Ευτύχης Μπλέτσας: Η ανακοίνωση για την κόρη του! Τι συνέβη;

Έσκασε τώρα!

Ευτύχης Μπλέτσας: Η ανακοίνωση για την κόρη του! Τι συνέβη;

Μια μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει με την κόρη του, αποκάλυψε ο Ευτύχης Μπλέτσας! Η ανακοίνωσή του για το τι συνέβη;

Ο γνωστός σε όλους μας “Happy traveller”, Ευτύχης Μπλέτσας, μίλησε στο TV Έθνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης του και αποκάλυψε…

Ποιο μέρος του κόσμου θέλετε να δείξετε στην κόρη σας;

«Ολο τον κόσμο! Θέλουμε αρχικά να της δείξουμε τις ομορφιές της Ελλάδας και επίσης να την πάμε στα πιο ωραία μέρη ρη /ίου πήγαμε ποτέ και εμείς. Προσωπικά θα ήθελα κάποια στιγμή να ξανακάνουμε οικογενειακώς τον γύρο της Ισλανδίας, σαν αυτόν που κάναμε φέτος, που έπαιξε τον χειμώνα στον ΣΚΑΪ.

Σκέφτεστε στα ταξίδια που διοργανώνετε με τη σύζυγο σας να έχετε μαζί σας και την κόρη σας;

Έχουμε ξεκινήσει την προεργασία για τα ταξίδια που θα γίνουν την επόμενη σεζόν. Και ναι, θα ταξιδεύουμε με την κόρη μας. Θέλουμε να μεταφέρουμε την αγάπη μας για τα ταξίδια στο παιδί μας γιατί τί τα θεωρούμε ως τον καλύτερο τρόπο για να εξελιχθεί ως άνθρωπος και να ανοίξουν οι ορίζοντες σου. Επίσης θέλουμε να περνάμε μαζί της όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε. Η μικρή πάντως δεν θα φαίνεται στην εκπομπή, θα είναι φανερό ότι πλέον θα ταξιδεύουμε ως οικογένεια, επειδή όλο και θα βλέπετε κάποιο καρότσι ή θα ακούτε κάποια φωνούλα, αλλά δεν σκοπεύουμε να της κάνουμε κοντινά πλάνα κ.λπ. για την εκπομπή. Πλέον είμαστε οικογένεια ταξιδιωτών.

Ευτύχης Μπλέτσας: H τρυφερή στιγμή με το μωράκι του!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κορούλα του, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μας έδειξε την πιο τρυφερή τους στιγμή.

Ο παρουσιαστής την κοίμισε στην αγκαλιά του και λιώσαμε.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ευτύχης Μπλέτσας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πιο τρυφερή στιγμή με την κορούλα του.

Η σύζυγό τους, τους τράβηξε φωτογραφία την ώρα που ο ίδιος την κοίμιζε στην αγκαλιά τους παίζοντας με την κιθάρα και λιώσαμε από την γλύκα.

Ευτύχης Μπλέτσας παιδί

TAGS