Ασημίνα Ουστάλλι: Στην πρώτη... ημίγυμνη φωτογράφιση μετά το MasterChef!

Αντέχετε να την δείτε;

Ασημίνα Ουστάλλι: Στην πρώτη... ημίγυμνη φωτογράφιση μετά το MasterChef!

Την πρώτη της φωτογράφιση έκανε η Ασημίνα Ουστάλλι μετά το τέλος του MasterChef και κάποιες πόζες ήταν ημίγυμνες.

Η ξανθιά παίκτρια έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στο παιχνίδι και σχολιάστηκε πολύ από τις εκπομπές αλλά και στα social media.

Μπορεί μέσα στο παιχνίδι να έδειξε τις μαγειρικές της ικανότητες, εκτός όμως δείχνει τις ικανότητες της στο modeling.

Η Ασημίνα πόζαρε για γνωστό περιοδικό και εντυπωσιάζει με το κορμί της φορώντας μαγιό!

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις της Σπυριδούλας μετά τον τελικό! Σε ποιους ζήτησε συγγνώμη; (Βίντεο)

Τις πρώτες δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Σπυριδούλα λίγο μετά τον τελικό του MasterChef που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης.

Η μαγείρισσα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day.

Η Σπυριδούλα όπως είπε στις κάμερες είναι νικήτρια και η γυναίκα MasterChef, αφού μπορεί να μην πήρε το χρηματικό έπαθλο, ωστόσο βρέθηκε στον τελικό.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει και για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει μέσα στο παιχνίδι, οι οποίες είχαν προσβάλει κάποιους συμπαίκτες της. Όπως, αποκάλυψε τους ζήτησε συγγνώμη και έχουν λύσει ότι διαφορές είχαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef - Τελικός: Τα νεύρα της Σπυριδούλας και η ξινίλα που δεν έδειξαν οι κάμερες!

O τελικός του Master Chef έγινε χτες, και φυσικά όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει νικητής αναδείχτηκε ο Μανώλης! Στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω αποκλειστικό ρεπορτάζ με τα νεύρα της Σπυριδούλας και την ξινίλα που δεν έδειξαν οι κάμερες!


Φυσικά χτες οι πηγές μου πήραν φωτιά και μου μετέφεραν όλα τα παραλειπόμενα από την μεγάλη βραδιά! Αρχικά να τονίσω ότι η όλη οργάνωση ήταν άψογη και δεν έκανε καθόλου κενά! Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η παράγωγη είχε φροντίσει κυριολεκτικά για τα πάντα!


Για να καταλάβετε, λίγο πριν ξεκινήσει η live μετάδοση του τελικού «γύρισαν» από ΔΕΗ σε γεννήτρια ρεύματος ώστε να μην βρεθούν εξ' απροόπτου! Αυτό από μόνο του, μου έκανε μεγάλη εντύπωση και οφείλω να το ομολογήσω! Από την άλλη, εντύπωση ΔΕΝ μου έκανε η ξινίλα της Σπυριδούλας μόλις άκουσε το αποτέλεσμα! Ενώ σε όλη την διάρκεια της βραδιάς ήταν μες στο χαμόγελο και την ενέργεια, μόλις άκουσε το αποτέλεσμα έγινε έξαλλη!


Έξαλλη βέβαια, με τακτ γιατί τo Master Chef σαρώνει σε τηλεθέαση και η ίδια ήξερε ότι την έβλεπαν χιλιάδες τηλεθεατές! Προσπάθησε να διαχειριστεί την ήττα της αλλά μόλις έκλεισαν οι κάμερες, η ξινίλα χτύπησε κόκκινο! Η ίδια, κατέβασε μούτρα μέχρι το πάτωμα ενώ είπε σε άτομο που την πλησίασε και την ρώτησε πως νιώθει που έχασε από τον Μανώλη:

«Αγάπη μου, εγώ αυτό που ήθελα να πετύχω, το πέτυχα! Από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα πρόβλημα... Το ταξίδι τώρα ξεκινάει για όλους μας»! Λογικό η κοπέλα να νιώθει πικρία μέσα της, δεν λέω αλλά φρόνιμο θα ήταν να επιδείξει και μια σεμνότητα.... Βέβαια, από την άλλη, η αυθεντικότητα της Σπυριδούλας σπανίζει και μπορεί να της βγει σε καλό! Ο χρόνος θα δείξει.