Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη! Τι συνέβη στην Αττική οδό;

Τι συνέβη;

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη! Τι συνέβη στην Αττική οδό;

Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο της είχε η Ελένη Μενεγάκη στο δρόμο με αποτέλεσμα να σταματήσει στην άκρη στην Αττική οδό.

Το περιστατικό αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του Alpha tv την Τρίτη είχε την γιορτή της και χθες δέχτηκε ακόμη ένα δώρο, μια μεγάλη ροζ γλάστρα με εντυπωσιακά λουλούδια την οποία έβαλε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου της για να πάρει στο σπίτι της, αφού της άρεσε πολύ.

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη!

Σήμερα, στην αρχή της εκπομπής αποκάλυψε πως κατά την επιστροφή της στο σπίτι από το κανάλι με το που στρίβει στην αττική οδό άκουσε ένα θόρυβο, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και είδε νερά, λουλούδια και κομμάτια να έχουν πέσει όλα κάτω.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητο περιστατικό έξω από το σπίτι της! Κόντεψαν να την πάνε στο νοσοκομείο!

Αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη! Κόντεψαν να την πάνε στο νοσοκομείο με αυτό που αντίκρισε σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που μόλις έφτασε στα γραφεία μας!

Το Youweekly.gr έχει όλες τις πληροφορίες για ένα περιστατικό που δεν έμαθε ποτέ κανείς κι εγώ, μέσα από το Vanda's blog φυσικά, θα σας αποκαλύψω όλα όσα δεν θα γράψουν οι υπόλοιποι... όπως πάντα!

Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητο περιστατικό έξω από το σπίτι της! Κόντεψαν να την πάνε στο νοσοκομείο!

Αρχικά, να τονίσω πως το "να την πάνε στο νοσοκομείο" ήταν μια μεταφορά! Ναι, έμεινε παγωτό με αυτό που είδε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια της αλλά μετά από λίγο συνήλθε!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες αυτό που συνέβη στην παρουσιάστρια του ALPHAtv δεν της έχει ξανά συμβεί στα χρονικά!

Η έκπληξη τόσο εκείνης όσο και του Ματέο ήταν τεράστια! Άνθρωπος που βρίσκεται αρκετά κοντά της... πολύ κοντά της θα έλεγα, μου μετέφερε πως έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας το βράδυ της Τρίτης είχαν τοποθετηθεί πάνω από 300 τριαντάφυλλα, σε ροζ χρώμα!

Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητο περιστατικό έξω από το σπίτι της! Κόντεψαν να την πάνε στο νοσοκομείο!

Προφανώς κάποιος θαυμαστής καραδοκούσε να φύγουν όλοι από το σπίτι για να της εκφράσει τον θαυμασμό του! Μόνο σε κάτι τέτοιο δηλαδή πήγε το μυαλό της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο, ο οποίος έμεινε έκπληκτος με το περιστατικό!

Ελένη Μενεγάκη: Η νταντά των παιδιών της, το αμύθητης αξίας κόσμημα και η μεγάλη ληστεία...

Άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της Ελένης Μενεγάκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας! Η νταντά των παιδιών της, το αμύθητης αξίας κόσμημα που δεν βγάζει ποτέ από τα μάτια της και η μεγάλη ληστεία που έγινε και έτρεχε στο αστυνομικό τμήμα!

Πτυχές που κανείς ως τώρα, δεν γνωρίζει...

Αποκλειστικό! Πόσο βαθιά χώνει το χέρι στην τσέπη η Μενεγάκη; Τα λεφτά που δίνει στην νταντά των παιδιών της και τα "παράλογα" καθήκοντα!

Η «βασίλισσα της τηλεόρασης» όπως καταλαβαίνετε έχει κάθε μέρα πολύ φορτωμένο 24ωρο και είναι λογικό να έχει κάποια άτομα τα οποία και θα βρίσκονται σπίτι της για να προσέχουν και να συντηρούν τόσο το ίδιο όσο και τα παιδιά της…

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο κορυφαίες Ελληνίδες και… αν δεν έχει εκείνη υπηρετικό προσωπικό ποιος θα έχει; Πριν από λίγα χρόνια, αναφέρομαι τότε που η Ελένη ήταν παντρεμένοι με τον Γιάννη Λάτσιο, οι δυο τους είχαν προσλάβει μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, ως νταντά των παιδιών τους για να τα προσέχει τα παιδιά όταν εκείνη και ο σύζυγός της θα απουσίαζαν, καθώς αυτές οι ώρες, οι ώρες απουσίας, ήταν πολλές μέσα στην ημέρα λόγω του υπέρογκου φόρτου εργασίας και των δυο.

Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητο περιστατικό έξω από το σπίτι της! Κόντεψαν να την πάνε στο νοσοκομείο!

Ωστόσο, η γυναίκα αυτή ενώ βρισκόταν μόνο ένα χρόνο στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, το 2013 αποφάσισε να αποχωρήσει από δίπλα της, να αφήσει το μεγάλο σπίτι στην Εκάλη και τα παιδιά και να επιστρέψει πίσω στις Φιλιππίνες. Κάποιοι είπαν πως σημειώθηκε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους και συνέδεσαν το γεγονός με την καταγγελία που είχε γίνει για την Ελένη εκείνη την περίοδο, από συνεργάτης της ο οποίες περιέγραψε ένα άγριο σκηνικό με την Ελένη Μενεγάκη να του πετάει ένα ντοσιέ στο κεφάλι! Και κάπως έτσι, η Ελένη έμεινε «ξεκρέμαστη» μέσα στο καλοκαίρι και έψαχνε απεγνωσμένα να βρει μια γυναίκα που θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις απατήσεις της…

Έτσι απευθύνθηκε σε γνωστό γραφείο οικιακού προσωπικού και μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκε την γυναίκα που είχε όλα όσα έπρεπε να έχει η νταντά των παιδιών της, δηλαδή να είναι ευχάριστη προσωπικότητα, καλοσυνάτη, να έχει αγάπη με τα παιδιά και πάνω από όλα να έχει υπομονή!

Η Ελένη όμως σύμφωνα με πληροφορίες μου, τις οποίες και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr δεν «απαιτεί» από την γυναίκα αυτή να προσέχει μόνο τα παιδιά της αλλά και να προσέχει τον σκύλο της οικογένειας, που τότε ήταν ένα λαμπραντόρ, αλλά τώρα έχει πάρει την θέση του ένα μικρό παγκλ.

Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητο περιστατικό έξω από το σπίτι της! Κόντεψαν να την πάνε στο νοσοκομείο!

Αλλά το θέμα μας εδώ είναι άλλο! Κατά πόσο η Ελένη Μενεγάκη που είναι... η Ελένη Μενεγάκη βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και πληρώνει εκείνους που βρίσκονται υπό τις διαταγές της;

Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν, πως η νταντά της Ελένης Μενεγάκη, η γυναίκα που βρίσκεται δίπλα σε εκείνη και στα παιδιά της για περισσότερο από 5 χρόνια παίρνει τον μήνα ως μισθό... 900 ευρώ! Ναι, ναι καλά ακούσατε! 900 ευρώ και ρεπό τα Σαββατοκύριακα τα οποία η Ελένη περνάει με τα παιδιά της είτε στην Αθήνα είτε σε κάποιο νησί, όπως η Άνδρος, που την αγαπάει πολύ!

Το αμύθητης αξίας κόσμημα - κειμήλιο της Μενεγάκη! Το έχει από το 1995 και δεν το βγάζει από πάνω της...

Στο... ψαχτήρι του διαδικτύου εντοπίσαμε κάτι που πραγματικά μας εξέπληξε και όχι άδικα!Βλέπετε η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και κάθε της κίνηση ή επιλογή αποτελεί θέμα συζήτησης και... αναπαραγωγής στα ΜΜΕ! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον πανικό που προκάλεσε η απόφαση της να μην πάει φέτος στις Μαλδίβες και το ότι ο Ματέο έγινε έξαλλος;

Ψάχνοντας παλιές φωτογραφίες της Μενεγάκη βρήκαμε μια φωτογραφία από το 1996 που μας... άφησε άφωνους και με το δίκιο μας αφού η Ελένη είναι γνωστό πως δεν αγαπά τις αλλαγές όμως αυτή τη φορά πραγματικά το παράκανε!

Ο λόγος; Φοράει ένα πανάκριβο ρολόι το οποίο μέχρι και σήμερα 22 χρόνια μετά δεν βγάζει από πάνω της… Πολλά πράγματα άλλαξαν πάνω στην Ελένη όπως τότε που εμφανιζόταν με τα παιδιά της σε πρωτοσέλιδα αλλά και η γνωριμία της με την αποτρίχωση όμως κάτι έμεινε.. αναλλοίωτο και όπως όλα δείχνουν μάλλον θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα αφού εδώ και 22 δεν έχει αλλάξει!

Και μπορεί πράγματι να αξίζει πολλές χιλιάδες ευρώ (πάνω από 10.000 για να είμαστε ακριβείς) αλλά εντάξει, μια εμμονή την έχει με το συγκεκριμένο ρολόι το οποίο μάλιστα και έχει ασφαλίσει όπως όλα τα κοσμήματά της! Λογικό είναι να τα έχει ασφαλισμένα, αφού πραγματικά η ίδια είναι μεν δεμένη με αυτά αλλά και επιμένει να τα φοράει αγνοώντας τον οποιονδήποτε κίνδυνο!

Θύμα ληστείας η Ελένη Μενεγάκη! Τι συνέβη;

Μέσα από της εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε ένα αδιανόητο περιστατικό που συνέβη στην ίδια! Εκτός «Ελένης» η Ελιάνα Χρυσικοπούλου! Τι συνέβη;

Με αφορμή την ληστεία που έγινε στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, η παρουσιάστρια αποκάλυψε το συμβάν που εκείνη είχε πέσει θύμα ληστείας!

Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητο περιστατικό έξω από το σπίτι της! Κόντεψαν να την πάνε στο νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα είπε: "Βγήκα από το αυτοκίνητο να χαιρετήσω κάποιον γνωστό τραγουδιστή που πέτυχα στην Αμφιθέας και όπως βγαίνω έξω από το αυτοκίνητο -πόσο να κάθισα, ένα λεπτό;- μπαίνω στο αυτοκίνητο, κάνω έτσι πουθενά η τσάντα.

Αν σας πω ότι αυτό που με ανησύχησε περισσότερο είναι ότι μέσα είχα τα κλειδιά μου και έπαθα πανικό. Έψαχνα να βρω κλειδαρά το βράδυ, γιατί έλεγα μέσα σε αυτό το σπίτι πώς να κοιμηθώ; Δεν το ξανάκανα από τότε, 20 χρόνια έχουν περάσει και ακόμα το θυμάμαι", δήλωσε η ίδια!