Ναταλία Γερμανού: Εκτός εκπομπής συνεργάτης της! Η ανακοίνωση της ίδιας....

Αυτό δεν το περιμέναμε! Ποιος είναι πλέον εκτός;

Ναταλία Γερμανού: Εκτός εκπομπής συνεργάτης της! Η ανακοίνωση της ίδιας....

Μια ανακοίνωση έκανε η Ναταλία Γερμανού, για το ότι συνεργάτης της, είναι εκτός εκπομπής!

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Μαΐου η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» επέστρεψαν ξανά αλλά με μία… απουσία.


Στην έναρξη της εκπομπής η αγαπημένη παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι ο Χάρης Γιακουμάτος δεν θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, για σήμερα, επειδή θα κάνει link εξωτερικά, λόγω του ότι η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί αύριο!

Ωστόσο, η θέση του Χάρη Γιακουμάτου δεν έμεινε κενή, αλλά καλύφτηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής Ευτύχη Γρυφάκη. «Ο Ευτύχης μας θα είναι ένα κομμάτι της εκπομπής από την αρχή…» είπε η ίδια και έσκασε την βόμβα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ραγίζει καρδιές η Ναταλία Γερμανού για το θάνατο του πατέρα της! «Θα γράψω μόνο τρεις λέξεις...»!

Ραγίζει καρδιές η Ναταλία Γερμανού 20 χρόνια μετά το θάνατο του πατέρας της, Φρέντυ.

Η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση, συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«20 χρόνια. Θα μπορούσα να γράψω ατέλειωτες λέξεις. Θα γράψω μόνο τρεις. Πόσο μου λείπεις», έγραψε.

Ναταλία Γερμανού θάνατος πατέρα

Ναταλία Γερμανού: Βούρκωσε και αποκάλυψε! «Πάντα αυτή την ημέρα νιώθω ταχυπαλμία...» (Βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τη σημαδιακή ημερομηνία, όπου κάθε χρόνο ζει έντονα και την πιάνει ταχυπαλμία, ενώ βούρκωσε!

Η παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» στον AlphaTV!

Συγκεκριμένα η Ναταλία μίλησε για τη βραδιά της Eurovision, όπου η Έλενα Παπαρίζου πήρε την πρώτη θέση: «Η βαθμολογία ξεκίνησε άσχημα και βουλιάζαμε στον καναπέ ένας – ένας. Θυμάμαι ότι λέγαμε «δεν θα γυρίσουμε στην Ελλάδα» και να σκεφτόμαστε τι δουλειές μπορούμε να κάνουμε στην Ουκρανία. Η Έλενα πάρα πολύ ψύχραιμη, ατάραχη, βασιλοπούλα. Κάποια στιγμή, νομίζω από το Βέλγιο, τα 10, 10, 12. Άρχισαν να πέφτουν βροχή. Τότε σηκωθήκαμε σιγά – σιγά από τον καναπέ.

Ήταν πολύ σημαδιακή η ημερομηνία. Ήταν 21 Μαΐου. Ανήμερα της γιορτής της Έλενας και η μέρα που είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου. Ήταν μία κομβική ημερομηνία και ένας συνδυασμός που δεν μπορούσε να μη δουλέψει καρμικά.

Κάθε φορά που θυμάμαι αυτή τη μέρα γυαλίζουν τα μάτια μου. Νιώθω μία ταχυπαλμία. Ξαναζώ τις στιγμές».