Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτη της ΑΕΚ!

Δίνει μάχη για τη ζωή του!

Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτη της ΑΕΚ!

Μάχη για τη ζωή του δίνει πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ!

Ο λόγος για τον Τάσο Κωνσταντίνου!

Τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του δίνει ο Τάσος Κωνσταντίνου, ο οποίος αγωνίστηκε τη δεκαετία του '70 με τη φανέλα της ΑΕΚ και κατάφερε να γίνει γνωστός με το μικρό του όνομα.

Ο παλαίμαχος Κύπριος ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται στο «Γεώργιος Γεννηματάς» και έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια με την ΠΑΕ ΑΕΚ να κάνει τη δική της έκκληση για βοήθεια.

«Ο Τάσος Κωνσταντίνου, ο αγαπημένος Τάσος της μεγάλης ΑΕΚ της δεκαετίας του '70, δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Υπάρχει άμεση ανάγκη για μετάγγιση αιμοπεταλίων και η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους Ελληνες φιλάθλους και όχι μόνο, να δώσουν κάθε δυνατή βοήθεια. Οποιος μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει αιμοπετάλια, έχει τη δυνατότητα να το κάνει στην αιμοδοσία του εν λόγω νοσοκομείου, καθημερινά 8.00-18.00 και σαββατοκύριακα 8.00-14.00».

Δύσκολες ώρες για τον Μαραντόνα! Συνελήφθη για...

Δύσκολες ώρες για τον Μαραντόνα! Για ποιον λόγο συνελήφθη;

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφτασε στο Μπουένος Άιρες, προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση στον δεξιό του ώμο και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Μεξικό, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ντόραντος.

Κατά την άφιξή του όμως στο αεροδρόμιο του Μπουένος Αϊρες, ο «Πίμπε Ντ’ Όρο» συνελήφθη από την αστυνομία του αεροδρομίου, έπειτα από καταγγελία της πρώην συντρόφου, Ρόσιο Ολίβα. Έχετε δει και αυτό; Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής χτύπησε καταλάθος το γιο του με... το τρόπαιο και έγινε viral!

Λίγο αργότερα, ο Μαραντόνα αφέθηκε ελεύθερος και έφυγε από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Αργεντινής, μαζί με τον δικηγόρο του, Ματίας Μόρλα. Να αναφέρουμε ότι η Ρόσιο Ολίβα είχε προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του «Ντιεγκίτο», έπειτα από τον χωρισμό τους.

Πένθος! Πέθανε 15χρονος ποδοσφαιριστής!

Πέθανε 15χρονος ποδοσφαιριστής, μετά από μάχη ετών με σπάνια ασθένεια!

Ο λόγος για τον Μαικόλ Λεντίνι, τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ. Ο Λεντίνι είχε σταματήσει να παίζει το 2017 για να αναρρώσει και παρόλο που ποτέ δεν επέστρεψε στο γήπεδο, είχε λάβει ενθαρρυντικά νέα σχετικά με την υγεία του!

Ωστόσο, την περασμένη Κυριακή, έφυγε ξαφνικά, στο σπίτι της οικογένειάς του στο Χερπόρο, στην περιοχή Πάβια της Ιταλίας.

Ο Μαικόλ Λεντίνι

«Με πολύ μεγάλο πόνο, η Ιντερ, ανακοινώνει το θάνατο του νεαρού Μαικόλ Λεντίνι. Οι ιδιοκτήτες, οι παράγοντες, η ομάδα των νέων που ο Μαικόλ ήταν μέρος της, καθώς και η ομάδα των ανδρών και οι οπαδοί, στέκονται δίπλα στην οικογένειά του, αυτήν την ημέρα του μεγάλου πόνου για όλους», αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση τους οι «νερατζούρι».