Νικολέττα Καρρά: Μίλησε πρώτη για τον χωρισμό από τον Φώτο Πιττάτζη!

Οι πρώτες δηλώσεις και η αντίδραση της!

Νικολέττα Καρρά: Μίλησε πρώτη για τον χωρισμό από τον Φώτο Πιττάτζη!

Για πρώτη φορά στις κάμερες μίλησε η Νικολέττα Καρρά για τον χωρισμό της από τον Φώτο Πιττάτζη που έσκασε σαν βόμβα πριν λίγες ημέρες.

Η ηθοποιός έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση.

Μεταξύ άλλων ερωτήσεων, έγινε και αυτή για τον χωρισμό της από τον Φώτο Πιτάτζη, με την ίδια να αλλάζει θέμα κατευθείαν.

«Δεν θα συζητήσουμε για το διαζύγιό μου, δεν είναι της παρούσης, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Εδώ είμαστε για άλλο λόγο…», είπε χαρακτηριστικά.

Νικολέττα Καρρά - Φώτης Πιττατζής: Επανασύνδεση βόμβα για το ζευγάρι; Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα μέσα από το Youweekly.gr για τη Νικολέττα Καρρά και τον Φώτη Πιττατζή! Επανασύνδεση βόμβα για το ζευγάρι λίγο καιρό μετά την είδηση του χωρισμού;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα πριν από λίγες ώρες...

Δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό θέλουν την ηθοποιό και τον επιχειρηματία να βρίσκονται σε απόσταση και να μην έχουν χωρίσει οριστικά αλλά εγώ έμαθα όλη την αλήθεια και... φυσικά θα σας πω τα πάντα!

Νικολέττα Καρρά - Φώτης Πιττατζής: Επανασύνδεση βόμβα για το ζευγάρι; Αποκάλυψη τώρα!

Η αλήθεια, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις έγκυρες πηγές μου είναι πως όχι... δεν τίθεται λόγος επανασύνδεσης για το ζευγάρι!

Η σχέση τους μπορεί να είναι αρκετά καλή ακόμα και μετά τον χωρισμό αλλά η απόφαση τους είναι οριστική! Όταν αποφάσισαν να βάλουν τέλος μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας ήταν συνειδητοποιημένοι και οι δυο και ξέρουν, σύμφωνα με άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον, πως αν το γυαλί σπάσει μια φορά δεν ξανά κολλάει και πως μια επανασύνδεση μόνο κακό θα τους κάνει γιατί μετά ίσως ο χωρισμός είναι άσχημος ενώ τώρα υπάρχουν όμορφες προδιαγραφές και κανείς δεν έχει μειώσει τα χρόνια και τις στιγμές που πέρασαν μαζί...

Νικολέττα Καρρά - Φώτος Πιττάτζης: Το δράμα που βίωναν τον τελευταίο χρόνο! Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν...

Ποιο είναι το δράμα που βίωναν το τελευταίο χρόνο η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης και ποιος ο πραγματικός λόγος που χώρισαν; Θα τα μάθετε όλα στο Youweekly.gr!

Σα βόμβα έσκασε πριν από λίγα λεπτά ο χωρισμός της ηθοποιού από τον δικηγόρο μετά από 7 χρόνια γάμου! Κανείς δεν το περίμενε καθώς οι δυο τους ναι μεν είχαν φροντίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα προσωπικά τους, όμως, στις εμφανίσεις τους και στα social media έδειχναν τρελά ερωτευμένοι! Την αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε αλλά και το τι γινόταν εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, τα έμαθα και θα σας τα αποκαλύψω στο vanda's blog.

Ένας δύσκολος χρόνος

Πριν από δυο χρόνια ξεκίνησαν οι πρώτοι καυγάδες, έντονοι όμως καυγάδες που κρατούσαν μέρες! Τον τελευταίο, δε, χρόνο τα πράγματα χειροτέρεψαν... Αρκετές νύχτες ο δικηγόρος έμενε εκτός σπιτιού, για να κρατά απόσταση με την ηθοποιό μέχρι να ξεθυμάνουν τα νεύρα τους... Έκαναν αρκετά μεγάλη προσπάθεια για να σώσουν τον γάμο τους όμως όπως φαίνεται δεν τα κατάφεραν!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, αναφέρουν πως το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό κοιμόταν χωριστά. Μπορεί να βρίσκονταν στο ίδιο σπίτι αλλά εκείνος κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο κι εκείνη σε άλλο... Εδώ και δυο μήνες δεν είναι πια μαζί... Η Νικολέττα έχει φύγει ήδη από το σπίτι στο οποία πέρασε 7 ολόκληρα χρόνια στο πλευρό του Φώτου, στα βόρεια προάστια!

Καρρά-Πιττάτζης: Τα οικονομικά προβλήματα που συννέφιασαν τον γάμο τους...

H Νικολέτα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης σε συνέντευξή τους μιλούν για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη σχέση τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν έγινε το περίφημο κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο. Πώς επηρέασε όλο αυτό το γάμο τους;

«Ήταν πραγματικό σοκ» εξηγεί ο Φώτος. «Γιατί είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που μπήκαν στην τράπεζα και πήραν τα λεφτά μας. Εγώ έπαθα μεγάλη ζημιά και στα δικά μου τα λεφτά αλλά και όσον αφορά στη δουλειά, γιατί αντιπροσωπεύω πολλούς ξένους που έχουν τα λεφτά τους στην Κύπρο και είδα ό,τι έχτιζα τα τελευταία δέκα χρόνια να γκρεμίζεται σε δεκαπέντε μέρες. Αλλά το αντιμετώπισα ψύχραιμα και ποιητικά. Είπα μέσα μου “συνέβη και τελείωσε. Ας ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή”. Έχω την τάση να μη μεταφέρω τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και προσπάθησα να το κρατήσω όσο γινόταν πιο μακριά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η Νικολέττα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογική μου στήριξη. Εκείνους τους μήνες ήταν πολύ δίπλα μου».

«Ήταν πράγματι δύσκολα, γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένος. Υπήρχε μια πίκρα πως όλη αυτή η δουλειά πάει χαμένη. Στενοχωριόμουν που τον έβλεπα έτσι, αλλά του έκανα πλάκα, προσπαθούσα να χαλαρώσω την ένταση και του έλεγα “παράτα τα κι έλα να μείνουμε στην Αθήνα μαζί και να κάνουμε άλλη δουλειά”» είπε η Νικολέττα στο People.

Τα δύσκολα πέρασαν και τώρα και οι δυο τους θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί! «Το συζητάμε αρκετό καιρό και δεν ήμασταν έτοιμοι λόγω δουλειάς» λέει ο Φώτος. «Τώρα έχουμε αποφασίσει ότι θα κάνουμε αυτή την προσπάθεια. Πού διαφωνούμε; Στο ότι εγώ θέλω κορίτσι και η Νικολέττα αγόρι».

"Κανείς από τους δυο δεν είναι καλά όμως είναι μια απόφαση που πάρθηκε μετά από πολύ προσπάθεια! Δεν γινόταν τίποτα για να σωθεί, δεν μπορούσε να σωθεί όλο αυτό. Ήταν ψυχοφθόρο και για τους δυο." αυτά μου αποκάλυψε άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού και σας τα μεταφέρω στο Youweekly.gr...

Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια!