Ήβη Αδάμου: Η ανακοίνωση για την κόρη της! Τι συνέβη;

Αυτό δεν το περιμέναμε! Στο πλευρό της ο Κουϊνέλης

Ήβη Αδάμου: Η ανακοίνωση για την κόρη της! Τι συνέβη;

Mια ανακοίνωση για την κόρη της, έκανε η τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου! Τι συνέβη;

Η Ήβη Αδάμου λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και για τη βάφτιση της κόρης της.

«Είχαμε ορίσει ημερομηνία. Σε εσάς δεν είπαμε. Αν θες μπορείς να το κρατήσεις κρυφό, ειδικά εκτός Αθηνών. Είναι πολύ προσωπικές στιγμές και θα έπρεπε να μείνουν στην οικογένεια. Ο Μιχάλης μένει στην Αλεξανδρούπολη. Αυτή τη φορά η μικρή δεν είναι μαζί μου. Την έχω αποχωριστεί πέντε μέρες. Είναι η πρώτη φορά που την αποχωρίζομαι τόσο» είπε, μεταξύ άλλων, η Ήβη Αδάμου.

Aξιοσημείωτο είναι ότι η βάφτιση έγινε μυστικά την Κυριακή και η 11 μηνών κόρη της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, πήρε το όνομα Ανατολή Νεφέλη, ενώ νονός της μπέμπας ήταν ο στενός φίλος του ζευγαριού και Κύπριος επιχειρηματίας Αλέξης Παπασάββας! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μιχάλης Κουϊνέλης - Ήβη Αδάμου: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι!

Ευχάριστα νέα για το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την Ήβη Αδάμου!

Τι συνέβη στη ζωή τους;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν αφού το μεσημέρι της Κυριακής βάπτισαν την 11 μηνών κορούλα τους!

Η τελετή έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο στην Αλεξανδρούπολη και ως νονός της μπέμπας ήταν ο στενός φίλος του ζευγαριού και Κύπριος επιχειρηματίας Αλέξης Παπασάββας!

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ανέβηκαν στα fan club του ζευγαριού στο Instagram.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Μιχάλης Κουϊνέλης - Ήβη Αδάμου: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι!

Μιχάλης Κουϊνέλης - Ήβη Αδάμου: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι!

Μιχάλης Κουϊνέλης - Ήβη Αδάμου: Τα τρυφερά λόγια για την κόρη τους - «Είναι τόσο φωτεινό παιδί»!

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου μίλησαν με πολύ τρυφερά λόγια για την κόρη τους που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες.

Το ζευγάρι, ζει όμορφες στιγμές μαζί της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο.

Οι δυο τραγουδιστές το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκαν στην εκπομπή «After Dark» στον ΣΚΑΙκαι μίλησαν για τον καρπό του έρωτα τους.

«Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα. Η κόρη μας έχει το όνομα Ανατολή, το όνομα της πεθεράς μου, και είναι ακριβώς το όνομα της. Είναι τόσο φωτεινό παιδί!» είπε η Ήβη Αδάμου. Στη συνέχεια, ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε την τραγουδίστρια πως είναι ο Μιχάλης Κουϊνέλης σαν πατέρας, και απάντησε: «Είναι 9 μήνες που είμαστε γονείς. Ακόμα έχουμε… Πάντως, είναι πάρα πολύ καλός οικογενειάρχης και αυτό φαίνεται από την πρώτη μέρα. Όχι από την πρώτη μέρα που γέννησα αλλά που μάθαμε το γεγονός».

Από την άλλη, ο Μιχάλης Κουϊνέλης δήλωσε: «Έχουμε μπει σε μία πάρα πολύ όμορφη διαδικασία που είναι πιο ουσιαστικό και σημαντικό στην παρούσα φάση. Χαίρομαι που κατέληξε εδώ, όπως ξεκίνησε, και που έχει πάρει αυτή την τροπή».