Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε τα πάντα για τη ζωή της! Τι είπε για το αν θα συνεχιστεί το «Έλα στη θέση μου»;

Μίλησε για όλα!

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε τα πάντα για τη ζωή της! Τι είπε για το αν θα συνεχιστεί το «Έλα στη θέση μου»;

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε όσα την ρώτησαν οι followers στο instagram για την προσωπική της ζωή, ενώ απάντησε και στο αν θα συνεχιστεί το «Έλα στη θέση μου» του AlphaTV!

Οι ερωτήσεις που δέχθηκε και οι απαντήσεις που έδωσε!

Το βράδυ της Τετάρτης, η ηθοποιός ζήτησε από τους followers της να της κάνουν ερωτήσεις και απάντησε με ειλικρίνεια. Από τον χαρακτήρα της, μέχρι και το ποια λέξη είπε πρώτα ο γιος της ο Μάξιμος!

Ερώτηση έγινε και για τη σειρά «Έλα στη θέση μου» και αν θα συνεχιστεί, με την ηθοποιό να απαντάει: Νομίζω πως ναι.

Δείτε τις φωτογραφίες

Αθηνά Οικονομάκου: Το μεγάλο λάθος που έκανε και "κατέστρεψε" το όμορφο πρόσωπό της!

Αθηνά Οικονομάκου: Το μεγάλο λάθος που έκανε και "κατέστρεψε" το όμορφο πρόσωπό της!

Ένα μεγάλο λάθος έκανε η Αθηνά Οικονομάκου και, δυστυχώς, "κατέστρεψε" το όμορφο πρόσωπό της!

To Youweekly.gr φέρνει στο φως μια φωτογραφία - απόδειξη! Κάτι που κανείς δεν είχε παρατηρήσει καιρό τώρα...

Δεν είμαστε κατά των τάσεων – το αντίθετο μάλιστα, μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με τα νέα trends στο μακιγιάζ, αλλά θα τολμήσουμε να πούμε πως κάποια δείχνουν απλά καλύτερα σε editorials και όχι στην «πραγματική ζωή».

Ένα από αυτά – κατά τη γνώμη μας- είναι τα γκρι κραγιόν, που γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία τελευταία και πολλές γυναίκες τα τολμούν. Μία από αυτές είναι και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ανήρτησε την παραπάνω φωτογραφία στο instagram, στην οποία φοράει μία σκούρα γκρι απόχρωση κραγιόν στα χείλη της.

Αθηνά Οικονομάκου: Το μεγάλο λάθος που έκανε και

Δεν είναι ότι το αποτέλεσμα είναι άσχημο, αλλά σκεφτείτε πόσο πιο όμορφο θα ήταν αν στη θέση του γκρι βλέπαμε ένα μπορντό κραγιόν. Πολύ πιο θηλυκό και σέξι, σωστά;

Κάν’ το όπως η Αθηνά Οικονομάκου: Το αγαπημένο της καλοκαιρινό μακιγιάζ

Έχει υπέροχα χαρακτηριστικά, καταπληκτικές γωνίες και εκφραστικά μάτια. Ναι, η Αθηνά Οικονομάκου τα έχει όλα αυτά, όμως, έχει και έναν άψογο τρόπο για να τα αναδεικνύει ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ποιος είναι αυτός; Πάμε να τον δούμε μαζί βήμα –βήμα.

Βάση
Η όμορφη Αθηνά δεν έχει ανάγκη από ένα βαρύ makeup και κατά συνέπεια διατηρεί όσο πιο φυσική γίνεται την βάση της. Αν κι εσύ διαθέτεις μια αντίστοιχη επιδερμίδα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα makeup με ιδιαίτερα ελαφριά σύνθεση. Μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι απαιτεί άκρως φυσικό αποτέλεσμα.

Αθηνά Οικονομάκου: Το μεγάλο λάθος που έκανε και

Φρύδια
Τα φρύδια αποτελούν το πλαίσιο του προσώπου και κατά συνέπεια το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του κάτι που η Αθηνά το ξέρει καλά. Βέβαια, για να μην «βαρύνει» την φυσική της όψη επιλέγει να τονίσει το ήδη υπάρχον σχήμα της ελαφρά. Χρησιμοποίησε κι εσύ ένα μολύβι φρυδιών και ολοκλήρωσε το πιο βασικό βήμα για το καλοκαιρινό σου look.

Κοψίματα
Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, τα κοψίματα είναι το πιο χαρακτηριστικό tip στο μακιγιάζ της όμορφης ηθοποιού. Χρησιμοποιώντας απλά το bronzer σου ή ένα σκούρο ρουζ, τόνισε τα ζυγωματικά σου ξεκινώντας από τη μέση των αυτιών και διαγώνια προς τα κάτω. Μόνο μην το παρακάνεις ε. Καλοκαιρινό look είπαμε.

Highlighter
Ξέρεις πόσο σημαντικές είναι οι λάμψεις και ειδικά φέτος το καλοκαίρι. Αν θες να το βάλεις ακριβώς όπως η Αθηνά δεν έχεις παρά να τονίσεις αφενός το κόκαλο των ζυγωματικών και αφετέρου, το τόξο του φρυδιού. Βάζοντας highlighter εκεί φωτίζεις το βλέμμα. Μπορείς να βάλεις αν θες και στη μύτη ή το πιγούνι ακόμα και στο τόξο των χειλιών σου αλλά μην ξεχνάς.. φυσικό αποτέλεσμα θέλουμε.

Αθηνά Οικονομάκου: Το μεγάλο λάθος που έκανε και

Μάτια
Όπως καταλαβαίνεις οι διακοπές στο νησί επιβάλλουν ένα χαλαρό μακιγιάζ και έτσι, «χαλαρά» βαμμένα είναι και τα μάτια της όμορφης ηθοποιού. Χρησιμοποιώντας bronze αποχρώσεις τονίζει ελαφρά τα μάτια της τα οποία ολοκληρώνει με την αγαπημένη της mascara. Μια καλοκαιρινή σκιά και η κλασική σου mascara είναι αρκετές για να δημιουργήσεις το απόλυτο.

Χείλη
Τα χείλη, αχ τα χείλη της Αθηνάς. Νομίζω έχεις ήδη καταλάβει ότι οι αποχρώσεις που κυριαρχούν στο νεσεσέρ της είναι οι nude. Σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν που ετοιμάζεσαι να φορέσεις και κάνε blend με την γνωστή τακτική, ταμποναριστά.

Κάπως έτσι έχεις δημιουργήσει το πιο must καλοκαιρινό look βαδίζοντας στα χνάρια της Αθηνάς. Τέλειο;