Νεκρός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε τροχαίο!

Λίγο πριν τις εκλογές!

Νεκρός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε τροχαίο!

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, λίγο πριν τις εκλογές!

Με βαρύ πένθος θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, μετά τον θάνατο του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Τάσου Χαριτωνίδη.

Ο 64χρονος βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στο ύψος της Ξυλόπολης.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Ταχματζίδη είχε διατελέσει στο παρελθόν αντιδήμαρχος Λαγκαδά, ενώ ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Γκούντα.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Δορκάδα.

Νεκρός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε τροχαίο!

Τροχαίο Κορωπί: Βίντεο ντοκουμέντο από την "τρελή" πορεία του οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο!

Βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας από την τρελή πορεία του οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στο Κορωπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός του οχήματος είναι ένας 40χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, Ελληνικής υπηκοότητας αλλά κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου.

Οι επικίνδυνες προσπεράσεις του οδηγού καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας εταιριών, που βρίσκονται στην περιοχή. Φαίνεται πως ο οδηγός του φορτηγού προσπάθησε να αποφύγει το εν λόγω αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να στρίψει το τιμόνι και να πέσει τελικά πάνω στο βυτιοφόρο, σύμφωνα με την Τροχαία.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν τραγικό θάνατο ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού, ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός του βυτιοφόρου και προκλήθηκε διαρροή καυσίμου.