της έγινε ήταν ξεκάθαρη... με τον Γιώργο Αγγελόπουλο με τον οποίο φημολογείται πως είναι και σε σχέση.

«Το βίντεο δεν έγινε με σκέψη. Πήγα στην πρόβα και μου το πρότεινε ο Πέτρος για να γελάσουμε. Στη ζωή μου, στα 36 μου, δεν έχω αγοράσει κανέναν, οπότε ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του και να προχωρά μπροστά και να πηγαίνει όπου θέλει. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω και να επιβάλλω. Θα με ενοχλούσε αν έλεγε ότι θέλει να μείνει στο ασανσέρ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Δήλωσε με ποιον θέλει να βγει από το ασανσέρ», είπε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης στην «Στη φωλιά των Κου Κου».

undefined

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Σπάει την σιωπή για τον γάμο της! Οι πρώτες δηλώσεις!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο γάμος με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.... ή και όχι! Οι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας!

Για ακόμα ένα βράδυ ο Θέμης Γεωργαντάς άνοιξε το τηλεοπτικό σπίτι του στον ΣΚΑΙ και υποδέχτηκε αγαπημένους φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο... Διαβάστε παρακάτω....

Την Παρασκευή 12 Απριλίου μία εκ των δύο καλεσμένων ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία βρέθηκε στην εκπομπή «After Dark» και απάντησε στο αν θέλει να παντρευτεί ξανά!


Η 39χρονη ηθοποιός – παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν το έχω αποκλείσει αλλά δεν είναι και κάτι το οποίο θα ήθελα οπωσδήποτε να ξανακάνω. Δηλαδή δεν έχω την ανάγκη να ξαναπαντρευτώ. Ούτε έχω την ανάγκη να κάνω άλλο ένα παιδί. Αυτά είναι και λίγο του Θεού… αν είναι να προκύψει θα προκύψει». Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πως είναι φίλοι αν και.... εμείς στο Υοuweekly.gr σας είχαμε γράψει την αλήθεια!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xLuF0MiQAy0&feature=youtu.be[/you