Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Άντρες μου πρόσφεραν 2.000 ευρώ! Πολύ λίγα...»

Σόκαρε με τις αποκαλύψεις του!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Άντρες μου πρόσφεραν 2.000 ευρώ! Πολύ λίγα...»

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έκανε γνωστό πως άντρες του πρόσφεραν χρήματα, ακόμη και 2.000 εδώ ενώ του έστελναν και φωτογραφίες!

Τα είπε όλα «Στην φωλιά των Κου Κου» στο STAR!

Ο λόγος για τον Αναστάσιο Ράμμος ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Φιλάω κορίτσια στο άσχετο μόνο αν το θέλουν! Με την Ελένη είμαστε πολύ κάλοι φίλοι, για πλάκα το κάναμε! Γενικά προσπαθώ να μην ασχολούμαι πολύ με τον έρωτα, με αποσπά από τη δουλειά. Είμαι πολύ περίεργος χαρακτήρας. Μπορεί να μην είμαι έτοιμος για σχέση και από το να πληγώνω κόσμο, καλύτερα μόνος μου. Χώρισα με την πρώην μου γιατί της έσπαγα τα νεύρα.

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Άντρες μου πρόσφεραν 2.000 ευρώ! Πολύ λίγα...»

Γενικά σπάω τα νεύρα σε πολύ κόσμο. Όταν σταματώ μια σχέση, σταματάω και τις επαφές. Μου έχουν στείλει άντρες φωτογραφίες και μου πρόσφεραν λεφτά. Κάνω block – delete! Μου έχουν προτείνει 2.000 ευρώ, πολύ λίγα! Δεν θα πήγαινα στην Eurovision γιατί δεν ξέρω πολύ καλά αγγλικά και πιστεύω ότι δεν το ‘χω γιατί έχω διάσπαση προσοχής!».

Έξαλλη μητέρα με τον Sin boy! «Είπε στα παιδιά να ληστεύουν τράπεζες και να φυτεύουν...»!

Έξαλλη έγινε μητέρα με τον Sin Boy, αφού όπως αποκάλυψε, είπε στα παιδιά να ληστεύουν και να φυτεύουν χασίς.

Το ράπερ που έχει σαρώσει τον τελευταίο καιρό με το «Μαμά» βρέθηκε καλεσμένος στο holi fest, που γινόταν στο Ρέθυμνο.

Η μητέρα κατήγγειλε τον τραγουδιστή μέσω Facebook λέγοντας πως έδωσε το κακό παράδειγμα στα παιδιά!

Η ανάρτηση της:

«Συνήθως δεν γράφω, κρατάω χαλαρή στάση, αλλά μετά τις τελευταίες λεπτομέρειες της κόρης μου, αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι!!!!

Την Κυριακή λοιπόν, οι κόρες μου πήγαν στο colour festival που γινόταν στο Ρέθυμνο, όπως κάθε χρόνο, για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά!

Guest star της βραδιάς και του σόου, ήταν ο SIN BOY που βγήκε 20:30 και έφυγε 20:45! Το πρώτο πράγμα που είπε στα παιδιά που περίμεναν να τον δουν πώς και πώς, ήταν να μην γίνουν δικηγόροι και γιατροί, αλλά να ληστεύουν τράπεζες και να φυτεύουν χασίς!

Όταν μάλιστα κάποιο παιδί κάπνιζε, του λέει, Μαύρο καπνίζεις; Το παιδί για να δείξει ότι είναι κάποιος, του λέει, ναι, και όταν κάνει την κίνηση να κατέβει από την πίστα να του το πάρει, το παιδί του λέει ότι είναι κανονικό τσιγάρο και αυτός τον βρίζει!!!!! Συγχαρητήρια λοιπόν στους διοργανωτές και πάντα τέτοια!!!!!».

Έξαλλη μητέρα με τον Sin boy!