Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα! Λιποθύμησε στη μέση του δρόμου....

Tι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο Έλληνα! Λιποθύμησε στη μέση του δρόμου....

Δύσκολες ώρες πέρασε πασίγνωστος Έλληνας, ο οποίος λιποθύμησε στη μέση του δρόμου!

Ο γνωστός σεναριογράφος μοιράστηκε μαζί μας την περιπέτειά του, και η αντίδραση του κόσμου ήταν αυτή που τον ξάφνιασε ευχάριστα και τον συγκίνησε.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αποστόλου, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες να του πάνε νερό… να νοιαστούν!

O Δημήτρης Αποστόλου

Ο σεναριογράφος και συγγραφέας έγραψε: «Κι ομως κάτι έχει αλλάξει εκει εξω…Ενα χθεσινο λιποθυμικο μου επεισόδιο-και νταμπλά τον λες-κατα μεσης του δρόμου, μου εδωσε μια νοτα αισιοδοξιας για την μεταμορφωση μας.Για πότε βρεθηκε νερο-ποτε μαζεύτηκε γυρω ενα στίφος-ποσα παρήγορα λογια-ποσες ζεστες φωνές-ποσα ανησυχα βλεμματα.Σαν σάικο που ειμαι-αρχισα να παρατηρω το πληθος απο πάνω μου.Ειδα ματιές που με ανακουφισαν. Διέκρινα ενα γνήσιο ενδιαφέρον.Κι οταν επανήλθα-το νοιάξιμο δεν μειώθηκε. Πρώτη φορά ειχα τοσες προσφορές για καφέ…Ολοι εκεινοι οι πολλοι ηταν το φάρμακο-δυναμωτικό για την επιπονη επιστροφή στο σπιτι…Οκ δεν χάθηκαν ολα…Και αυτο δεν ειναι λίγο…Καλημέρα σε μια πιο ομορφη μερα»!! Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Αποστόλου

Πρόβλημα υγείας για πασίγνωστη ηθοποιό! Λιποθύμησε σε γκαλά!

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας «χτύπησε» πασίγνωστη ηθοποιό, που λιποθύμησε σε γκαλά!

Ο διευθυντής του Φεστιβάλ Thierry Fremaux είχε μόλις παρουσιάσει τον ηθοποιό Francois Civil στην σκηνή όταν η Fanning, κατέρρευσε και έπεσε από την καρέκλα της. Η Elle Fanning καθόταν σε ένα τραπέζι δίπλα στην αδελφή της Dakota Fanning η οποία βοήθησε την ηθοποιό ενώ η ασφάλεια έσπευσε να τις βοηθήσει να βγουν από την αίθουσα. Σύμφωνα με μάρτυρες, η τελετή διεκόπη και επικράτησε αναστάτωση.

Ο ηθοποιός Κolin Firth που καθόταν κοντά, πλησίασε επίσης την Fanning και πρόσφερε βοήθεια στη ηθοποιό. Τα νέα για το συμβάν έγιναν γρήγορα viral μέσα από τα social media και πολλοί φανς ζητούσαν να μάθουν αν είναι καλά στην υγεία της η ηθοποιός.

Εκπρόσωπος της Fanning δεν σχολίασε καθόλου το συμβάν αλλά η ίδια η ηθοποιός δημοσίευσε αργότερα μια φωτογραφία της στο Instagram γράφοντας πως είναι καλά ενώ πολλοί φανς της ευχήθηκαν κάτω από το ποστ:

Η Elle Fanning