Στα δικαστήρια για ερωτική επίθεση πασίγνωστος σεφ! Της την "έπεσε" μεθυσμένος!

Οι λεπτομέρειες που έδωσε στις Αρχές η γυναίκα! Με χούφτωσε και στην συνέχεια...

Στα δικαστήρια για ερωτική επίθεση πασίγνωστος σεφ! Της την

Στα δικαστήρια θα οδηγηθεί πασίγνωστος σεφ με την κατηγορία για ερωτική επίθεση σε γυναίκα, ενώ ήταν μεθυσμένος.

Ο 53χρονος αναμένεται να ακούσει επίσημα τις κατηγορίες σήμερα στο δικαστήριο που αφορούν το περιστατικό του Μαρτίου του 2017 σε εστιατόριο.

Συγκεκριμένα, γυναίκα κατηγορεί τον διάσημο σεφ Μάριο Μπατάλι ότι την φίλησε και την χούφτωσε χωρίς την συγκατάθεση της.

Στα δικαστήρια για ερωτική επίθεση πασίγνωστος σεφ

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Boston Globe η γυναίκα αποκάλυψε πως βρέθηκε σε ένα από τα εστιατόρια του και μόλις τον είδε προσπάθησε να τον φωτογραφίσει. Όταν την κατάλαβε την πλησίασε και αμέσως κατάλαβε πως είναι μεθυσμένος. Της ζήτησε να πάει μαζί του και πλησίασε το πρόσωπο της. Η ίδια αρνήθηκε και έφυγε αμέσως.

Στα δικαστήρια για ερωτική επίθεση πασίγνωστος σεφ

Τραγικές στιγμές για πασίγνωστο σεφ! Βλέπει την αυτοκρατορία του να καταρρέει!

Τραγικές στιγμές περνάει κορυφαίος σεφ, αφού βλέπει την αυτοκρατορία του να καταρρέει.

Βρίσκεται σε πολύ δύσκολη φάση στη ζωή του, αφού η οικονομική καταστροφή του "χτύπησε την πόρτα" και τις επιχειρήσεις του.

Ο Jamie Oliver θεωρείται από τους κορυφαίους σεφ παγκοσμίως! Κατάφερε από το 0 να χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία, την οποία βλέπει να καταρρέει, με πάνω από 1.000 εργαζόμενους να κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους.

Jamie Oliver εστιατόρεια

«Είμαι βαθιά λυπημένος με αυτή την εξέλιξη και θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό και τους προμηθευτές που έβαλαν την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτές τις επιχειρήσεις για πάνω από μια δεκαετία. Συναισθάνομαι πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για όλους όσοι επηρεάζονται άμεσα», δήλωσε ο ίδιος ο Jamie Oliver

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, μπαίνουν διαχειριστές σε καταστήματα και εστιατόρια.

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής γίνεται σεφ με δική του εκπομπή!

O πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε τα νέα του επαγγελματικά βήματα μετά το τραγούδι, θέλοντας να μπει και στις κουζίνες με δική του εκπομπή!

Μάλιστα έχει έτοιμο το πλάνο του!

Στη Real μίλησε ο Μύρωνας Στρατής αποκαλύπτοντας πως θα μπει στην κουζίνα και μέσω του youtube θα ετοιμάσει εκπομπή μαγειρικής. Μάλιστα ο Μύρωνας είναι ξανά ερωτευμένος και αυτή είναι η νέα του σύντροφός!

«Ετοιμάζω κάτι που μπορεί να ακουστεί πολύ παράξενο. Στα μέσα Μαΐου, θα ξεκινήσω στο YouΤube μια σειρά με βίντεο που έχουν να κάνουν με τη μαγειρική. Επειδή λατρεύω τη γαστρονομία, μαγειρεύω πάρα πολύ εδώ και πολλά χρόνια και νομίζω πως ήρθε η ώρα να μοιραστώ με τον κόσμο το πώς… καίω τις ομελέτες στο τηγάνι. Η εκπομπή θα ονομάζεται “fagaki” και θα δίνω συνταγές που αγαπώ. Τα γυρίσματα θα γίνονται στην κουζίνα του σπιτιού μου, γιατί ήθελα να αισθάνομαι άνετα, και σε κάποια επεισόδια θα έχω και καλεσμένους», ανέφερε ο τραγουδιστής.

 Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής γίνεται σεφ με δική του εκπομπή!